|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-30-2011, 08:13
|
Administrator
|
|
Activity: 29%
Longevity: 100%
|
|
Egy kis admini segítség, és múltba visszatekintés:
Szövetséged: Black Dragon (#3270) (10 ország)
Kor: 33.000 kör

|
The Following 6 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

02-20-2013, 11:35
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Ejj, régen írtam ide...
Decemberben elkezdődött egy folyamat, aminek a következményeképp a Black Dragon klán kicsit pihen.
Röviden összefoglalva az eseményeket:
A feloszlott Big Gun klán tagjai felértek alánk. Eljött a harc ideje. Sejtettük, hogy a pénzé lesz a döntő szerep a harcban, és így is lett. Még amikor meg sem kezdődött tudtuk, hogy csak ideig óráig vehetjük fel a harcokat, mert hiába kapálózunk, ha elfogytunk.
Megindultak a támadások dec 10-én. Már itt lehetett tudni, hogy mire várhatunk, mivel egy 90k pontról történt támadást kaptunk Remy-től, majd egy kb 80k-s fokozást Lalától. És ez így folytatódott. Volt 120k pontos távolságról is támadás:
2012-12-11 12:00:55 [-134 kör] Numer@ (#252331) elfoglalt 914 hektárt Merengő (#424242) országától.
Majd erre 3 körre egy 90k-s ismét Remytől. A tisztítótűz részéről ennek a két ütésnek a következtében mintegy 2millió egység elfokozást könyvelhettünk el. (Az első nap 3millió feletti volt.)
Mentek a harcok tovább, egyre kisebb volt a lelkesedés. Voltak jó pillanatai a harcnak, de többségében az irtózatos fokozások megölték a csatát.
Az utolsó csepp az volt, amikor egyes országokkal ki-be lépkedtek klánban, csakhogy újra a már levert törpék alá kerüljenek, és ezzel tovább folytassák a minimum föld alá verést, ami több esetben már sikeres volt. A jegyzeteimbe azt írtam dec 20-án: Feladtuk...
10 nap felemésztette a tartalékaink nagy részét, a gun láthatóan még mindig nagyon virgoncan élt belőle.
A döntés megszületett: nem fognak rajtunk feljebb menni, és nem lesz az övék a legnagyobb klánütés. Legalábbis úgy semmiképpen, hogy mi legyünk benne.
Ezek a dolgok vezettek oda, hogy a sárkány téli álmot alszik. Visszajövünk még, nem kérdéses, de egy dolog biztos: a legnagyobbak dolgába nem kell beleszólni, mert a játékosok tudásával és a pénz erejével szétnyomnak mindenkit, úgy, ahogy nekik tetszik, és akkor, amikor nekik tetszik. Más lehetőség nincs.
A másik oldal véleményére a topik adott, de a szájkaratét inkább valami offolós topikban végrehajtani, vagy itt: Minden ami 1/A, szeretném, ha a klán saját fóruma még mindig megmaradna a kulturált beszélgetés helyének.
A klánunk, és az 1/A legnagyobb ütése is megtörtént:
2012-12-11 20:00:51 ...mert a földön nem Alien... (#252625) elfoglalt 1895 hektárt Instant Poison (#210497) országától.
Ezen kívül sok szép nagy ütésünk volt a harcok alatt, de általában nagyobbakat kaptunk.  Bárkivel megeshet!
Köszönöm a kitartását a szövetségi tagoknak a harcban. Jocónak, aki az önfeláldozó kezdést követően nem volt kétséges, hogy sok esélye nincs fent maradni. Sam, Zoli és Laci, akik hősiesen küzdöttek, és akik a legtöbb támadást kapták. Istvánnak, Wolfinak, Hexnek, Saminak a fokozott aktivitásért, a néha önfeláldozó lépésekért. Eddig sem volt baj a kommunikálással, de skype-on és a fórumon irtózatos mennyiségű beszélgetésért. Igazából akár élvezhettük is volna, ha nem így zajlik le.
Köszönöm srácok, jó veletek játszani! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 6 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

02-20-2013, 12:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Én is kaptam elég szépen azért  De amúgy ez egy korrekt összefoglalása a "harcoknak"
|

02-20-2013, 12:53
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ez egy elegge szubjektiv osszefoglalo, de inkabb megtisztelem az onfenyezo topicot azzal, hogy nem megyek bele a hatalmas ferditesek kijavitasaba, es az elhallgatott dolgok megemlitesebe, meg akkor sem, ha igy lenne kerek a tortenet. Leginkabb azert, mert nem erdekelnek a kifogasok...
Hex: Ez kb. minden, csak nem korrekt. Vityubol kivalo politikai tudosito lenne...
Last edited by Remedy; 02-20-2013 at 14:00..
|
The Following User Says Thank You to Remedy For This Useful Post:
|
|

02-20-2013, 15:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 65%
|
|
én csak azt nem értem, ha a dragonnál volt 64-69 millió vari valamikor korábban, az hova tűnt ...  de mondjuk azért túlzottan nem mozgat a téma ez már nagyon régi történet, két hónap alatt másfél csoportot átszel az ember

02-20-2013, 15:36
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Surranohalal
én csak azt nem értem, ha a dragonnál volt 64-69 millió vari valamikor korábban, az hova tűnt ...  de mondjuk azért túlzottan nem mozgat a téma ez már nagyon régi történet, két hónap alatt másfél csoportot átszel az ember
|
a DRagonnál sosem volt ennyi vari, legalább is mióta én ott voltam, biztos, hogy nem volt.
|

05-12-2013, 21:35
|
Senior Member
|
|
|
|
Szövetséged: Black Dragon (#3270)
Kor: 45.000 kör (3 körös csalással  )
|
The Following 3 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

11-13-2013, 17:16
|
Senior Member
|
|
|
|
Véget ért egy korszak. Elég sok korszakváltást élt már meg a Black Dragon. Ez volt talán a legnehezebb.
A Tisztítótűzzel való harcok lezárásaként, és újrakezdésként előjöttünk egy országcsere akcióval. A felépítés mégsem ment zökkenőmentesen. Az A mára mondhatjuk, hogy kifogyott. Akik maradtak, azok nagy része elf és/vagy mnt hegyeket építő klánban vannak. Mi az évek során elég sok jó ellenfelet szedtünk össze, így a játékélmény biztosítva volt. De valami mégsem ment úgy, ahogy kellett volna. Ha egyet léptünk előre, jött 2 lépés hátra. Valaki mindig jött, aki egy jó stratégiával, és egy nagy adag szerencsével lenyomott minket. Szerencséről beszélek, mert szinte sosem érte felkészületlenül a klánt. Kicsit olyan volt, mintha olvasták volna a gondolatainkat. Demoralizáló... Közben jöttek országok, majd befejezték a játékot, majd jöttek újabbak, akik szintén befejezték... A tavaly év végi klánból 6 játékos maradt meg: Sami, Jocó, Wolfi, István, Zoli és én. A többiek változtak folyamatosan. De a klán él.
És remélem élni is fog továbbra is, sikeresen, nélkülem. Már nem mozgatott meg a játék, már nem éreztem azt, hogy bármit el akarok érni benne. Az elmúlt 1 hónapban többször gondolkodtam el azon, hogy végleg befejezzem. 2 napja döntöttem el a dolgot, most már nem vagyok a klán tagja. Ha valaha visszatérek - amit erősen kétlek -, akkor ide szeretnék.
Sok sikert kívánok a jelenlegi, és jövőbeni tagoknak, és csak annyit kérek, hogy a klán maradjon meg az elveinél, amit eddig tartott. Akkor örömmel fogom olvasni az eseményeket.
Jó játékot Nektek, srácok. Sok jó élményt kaptam tőletek.  És további jó játékot mindenkinek, akik még kitartanak.
|
The Following 9 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

11-13-2013, 17:26
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Sehol máshol nem voltam tényező még, és soha nem is leszek. A-ban voltam, és leszek is.
|
Kár, pedig ez óta a beírásod óta várom, hogy mikor leszel tényező...

11-13-2013, 22:28
|
Junior Member
|
|
Longevity: 62%
|
|
Sajnálom,hogy befejeztétek! főleg hogy 2-en is...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|