Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-10-2006, 10:08
vonos82
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by totya4
Szia, kösz, ezek szerint ez a funkció akkor használhatatlan? Akkor mi értelme van egyáltalán, és mire jó, ha arra nem amire mondja hogy jó?

"Az el nem férõ sereg automatikus eladása a piacon"
Szerintem ez elég egyértelmű, és akkor ez súlyos hiba. Irok is mindjárt az illetékeseknek hogy ezt korrigálni de rögvest. Nem azt azért fizettem be x ezer ft-ot hogy gubbasszak a gép előtt folyton és lessem mikor mi van. Az automatika az működjön.
Pl. ha lerengetnek 20 barackot, akkor a HT eladja azt az X egységet, akinek a kuckója összeomlott.
Sponsored Links
Old 06-10-2006, 10:20
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 21%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by totya4
Szia, kösz, ezek szerint ez a funkció akkor használhatatlan? Akkor mi értelme van egyáltalán, és mire jó, ha arra nem amire mondja hogy jó?

"Az el nem férő sereg automatikus eladása a piacon"
Szerintem ez elég egyértelmű, és akkor ez súlyos hiba. Irok is mindjárt az illetékeseknek hogy ezt korrigálni de rögvest. Nem azt azért fizettem be x ezer ft-ot hogy gubbasszak a gép előtt folyton és lessem mikor mi van. Az automatika az működjön.
Súgó. Olvasni.
Old 06-10-2006, 10:21
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Longevity: 99%

ezt mondtam én is FAQ kell ide....)

de ha lerengetnek 20 barackot akkor azt inkább meg kéne enni mielőtt megromlik
Old 06-10-2006, 10:42
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

Quote:
Originally Posted by Goldy
ezt mondtam én is FAQ kell ide....)

de ha lerengetnek 20 barackot akkor azt inkább meg kéne enni mielőtt megromlik
Vagy ha nem esszük meg akkor pálinkát főzni belőle, hogy legalább erjedjen ha már rohadásra akartuk ítélni
Old 06-10-2006, 17:53
DearCody's Avatar
DearCody DearCody is offline
Member

Longevity: 98%
Question

Hello!

Még nem játszottan Elffel, de szeretném kipróbálni. A tervem az lenne, h MF oriként nyomulnék. Most még csak 5-en vok Óriással, de 4.-re lépve át akarok alakulni Elfre, a nagyobb védelem érdekében. MF orikra szívesen vadásznak feljebb és nem akarok egy szövi áldozata lenni, mert akkor lemaradnék a többi orimtól.

Ezzel kapcsolatba lenne 2 kérdésem:
Át lehet-e alakulni Óriásról Elfre könnyedén?
Mit jelent a hátrányai között az, h felfedezni csak a csoport 10%-án álló ország területéig tud? (a 10% gondolom felülről számítva értendő)

Előre is kösz a válaszokat!!!
Old 06-10-2006, 18:08
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by DearCody
Hello!

Még nem játszottan Elffel, de szeretném kipróbálni. A tervem az lenne, h MF oriként nyomulnék. Most még csak 5-en vok Óriással, de 4.-re lépve át akarok alakulni Elfre, a nagyobb védelem érdekében. MF orikra szívesen vadásznak feljebb és nem akarok egy szövi áldozata lenni, mert akkor lemaradnék a többi orimtól.

Mit jelent a hátrányai között az, h felfedezni csak a csoport 10%-án álló ország területéig tud? (a 10% gondolom felülről számítva értendő)

Ha van pénzed, akkor a 72 órás védelem alatt, amikor már tudsz piacolni, símán át tudsz alakulni... csak jó előre számold ki, hogy miből mennyi épület kell majd, miből mennyi egységet akarsz tartani majd és mielőtt fellépsz a köv szintre, a felesleget add el a piacon, hogy odafent a fajváltás miatt el nem férő egységek ne menjenek el, valamint figyelj oda arra, hogy a teki %-ok is meglegyenek abból, amiben az elf erős...
A 10%-os korlát azt jelenti, hogy nem a csoportban a 4. helyezett ori hekijéig tud az elf felfedezni, hanem a csoport létszám 10%-ánál álló ori hekijéig... aza pld 400 fős csopiban a 40. helyen álló ország területéig tudsz te is felfedezni.
És születnek emberek.

Last edited by aúú; 06-10-2006 at 21:28..
Old 06-10-2006, 18:09
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by DearCody
Hello!

Átalakulni át lehet, és nem is nehéz. Legfeljebb óriás után szokatlan lesz a 30% lakiteki

A 10%-os felfedezési limit csak akkor érint téged, ha feltétlen max hekivel akarsz tovább lépni, mert az nem biztos, hogy belefér. Ha kevesebbel is beéred, nem lesz gondod vele.
Old 06-10-2006, 19:14
DearCody's Avatar
DearCody DearCody is offline
Member

Longevity: 98%
Thumbs up

aúú, Synkel!
Köszi a pontos választ!!!
Old 06-10-2006, 23:05
totya4
Guest

Longevity: 0%

Ha oda van írva, hogy az el nem férő egységek eladása, akkor azt el kell adni.
Mi a frászért menne be a barakkba a frissen képzett katona, ha ott nincs hely? Megy a piacra rögtön. A helytartónak elég ideje van arra hogy számoljon vele, hiszen látja szegénykém hogy nincs hely a barakkban, 18 köre van időben intézkedni.

Ha oda van írva, hogy az el nem férő egységek eladása, akkor a súgóban ne legyen odaírva, hogy mégse adja el. Ez logika, üzenem annak aki nemesen csak ennyit írt "faq olvasni". Ha valami rejtélyes okból ez mégis ilyen deformáltan működik, akkor meg zárójelben oda kellett volna írni a helytartó opciójához, hogy ez a frissen képzettekre nem vonatkozik.

Nem szeretem mikor hülyének nézik az embert. Nagyon nem szeretem.
Old 06-11-2006, 09:32
Steve Steve is offline
Member

Idézek a FAQból:

Hiába van beállítva, hogy az el nem férő egységeket adja el a helytartó, nem teszi!
Ha a helytartót hagyod képezni, akkor nem fog túlképezni, hacsak ezt nem kéred. Ilyenkor is lehet olyan eset, hogy elmennek a katonák, ha valamilyen külső tényező megváltozik, pl kopik a tekercs.

Ha azonban az adott körben több katona jön be, mint elfér, akkor azokkal a katonákkal semmit nem tudsz csinálni, azok elmennek, helytartó nélkül is. A helytartó ilyenkor annyit csinál, hogy amennyiben van sima katonád, és az jön be, a körváltás előtt helyet csinál az újonnan érkező katonáknak, és a meglevő katonáidat adja el. Ha azonban sima katona jön be, és mondjuk csak elited van, akkor ezeket a magasabb értékű katonákat nem fogja kitenni piacra, hiszen ezzel országodat komoly veszélybe sodorná.
A helytartó nem tesz mást, mint körváltás előtt megpróbál arról gondoskodni, hogy a beérkező képzésnek legyen helye. Ha ez nem sikerül (nagyobb egységet nem álzod fel), akkor a frissen beérkező képzés még az adott körben elhagyja a sereget, ahogy ezt normál esetben is teszi ilyenkor. A helytartó tehát nem csinál többet, mint amit normálisan tudnál, csupán előre gondolkozva próbál helyet szorítani a beérkezőknek.

Ki néz téged hülyének??? Szerintem most kérj attól bocsánatot aki ezt merte irni neked
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules