|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

02-10-2006, 17:44
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
üdv!
nemsokára kezdődik a hétvégi örület, esetleg vmi jótanács?:P
|

02-24-2006, 02:44
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Elf
Azért ne tessék annyira leírni szegény elfeket... Én csak szombat reggel tudom elkezdeni a hétvégit, ha épp tudok jönni, és kihagyom az estét és a vasárnap délelőttöt is, mégis, a végére bérelt helyem van a top10-ben, még akkor is, ha csak szombat reggel nyomtam meg a jelentkezést.  (Igaz, ez utóbbi esetben csak a 10. helyre.) (Oké, VIP Hv-n még nem voltam.) Összesen 26 benn töltött órával! (A legjobb helyezésem a 3. hely.)
|

03-14-2006, 07:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Nem rossz az élőhalott sem  A végjátékban vannak hátrányai, de amúgy játszható faj.
|

03-24-2006, 16:17
|
Guest
|
|
|
|
Én eddig már voltam minden fajjal hétvégin és a törpe vált be legjobban!
Még első nem lettem vele, de a zászló 2X volt egymás után nállam!
Elején pénzt és embert kell gyűjteni. Én az elején nem építek, sztem csak akkor kell, ha már van pénzed és egy kis sereged, szombat hajnalba szoktam elkezdeni ütögetni az embereket, akkor nem sokan vannak. Aludni képzések között érdemes és 2-3 órát fel kell húzni (jó messze tedd egymástól őket, hogy biztosan felkelj!).
Ha zászló van nállad!
Ha összeszedsz szombat estére 1k tornyos íjjászt utánna már nem fognak beütni vasárnap délig! Innentől el kell kezdeni gyártani a pacikat! Tekiből a haditeki fontos! A zászlót elég ha 200 körig tartod magadnál, ha az megvan ütni kell mindenkit!
Ennyi. 
|

03-24-2006, 17:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Nem rossz az élőhalott sem  A végjátékban vannak hátrányai, de amúgy játszható faj.
|
Hátrányai vannak, előnyeit nem látom 
Nekem általában nincsen egész hétvégényi időm, ezért csak 1* hétvégiztem, akkor is szombat este álltam neki...ork tábornokkal sikerült egy 5. helyet megcsípni fokozás nélkül, amit ennyi jó és tapasztalt játékos között csak annak tudok tulajdonítani, hogy az orkot nem lehet leírni 

04-28-2006, 16:02
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Udv, keresgeltem, vegre megtalaltam a hetvegit is ..
Nagyon reg szoktam jatszani, most mar nincs idom hozza.
Olvastam az elso par oldalt.
Konstatalok, minden fajjal voltam mar elso, normal hetvegiben, kiveve emberrel, es elohullaval.
Lehet, ep nemvolt eros ellenfel, vagy nemtudom.
A legnehezebb dolgom a felelfel volt.
Utana az oriassal.
A legkonyebben jatszato a torpe volt. Legtobbszor vele voltam elso.
Az 5 perces hetvegekben siman vertem orkal a torpeket.
Plusz orkal volt a legnagyobb ertek pontom.
A gnommal altalaban sok konyvtarral kezdek..
90% ban kereskedo szemelyiseget valasztottam.
Kezdetnek egyertelmuen legjobb a torpe. De a vegen nem kell hogy a legerosebb legyen.
Bar, reg jatszottam, lehet hogy valtoztak dolgok... talan ideje kiprobalni ujra a hetvegit
Ave.
|

12-29-2006, 04:24
|
Guest
|
|
|
|
felmerült bennem egy igen egyszerü kérdés amire nagyon egyszerü választ lehet adni
Idézet Súgóból:
"Ha valaki a szabályok megszegése miatt a normál csoportból az anarchista csoportba áthelyezésre került, akkor a hétvégi játékban nem vehet részt."
Nah már most, ha valaki jelentkezett a hv-ra és már játszik, de közben valamilyen ok miatt a normál orija átkerül az Anarchba, akkor amit játszott hv-t jelen pillanatban, az ott rögtön vége lesz neki, vagy még végig játszhatja??
Válaszként igen egyszerüt várok: Igen vagy Nem
Bocs ha valami más hv topicba kellett volna írnom ezt, de ez volt rendesen topic névként megadva
jah és persze csak kiváncsiság, meg hogy lehet mások is megkérdeznék majd egyszer a jövőben 
|

12-29-2006, 06:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
Idézet Súgóból:
"Ha valaki a szabályok megszegése miatt a normál csoportból az anarchista csoportba áthelyezésre került, akkor a hétvégi játékban nem vehet részt."
|
Hát ez nem teljesen müködik:P
Mert amikor én+Ildi anarba mentünk utána még Ildi a vip hv-ra tudodott menni...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-29-2006, 15:48
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Hát ez nem teljesen müködik:P
Mert amikor én+Ildi anarba mentünk utána még Ildi a vip hv-ra tudodott menni...
|
mondjuk éppen ezért merült fel bennem ez az egyszerü kérdés, mert még nyáron amikor anarchba kerültél akkor utána Arénában vígan tudtál még játszani, és aszem a súgóban kb ugyanez van leírva hogy anarchban játszó roival nem lehet játszani Arénában
de ez így nincs leírva ha már játszol és akkor kerülsz anarchba akkor azt végig játszhatod
tudom ez végülis lényegtelen dolog, de azért mégis jó tudni 
|

12-29-2006, 15:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
mondjuk éppen ezért merült fel bennem ez az egyszerü kérdés, mert még nyáron amikor anarchba kerültél akkor utána Arénában vígan tudtál még játszani, és aszem a súgóban kb ugyanez van leírva hogy anarchban játszó roival nem lehet játszani Arénában
de ez így nincs leírva ha már játszol és akkor kerülsz anarchba akkor azt végig játszhatod
tudom ez végülis lényegtelen dolog, de azért mégis jó tudni 
|
Aréna jelentkezés egyik feltétele:
"Csak akkor jelentkezhetsz, ha országod nem lett a szabályok megszegése miatt áthelyezve az anarchista csoportba. "
Ide az van,hogy csak akkor jelentkezhet az ember:P
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|