Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-05-2009, 20:42
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Wand, a tekikopásra fel lehet készülni, de az alábontás, ha mindketten bontanak, akkor kiszámíthatatlan, hogy melyiknek sikerül.
persze, de van esélyed rá, hogy sikerüljön.

míg ha lerontják a katmorálod akkor van esélyed viszavinni?

amúgy persze, szerintem a legtöbben úgyis úgy támadnak, hogy ha úgy alakul akkor lefelé is bemenjen a sereg.
és ha lesz katmorál rontás, és lehet tudni, hogy pl egy körben max 5%ot ronthatnak a katmorálodon akkor majd úgy fog támadni, hogy lehetőleg ez is beleférjen.

még egyszer mondom nem ellenzem, de igazán nem is támogatom.

de legyen valami ésszerű határa, ha pl egy szövi 4 tagja bármi módon le tudja vinni egy MF katmorálját mondjuk 30% al, akkor az már gáz.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-05-2009, 20:44
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 2%

Quote:
Nekem sem szívügyem ez a javaslat. Viszont nem olyan marhaság, mint ahogy néhányan beállítják.
Igazán azért indítottam, mert elegem lett az olyan javaslatokból, amelyek szinte nem módosítják a jelenleg megszokott játékmenetet.
Téged mennyire zavarhat ez, aki nem is jáccik
Nem volt elég Fegya a felfedezés módosítása?
Reply With Quote
Old 11-05-2009, 20:50
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Nekem sem szívügyem ez a javaslat. Viszont nem olyan marhaság, mint ahogy néhányan beállítják.
Igazán azért indítottam, mert elegem lett az olyan javaslatokból, amelyek szinte nem módosítják a jelenleg megszokott játékmenetet.
A legrégebbi játékosállomány idővel belefásul abba, hogy minden mindig ugyanaz a séma szerint történik. Időnként ráfér mindenre a vérfrissítés ami ad egy kis pikkantériát a megszokottakhoz képest. Az utolsó ilyen a hódítóban a személyiségek bevezetése volt asszem. Elötte meg talán a klánháborúk reformja talán. 8-9 éve játszom és igenis szeretem ha időnként vannak olyan javaslatok ami eltérít a megszokott sémáktól...

Hiába nem vagyok egy konzervatív beállítottságú játékos. Az egyetlen dolog amivel mindig mellélövök, hogy több emberről feltételezem ugyanezt, mint valójában amennyi ilyen játszik.
Reply With Quote
Old 11-05-2009, 21:01
Debilke Debilke is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
A legrégebbi játékosállomány idővel belefásul abba, hogy minden mindig ugyanaz a séma szerint történik. Időnként ráfér mindenre a vérfrissítés ami ad egy kis pikkantériát a megszokottakhoz képest.
talán Rád is rádférne egy vérfrissítés, és nem csak A-ban kéne gondolkodnod, kiváncsi lennék akkor mi lenne a véleményed erről az eszement javaslatról!
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Debilke For This Useful Post:
Old 11-05-2009, 21:09
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Debilke View Post
talán Rád is rádférne egy vérfrissítés, és nem csak A-ban kéne gondolkodnod, kiváncsi lennék akkor mi lenne a véleményed erről az eszement javaslatról!
Az a véleményem, hogy el kell mondani hogyan lehetne belőle használható javaslatot kreálni és nem csak lehurrogni a felvetőjét. Hidd el Debilke játszottam én eleget lejjebb is és ott sem volt sosem problémám a fellépéssel. Nem felejtettem el csak jelenleg nem játszom. A kettő nem ugyanaz.
Reply With Quote
Old 11-05-2009, 21:19
Debilke Debilke is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Az a véleményem, hogy el kell mondani hogyan lehetne belőle használható javaslatot kreálni és nem csak lehurrogni a felvetőjét. Hidd el Debilke játszottam én eleget lejjebb is és ott sem volt sosem problémám a fellépéssel. Nem felejtettem el csak jelenleg nem játszom. A kettő nem ugyanaz.
nem hurrogtam le a felvetőjét, de azt sem gondolom, hogy minden agyament javaslatból használhatót kéne kreálni...
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Debilke For This Useful Post:
Old 11-05-2009, 22:40
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 2%

Elgondolkoztam rajta, ha az ork leártózná ezzel az elfet, attól pörögne vajon az A?
mert nemrég még ez volt a fő probléma...

ez mennyit lökne rajta?

De ha az elf 1-9 szövije vagy maga az elf ártózná le a varizásból átépült orkot, akkor megint ott lennék, ahol kezdtük
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
Old 11-05-2009, 23:05
Dynosaur Dynosaur is offline
Member

Longevity: 80%

én sem igazán díjazom ezt a javaslatot... vagy ha mégis bekerülne, akkor drasztikus készenélt csökkenés kéne a varik részéről...

illetve amit valaki már feltett: milyen hatással lenne ez a nyílra a morálnál? egyből piros lefele? mert az úgy durva lenne... ha meg marad amilyen volt, akkor meg nem sokat ér, ha levisznek 2 százalékot (mert mondjuk 26%-ot csökkent 1 ilyen vari... )
Reply With Quote
Old 11-06-2009, 01:30
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Nem tartom rossz ötletnek ebbe az irányba való elmozdulást, már tényleg gáz az,hogy minél fentebb megyünk a varizás értelmét veszti szinte. Viszont nem tartom jó ötletnek hogy közvetlen a katmorál értékét csökkentse. Sztem kialakulna egy elég gusztustalan teknika azzal,hogy kv elött 10seccel végig ártozna a klán és indulna a sereg, rendben hogy így beverhető lenne jó pár bunker elf, de azért nem kell tönkre tenni mások játékát sem, mert a bekapott sereg(ek), miatt tartosan lemenne a béka segge alá és az ország szép mélyrepülésbe kezdene, visszafordithatatlanul.

sokkal jobb ötletnek tartanám azt, ha a varázslat a katmorál változójára hatna és így csak hosszabb távon a katmorálra, 1-36 körre felrakva. ez a felállás annyival szerencsésebb,hogy megfelelő mennyiségü kocsmával ellensúlyozható lenne vmennyire. Sztem ez jobb megoldás, mert közvetetten így is gyengül az ellen, hiszen épülnie kell. arról nem beszélve hogy minél magasabban vagyunk annál használhatobb lenne, mert egy szint felett már nem árt otthon tartani egységet, hiszen kevés a 4,2yard már televenni magát...
mértéke mondjuk vhol ott lehetne a 300kati/kocsma és a 150kati/kocsma között félúton, csak természetesen ellentétes előjellel. ugye gyakorlatban ez annyit tenne hogy a kocsma bónuszát naggyából ellensúlyozná és a középértékhez tartana.
Azért nem a maxos kocsma bónuszhoz lőném, mert akkor hirtelen indulna el a középértékhez és az meg ugyanahoz vezetne mint amit vázoltam.
Nekem így tetszene, mert ahol elkezdi értelmét veszteni a vihar,ott lenne ez egyre hatásosabb és érintené érzékenyebben az orikat.

Emellett az se lenne hülyeség,ha a tüzgolyó varázslat hatékonysága nőne,ha más nem is területarányosan erősödhetne.

Reply With Quote
Old 11-06-2009, 04:59
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Longevity: 86%

Quote:
Úgy látom, hogy felsőbb szinteken egyre inkább a hadis országok terjednek el. A hasidok, varisok és tolisok egyensúlyának helyreállítása érdekében erősíteném a varisok és a tolisok hadisok elleni akcióit. Ezt az is indokolja, hogy a hadisok kaptak új akciót (mészárlás), a tolisok és a varisok viszont nem.

Jelen javaslatomban a varázslókat erősíteném egy új varázslással, a katonai morál csökkentésével. A varázslat az ellenfél katonai morálját mondjuk 1%-kal csökkenti. A varázslás a varázslók készültségét pedig 10%-kal csökkenti.

Véleményem szerint egy ilyen varázslás új stratégiai és taktikai elemeket hozna a játékba, gyöngítené a hadisokat, ezáltal jobb egyensúly alakulhatna ki a hadisok és a varisok között.

Tudom, hogy sok hadisnak nagyon nem fog tetszeni a javaslatom, hiszen a hadisok egyik legnagyobb kincse a jó katonai morál. De a hadisok is beláthatják, hogy a játék érdekessége szempontjából érdemes a nem hadisokat erősíteni.

értelmetlennek tartom ezt. Viszont ha bevezetésre kerül, akkor a kat.morált meg nevezzétek át.
aki hadis orival van, vállalta hogy rengetik, gyújtják, száraz,vihar
aki varis orival van, vállalta, hogy mészárolják,pusztítják,földelik,leölik a varijait
aki tolis orival van, az vállalta, hogy mészárolják,pusztítják,földelik és leölik a tolijait (feltéve, hgoy egy varis befér hozzá)

senki nem erőltette rá senkire, hogy milyen stratégiát válasszon. Én ellenzem

Quote:
Originally Posted by http://hodito.hu
Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!

Last edited by Hex; 11-06-2009 at 05:02..
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post:
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules