|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-11-2006, 20:37
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
sztem nem kell változtatni semmin, minden jó így ahogy van. Eddig azért sípoltak páran, hogy túl könnyen lehet kék számot kapni. Utánna bejött az A top 30%-ék, ami kellő nehezítés sztem. erre nehezítsük jobban, mert xy kék 6-os számmal rendelkezik már, és neki úgy lenne a legjobb, ha még tovább nehezítenék... ez így vicces picit
/azt azért megjegyzem, hogy egy régebbi jatekos ha fellép A-ba olyan anyagi hátterű klánba megy, hogy 1k kör alatt eléri a fordulási limitet, míg egy kezdőnek erre nincs sok esélye/
Jah, ha nekem kék 9-esem lenne azt javasolnám, hogy A- top 10%-ban 5k kört kell eltölteni minden újabb személyiséghez 
|

06-11-2006, 20:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tank
sztem nem kell változtatni semmin, minden jó így ahogy van. Eddig azért sípoltak páran, hogy túl könnyen lehet kék számot kapni. Utánna bejött az A top 30%-ék, ami kellő nehezítés sztem. erre nehezítsük jobban, mert xy kék 6-os számmal rendelkezik már, és neki úgy lenne a legjobb, ha még tovább nehezítenék... ez így vicces picit
|
Nekem az nem tetszik, hogy B-ből sokkal könnyebb fordulni. Igaz, kell lenni orijának az A-ban, de az A-s oriját elég akkor elővennie, amikor fordulni akar.
Szóval szerintem nem minden jó így, ahogy van.
|

06-11-2006, 21:08
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Nekem az nem tetszik, hogy B-ből sokkal könnyebb fordulni. Igaz, kell lenni orijának az A-ban, de az A-s oriját elég akkor elővennie, amikor fordulni akar.
|
elég akkor elővennie, de azért az A-s topkörökre figyelnie kell.. de B-ből talán könnyebb tényleg, mert ahhoz elég felmenni, aztán vegetálni.. de nemtom, olyan nagy különbséget nem látok
|

06-11-2006, 21:11
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Aki bevállalja, hogy A-ban is tart orit, annak egy ideig 1cerre két orit kell vinnie, minimum Atop 336 körig, mert azt szk elveszted. ha csak top határig viszed az A-s orid, akkor még tovább tart időben, mert jelentős területeket is vesztel a klanbalépések miatt + a tophatár emelkedik folyamatosan...2 orira jobban kell figyelni. Az nem segítene, ha A mellett még B-ben is megnehezítenénk a jatekot. Ha bele gondolsz abba, hogy nemrég még A 1k kör után simán kaptál személyiségeket, akkor a mostani helyzet már jelentős nehezítés; aki most kezdi a jatekot annak ez a helyzet így kihívás, ha tovább növelik a kritériumokat az már szivatás a korábban kezdőkhöz képest
|

06-11-2006, 21:15
|
Member
|
|
|
|
Aki most kezdi a játékot, az az A-ból fordul, tehát őt egy esetleges B-ből fordulás nehezítés nem érinti 

06-11-2006, 21:16
|
Senior Member
|
|
|
|
aki most kezdi a jatekot annak ez a helyzet így kihívás, ha tovább növelik a kritériumokat az már szivatás a korábban kezdőkhöz képest
Ez így van. Valóban nem lenne tisztességes a most kezdőkkel szemben, ha túlzottan nehézzé válna a fordulás. Ugyanakkor az se jó ami most van, hogy G-ben véget ér a játék, mert utána már csak vegetálás megy. Van orim A-ban, előveszem ha fordulni akarok, kibekkelek 2 hetet, azt megy vissza szabira. B-ben felfedezgetek, kivárom a 2k kört, meg a két hét topot, és fordulok. És közben sopánkodok, hogy de unalmas a B, meg milyen jó kis akciókat lehetett nyomni 5-ben meg 4-ben...
Nem szabit, szk-t akartam írni 
|

06-11-2006, 21:26
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
És közben sopánkodok, hogy de unalmas a B, meg milyen jó kis akciókat lehetett nyomni 5-ben meg 4-ben...
|
sztem plussz jo az egeszben, hogy nem kell A-ra tartalékolni, hanem az összes zsetonod elverheted harcban B-ben. aki 2k kört vegetál az meg is érdemli. Az benne van, hogy a top határon túl felesleges menni B-ben, de harcolni mindenhol lehet csak akarat + idő függvénye 
|

06-13-2006, 02:00
|
Member
|
|
|
|
sztem az a fő probléma, hogy egy kezdő A-s számára egyre nehezebb lesz a top elérése, mert a határ egyre nagyobb lesz.
ezt a problémát szvsz részben orvosolná az is, ha újra be lenne vezetve, hogy csak az A-ból lehessen fordulni. tudom, ez nem lesz úgy, mint rég, és pls kíméljetek a kommentároktól.
jelenleg csak abban látom a megoldást, hogy a fordulást egy fix értékhez kössük.
Quote:
Originally Posted by Tank
Jah, ha nekem kék 9-esem lenne azt javasolnám, hogy A- top 10%-ban 5k kört kell eltölteni minden újabb személyiséghez
|
képzeld, nekem sincs 9 személyiségű orim. de látom, megfogtad a lényeget. 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

06-13-2006, 08:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
sztem az a fő probléma, hogy egy kezdő A-s számára egyre nehezebb lesz a top elérése, mert a határ egyre nagyobb lesz.

|
Szerintem meg mindenkinek egyre nehezebb lesz fordulni az A-ból, hacsak nem kerül be egy olyan klánba, amelyik tápolja. Hiszen minél magasabban van a határ, annál kevesebben fognak az A-ból fordulni. Ha már egyszer nagy nehezen bejutott valaki a topba, akkor inkább ott marad és a többi országával jár körbe.
Szerintem a fő probléma, hogy a B-ből sokkal könnyebb fordulni.
|

06-13-2006, 10:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Szerintem meg mindenkinek egyre nehezebb lesz fordulni az A-ból, hacsak nem kerül be egy olyan klánba, amelyik tápolja. Hiszen minél magasabban van a határ, annál kevesebben fognak az A-ból fordulni. Ha már egyszer nagy nehezen bejutott valaki a topba, akkor inkább ott marad és a többi országával jár körbe.
Szerintem a fő probléma, hogy a B-ből sokkal könnyebb fordulni.
|
Nah szóval... 
Egyenlőre a B-ből nem könnyebb fordulni mint az A-ból, mert relatíve kevesen vannak a top-ban az A-ban... ráadásul van még 1 dolog amit elfelejtetek... nem mindenkinek van 1-nél több orija! Akinek csak 1 orija van, az biza ha fordulni akar, akkor MINDENKÉPPEN a-ból fog fordulni...
Amúgy a több személyiség közül leginkább a tudós az, ami tényleg meghatározó előnyöket biztosít (kivéve pár extrém, fajspecifikus esetet, mint pld a tábornok ork), a többi leginkább szinesíti a játékot, éppen ezért nem látom értelmét, miért akarnátok még dúrvábbra rakni az átlag játékos számára már így is kicsit erőltetett és nehezen teljesíthető feltételeket.
És születnek emberek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|