|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
|
Igen
|

|
28 |
35.44% |
Nem, maradjon.
|

|
26 |
32.91% |
Nekem mindegy.
|

|
9 |
11.39% |
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel.
|

|
16 |
20.25% |

10-18-2006, 17:51
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Sziasztok!Hat szerintem,amig nem vittek fel a dragako arat,teljesen masabb volt egy hetvegi jatek  Most,ha csak a kezdeskent adott 3-3 banyat is tartod meg egy torpevel rovid ido alatt mar milliokat termelsz,igy nem volt meg olyan sereg a piacon,hogy ne tudtam volna megvenni,ha netalantan eppen olyankor leptem oda be,hogy nem volt ures,meg ha 50k-t is volt kint...De viszont nem tartom jonak igy,hogy egy szombaton vagy vasarnap indulo ori a topban vegezzen csak azert ,mert eppen valaki utalgatott a haverjanak vagy egy masik nem figyelt es kipakolt a helytartoja.
|

10-18-2006, 17:53
|
Guest
|
|
|
|
Igy utolag nezve,hogy milyen konnyen el lett dontve egy szavazas a mereg vet fel 
|

10-18-2006, 18:06
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Berci
Igy utolag nezve,hogy milyen konnyen el lett dontve egy szavazas a mereg vet fel 
|
Ne vessen fel semmilyen méreg, mert attól hogy a szavazást lezárták még közel sincs eldöntve a dolog.
Egyébként sem a szavazás a mérvadó, hanem az érvelések melyeket a játékosok beírnak 
|

10-18-2006, 18:09
|
Guest
|
|
|
|
Ha te mondod,de attol meg a mereg vet fel 
|

10-18-2006, 18:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Fárasztó???Akkor ne játsz komám mert ezt nem neked találták ki!Ez már komikus amit itt előadtok!Gondolom ezután az jön hogy a HT csináljon már meg mindent helyetted csatázzon lopjon stb...jah és persze nyerjen is 
|
Ember te nagyon eltévedtél valahol 
Én aztmondom éppen,hogy mindneki a maga erejéböl erjen el valamit(ne a más egységével nyerjen )
És te támogatod azt,hogy jó ez így ahogy van had utaljanak egységeket bátran  had nyerjék meg továbbra is azzal
|

10-18-2006, 18:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Ne vessen fel semmilyen méreg, mert attól hogy a szavazást lezárták még közel sincs eldöntve a dolog.
Egyébként sem a szavazás a mérvadó, hanem az érvelések melyeket a játékosok beírnak 
|
Az a baj már látoma jövöt sajna:érdeklődés hiányában elvetve
de erre azt mondanám hol legyen érdeklődés alig van pár igazán hv-zó aki olvassa is a külsőt:P
ha meg az érvek hát normális érv a melett még nem volt,hogy maradjon a piac:P(ha lát valaki másolja már be:P)
|

10-19-2006, 08:28
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
"A hétvégi játékhoz SEMMILYEN support nem tartozik. Ha problémád van az országgal, a szabályokkal, a belépéssel, akkor vagy megoldod egyedül, vagy nem veszel részt a hétvégi fordulóban. A forduló gyorsasága, valamint munkaidõn kívüli megrendezése nem teszi lehetõvé, hogy korrekt segítséget nyújtsunk. A hétvégi játékban levõ országodért semmilyen felelõsséget nem vállalunk."
Asszem ez elárulja hogy akinek nem tetszik valami a hétvégi játékokba akkor senki nem kényszeríti őket hogy játszanak! Tehát ha valami nem tetszik akkor ne játsz, tök egyszerű!
|

10-19-2006, 13:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
"A hétvégi játékhoz SEMMILYEN support nem tartozik. Ha problémád van az országgal, a szabályokkal, a belépéssel, akkor vagy megoldod egyedül, vagy nem veszel részt a hétvégi fordulóban. A forduló gyorsasága, valamint munkaidõn kívüli megrendezése nem teszi lehetõvé, hogy korrekt segítséget nyújtsunk. A hétvégi játékban levõ országodért semmilyen felelõsséget nem vállalunk."
Asszem ez elárulja hogy akinek nem tetszik valami a hétvégi játékokba akkor senki nem kényszeríti őket hogy játszanak! Tehát ha valami nem tetszik akkor ne játsz, tök egyszerű!
|
Akkor a többi javaslatra is:akinek így nem jó a hód nem kell játszani 
És téged amugy mit befolyásol ez?
nem is hv-zol akkor minek?
Mostanság minden témát lefujgatsz...Mert pl te nem használod a piacot már nem kell az se másnak ne legyen jó....(ugy nem használod,hogy kaját,fegyot stb-t tartasz ott)
hv-t nem használod akkor ne szolj bele csak azt akarod ha neked nem kell akkor másnak se legyen jó..
|

10-19-2006, 14:06
|
Guest
|
|
|
|
Harcosok, nem mintha...de Te olyan sokat hetvegizel? 
|

10-19-2006, 14:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Harcosok, nem mintha...de Te olyan sokat hetvegizel? 
|
Szeptember ota mindegyiken ott voltam  ha nem is vip hv-n 
Cska figyelni kellene már nyertem is azóta 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|