|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|

|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|

|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|

|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|

|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|

|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|

|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|

|
16 |
18.82% |

05-18-2010, 15:03
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sehol. De valóban cél kell, hogy legyen két-három ütéssel bizonyítanod, hogy igen, végigjátszottad a játékot? Ennél még 5. szinten is többet kell ütnöd a topba jutáshoz.
|
Tényleg kell egy határ , 4500 heki vagy valami ilyesmi az majdnem a duplája a 2-es felső határnak ......
Aki fölötte akar tamagocsizni az meg csinálja kit érdekel 
Én úgy gondolom , hogy azért 4500-ra felmenni sem egyszerű  D
Klánban is kell ütni vagy 7-8 at hozzá ha maxon is léptél, egyéniben meg lényegesen többet ...
|

05-18-2010, 15:06
|
Member
|
|
|
|
Nem teljesen ide tartozik de azért valamilyen szinten mégis!
Meglátásom szerint az is a feljutást nehezíti, hogy túl sok ország illetve klán van baráti viszonyban egymással!
pl: mikor klánban támadtam egy másik klánt és abban a 8fős klánban volt egy régi ismerősöm, hát mit mondjak nem éppen kellemes levélkét írt a tettemet illetőn. Na nekem ezzel van ki a pö... mert persze régen lehettünk jóban de az 1/a nem az egyéni érdekekről szól hanem a klánérdekről. és ha fel kell húznom mondjuk egy elfet nem fog érdekelni, hogy a célpont klánban épp van régi tag!
és akkor még nem beszéltünk az egyénileg írt levekről, hogy lécci ne támadj mert 3 éve tudod...
én speciel itt 1/a-ban a megköthető klán mnt-k számát is korlátoznám 
|
The Following 3 Users Say Thank You to Wolfi For This Useful Post:
|
|

05-18-2010, 15:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ne keverjük azt, ha valaki termel, és azt, ha valaki újrázásokkal termelés nélkül jut javakhoz.
|
Szabályos mind a kettő ....Hiszen ha nem lenne az akkor nem tudná csinálni egyik sem ....
Végeredményben nincs diferencia számomra a kétt társaság közt :S
Az egyik eltolta a tekijeimet a másik lehetetlené teszi a játékot ....
Darab darab ...
|

05-18-2010, 15:08
|
Member
|
|
|
|
szóval az előző hozzászólásom lényege, hogy: csak kevés emberkével legyél jóba és akkor meglátod a pontlistádon nőni fog a támadható orik száma 
|

05-18-2010, 15:09
|
Member
|
|
|
|
ergó könyebben gyorsabban feljuthatsz
|

05-18-2010, 15:09
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
A másodiktól az ötödik ötletig nagy marhaság, teljesen idegen a játék jelenlegi rendszerétől.
Az első nem rossz.
|
Mint ahogy az is az volt, hogy 2 karavánod legyen, a hullának több embere férjen, mint másnak, lassan erősebb lesz, mint egy ork stb.
mégis ezeket tesztelgetjük éppen
Azért nem lenne olyan nagy marhaság, ha akkor lehetne könnyebben fordulni, ha egy harcolós játékban HARCCAL szerzel földet, nem? 
|

05-18-2010, 15:12
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Szabályos mind a kettő ....Hiszen ha nem lenne az akkor nem tudná csinálni egyik sem ....
|
Valóban szabályos mindkettő, de úgy érzem, hogy a 4. és 3. szint egy-egy piacának felborításának kevés köze van az 1/A fordulás könnyítéséhez.
Ha egy totál más témával kapcsolatban van valakivel problémád, akkor kérlek, hogy azt vagy az illetővel rendezd, vagy az annak megfelelő témában. Köszönöm.
|

05-18-2010, 15:18
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Temahoz hozzaszolva: en orulok, hogy 1/A-ban vegre kemenyedik picit a jatek. Talan lesz keves ertelme a kek szamoknak. Nem hiszem, hogy barmifele konnyites kellene, vagy szukseges lenne. Rengeteg ellenpeldat lehet latni, hogy siman feljutottak a topba, sot, kozben meg is szerettek az 1/A-s jatekot...
|
Ugyanazt az A-t nézzük Remy?
Mert néha egy hétig sincs 400k értéktől felfelé egyéni ütés...
Bár ha eddig két hétig nem volt, akkor tényleg keményedik
Más:
Újabb ötletem van
Ha már a fedezésnél számít az SZK-n levő országok megléte is, számítson a top30% számításánál is. Nem tudom, ez a 516-os csoportlétszámot mennyire növelné meg, de nem mindegy sztem, hogy a csoportban 156.-nak kell lenned (406.000 érték) vagy vagy pl. 220.-nak (320.000 érték)
Jah és megint kiemelem, hogy engem ez a téma nem érintene, nem magam miatt találtam ki, mielőtt bárki is ezzel jönne... 
|

05-18-2010, 15:21
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ne felejtsuk el azt sem, hogy egy nagy kek szamosnak eleve nagy konnyites van 1/A-ban, hogy eleg neki a top 30% is.
|
Ne felejtsük el azt sem, hogy régen elég volt egy fika 2 fős klánban ellenned 1.000 kört és léphettél 
Igaz, harcolni nem tudtál 
|

05-18-2010, 15:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Valaki magyarazza mar el, miert van tonkreteve az A-ban a piac, mert nem egeszen ertem. Plane miazhogy szandekosan... 
|
|
Posting Rules
|