|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mit tartasz jó ötletnek?
|
A sereg tudjon nyersit is fosztani
|

|
11 |
16.18% |
A sereg tudjon nyersit és fegyvert meg drágakövet fosztani
|

|
17 |
25.00% |
A sereg tudjon az alap dolgokon kivül (csak) fegyvert és drágakövet fosztani
|

|
13 |
19.12% |
A vari tudjon nyersit varázsolni (ha már pénzt tud...)
|

|
10 |
14.71% |
A vari tudjon fegyvert varázsolni
|

|
8 |
11.76% |
A vari tudjuon nyersit és fegyvert varázsolni
|

|
15 |
22.06% |
Valami mást kellene megvalósitani...
|

|
2 |
2.94% |
Szerintem igy jó, ahogy van, ne variáljuk...
|

|
34 |
50.00% |

01-27-2006, 15:08
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Betennék egy varázslatot, amivel tudnak nyersit varázsolni, mint ami a settlers 4-ben volt...
|

01-27-2006, 15:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Igen, kérünk föld, fa, fegyver, fém, kő, rúna, és eső teremtő varázslatokat.
Az eső csak azért kell, hogy jobban nőjön a gabona 
DDD
|

01-27-2006, 15:42
|
Member
|
|
|
|
Namost nem viccből Írtam, mert például "Aranyalma" varázslat van, ami csinál pénzt, ezalapján miért nem lehetne nyersivarázs?
|

01-27-2006, 17:04
|
Member
|
|
|
|
Sztem már bocsánat, de a hadik, tolik, varik is tudnak földet foglalni, fosztani..stb, kérdés hogy megy-e nekik???
Ugyhogy maradjunk a hadiknál és annál, hogyha fosztanak gabonát akkor a raktárban található többi dologból mért nem hoznak el?
Másik javaslat: csak annyi gabonát hozzanak, hamár hoznak amennyit el is vittek a támadáshoz...
|

01-27-2006, 18:48
|
Member
|
|
|
|
egyetértek veled.
|

01-27-2006, 19:35
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Azon kívül, hogy jó lenne, van értelmes indok arra, hogy a katonák miért raboljanak nyersanyagot? Mert azon, hogy ez életszerű, tényleg nevetnem kell.
Töröm a fejem, de akárhogy töröm, nem tudok olyan eseményt felidézni a történelemből, amikor egy sereg elballagott egy másik országba és telipakolta a zsákját kövekkel, meg néhány öl fával, hogy otthon milyen jó lesz ebből kocsmát építeni. Volt ilyen? Életszerű ez?
Mert a fosztogató hordák azon kívül, hogy minden könnyen mozgatható értéket elvittek, összerabolták maguknak a gabonaféléket, meg a lábasjószágot, raboltak a lovaiknak abrakot, láncrafűzték a lakosság egy részét, fáklyát dobtak a házakra, aztán elmasíroztak. De a való életben értelmes ember nem rabol KÖVET! 
|

01-27-2006, 20:59
|
Member
|
|
|
|
Erre csak azt tudom mondani, hogy a hadseregek a való világban mindig azt lopták, ami értékes (arany, műtárgy...), de mivel a játékban a nyersanyag is értékes, ezért szerintem életszerű...
|

01-27-2006, 21:13
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Woodstock
Erre csak azt tudom mondani, hogy a hadseregek a való világban mindig azt lopták, ami értékes (arany, műtárgy...), de mivel a játékban a nyersanyag is értékes, ezért szerintem életszerű...
|
Úgy látom mindenáron adni akartok még valami pluszt a katonáknak 
|

01-27-2006, 21:17
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Igen, kérünk föld, fa, fegyver, fém, kő, rúna, és eső teremtő varázslatokat.
Az eső csak azért kell, hogy jobban nőjön a gabona 
DDD
|
Esőcsináló varázslat van, csak a vetemény helyett az ellenségre tehetjük 
|

01-27-2006, 21:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalandlegény
senki, van olyan ország, hogy "mindenes"? az első, ami kiderült számomra még a játék legelején az az, hogy a mindenből egy kicsi nem működik. valaki írta korábban, hogy a játékosok választanak egy fajt, egy játék stílust, és azt játszák a hozzá tartozó előnyökkel és hátrányokkal együtt. sztem - ahogy a mindenből egy kicsi sem - nem lenne jó, ha a katonák kapnának plusz tuladonságokat (pl tudnának tekit rabolni), mert ezzel leértékelődne a tolvajok szerepe, vagyis, ha ugyanazt meg tudom tenni a katonáimmal, mint egy félelf a tolvajaival, akkor inkább katonákat tartok.
|
Az ilyen orival is simán végig lehet menni 5. szinten. 4. szint nehezebben, de átugorható. Erre az ember és a gnóm faj a legalkalmasabb.  . A 3. szintre az ember egy jó szövivel meg is tanul játszani, és akkor már jöhet egy baris/hadis/toli ori
TM
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|