|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-25-2006, 09:44
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Nos azért ez nem ilyen meredek dolog ám, gondold végig. Egy fellépő ori akármikor lép klánba 1 körig nem látszik tehát marad 2 kör még amíg bepakolhat a rakiba. Magyarul 60 percig lehet támadni úgy hogy ne tudja elrejteni a javait a klántársakhoz. Ilyenkor egy támadást bekapni kb 1:100-hoz eséllyel lehet, ellentétben azzal az orival akit szándékosan figyelsz, mert tudod róla h 500 körönként leujrázzák. Őt sem könnyű elkapni, de ha éppen jókor vagy gépnél akkor legalább van rá esélyed.
|
És ha 500 körönként leújrázzák akkor már csal? Amig van erre lehetőség, addig baromira nem csalás  Nem vét vele a szabályok ellen. Ha csalással szerezte meg azt mit leújráz 500 körönként, az más tészta, de te mégis honnan fogod tudni épp melyik eset áll fent. Te azt is védtelenné tennéd aki nem csalt soha.
|

09-25-2006, 19:10
|
Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
És ha 500 körönként leújrázzák akkor már csal? Amig van erre lehetőség, addig baromira nem csalás  Nem vét vele a szabályok ellen. Ha csalással szerezte meg azt mit leújráz 500 körönként, az más tészta, de te mégis honnan fogod tudni épp melyik eset áll fent. Te azt is védtelenné tennéd aki nem csalt soha.
|
Nem hinném hogy ez a célja,de ha én ujrázós orit hozok fel meg tudom védeni 99%ban  Ha meg valaki olyan ügyes hogy ennek ellenére el tudja vinni a 33% át akkor egészségére
|

12-07-2006, 09:53
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Mivel nem tudtam, h létezik már ilyen topic, indítottam egy hasonlót, amit Ati (jogosan) lezárt.
Látom, h a téma eléggé befulladt, kár érte... 
Ettől függetlenül úgy érzem, h jogos / ésszerű megoldás lenne a piac 8. körtől való használata, vagy a védelem idejének kiterjesztése.

12-07-2006, 09:59
|
Member
|
|
|
|
tamogatom en is annak ellenere, hogy ati ellene van. mert mi van azokkal akik nem 1 nagy klanba csatlakoznanak be, hanem 1edul akarnak feljutni az a-ba, es szinglik is maradnanak. oket kotelezo kifosztani es foldre legyalulni? legalabb a penzet hadd koltse mar el...
szoval 1etertek, hogy LEHESSEN PIACOZNI A 8. KORTOL KEZDVE.
|

12-07-2006, 10:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
tamogatom en is annak ellenere, hogy ati ellene van. mert mi van azokkal akik nem 1 nagy klanba csatlakoznanak be, hanem 1edul akarnak feljutni az a-ba, es szinglik is maradnanak. oket kotelezo kifosztani es foldre legyalulni? legalabb a penzet hadd koltse mar el...
szoval 1etertek, hogy LEHESSEN PIACOZNI A 8. KORTOL KEZDVE.
|
értelmetlen, logikátlan és igazságtalan hogy a piaci moratórium tovább tartson mint a védelem. egy B-ből fellépő ori általában az A-ban nem igazán állja meg a helyét, míg egy A-ba tervezett ország nehezen tartja pozícióit a B-ben fellépés előtti átalakulás során. ez minden szintlépésnél így van, de ennél a szintlépésnél még fokozottabban igaz. miért akkor hogy míg lent megvan a lehetőség, itt még az esélyt sem adjuk meg?
tehát szerintem minimum azonossá kell tenni a piac megnyílásának időpontját és a védelem lejártát. azaz a fenti a leggyengébb megoldás amit támogatni tudok 
|

12-07-2006, 12:13
|
Junior Member
|
|
|
|
szerintem 1-2 dolgot kihagytatok:
1. 2/B-en átépülni 2400 hekin, óriás varázslóból - elffé, legalább 500 épület átalakítása mennyibe kerül is ez? 1 milliárdba? Nem hiszem, hogy sok ori rohangál ekkora tartalékkal - ja, hogy miért nincs ekkora vagyona? magára vessen?! mennyi ezeket az épületeket belakni még 200-300 milla? persze apró.
2. ha fellép és a klánrakiból áttud épülni, ha szerencséje van akkor csak 1-2 alkalommal csapják meg. ha elfet választ akkor talán megússza, de megint csak a betonelfeket növelik.
Tehát azt mondom, hogy kicsit kedvezzünk azoknak akik elösször járnak az A-ban vagy szintet lépnek (az újrázóknak nem!) legyen a védelem lejárta után azonnali piac lehetőség. Aki fellép és rögtön leütik 4-500 hektárral mit fog gondolni? Milyen sz*r ez - és igaza lesz.
Avval, hogy egyesek kijelentik: "akinek nincs diplomáciai érzéke az ne jöjjön ide" öregbítik a hóditó csúcsának (?) rosszhírét.
u.i.: és továbbra sem szeretem az 1/A-t
|

12-07-2006, 13:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Én továbbra is amellett vagyok, hogy legalább a védelem lejártával egyidőben szabaddá kéne tenni a piacot is. Ha a korábbi szintekhez képest változtak a védelem szabályai, akkor nyugodtan változhatnak a piac szabályai is.
Ati, te szoktál tőlünk mindig érveket elvárni ha akarunk valamit, de még nem indokoltad komolyan, hogy miért is kell eltérni a korábbi szintek gyakorlatától, és hamarabb elvenni egy ország védettségét mint kiengedni a piacra.
|

12-07-2006, 13:46
|
Member
|
|
|
|
Már bocs, de elmész szabira...
Nem lépsz klánba...
24 óráig nincs piac! Mit handa-bandáztok már?
Minden másra ott az Eurocard Mastercard utalás a klántagnak    
|

12-07-2006, 13:49
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
|
Idézet kezdete:
" Az első 24 körben nem piacozhatsz."
Idézet vége.

|

12-07-2006, 13:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Már bocs, de elmész szabira...
Nem lépsz klánba...
Minden másra ott az Eurocard Mastercard utalás a klántagnak    
|
SZK-n lehet szabizni? Ezt mindenképp jó tudni
Nomármost ez egy afféle jópofa megkerülő lépés. Kiskapu.
De miért jobb egy kényszerszabi, mint az, hogy a védelem lejártával egyidőben piacra mehess? Komolyan sumákolni nem tudsz a dologgal, mert az el nem férő cuccos elfogy első körváltáskor, azaz a többi piactalanság tök felesleges. Lentebbi csopikban is felesleges, de A-ban közben kijössz a védelem alól, azaz támadható vagy. Persze ez benne van a hódban, játék közben megesik, hogy megtámadnak. De a védelem alól kijövő orikon bárki büntetlen próbálkozhat, mert az se szembemenni se hazakísérni nem fogja.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|