|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

10-29-2009, 17:45
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by RicsiPi
Egyszerűbb ha azt nézzük, hogy mennyi ment el támadni. Ha a barakkhely 90%-a elment támadni, akkor érvényesülne a bónusz. Ha hazajön valami sereg a piacról, az úgyis elmegy körváltáskor.
vagy esetleg, nem 10%-os támadóbónuszt kapna, hanem:
ha tényleg kitámadt full sereggel és nem menne be a támadás, akkor megnézné, mi lenne ha kapna 10% bónuszt és ha így bemenne a támadás, akkor megkapná a zsákmány(föld,pénz...) egy RÉSZÉT.
Tehát nem állandó 10% támadás erősítés lenne, hanem sikertelen támadásokkor kapná meg a 10%-ot, viszont ilyenkor csak kisebb zsákmányt foglalna.
Persze itt lehet játszani a számokkal: mivel így már nem annyira durva ez a bónusz, lehetne akár 15% is, és a zsákmány 1/4-ét kapná meg.
|
Szerintem dobjunk egy 20 oldalu kockaval is, es ha 3ast dobunk, akkor ha pattantunk, hozzuk ez az ellenfel segelyenek a 80%at...
Hogy lehet ilyeneket javasolni, komolyan????

10-29-2009, 17:48
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Szerintem dobjunk egy 20 oldalu kockaval is, es ha 3ast dobunk, akkor ha pattantunk, hozzuk ez az ellenfel segelyenek a 80%at...
Hogy lehet ilyeneket javasolni, komolyan????
|
20 oldalú kocka az milyen? 

10-29-2009, 17:50
|
Administrator
|
|
Activity: 26%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Mint fentebb írtam a teljes barakkhelyének 99%-os kitámadásához kötnénk a bónuszt.Kit érdekel a képzés meg a piac?Nem erről szól a dolog.Aktulis kvkor ha kint a férőhely 99% támadáson akkor bónusz ha nem akkor nyista oszt csók!
|
Egy gnóm 50% erejéig még ezzel is tud játszani (lakiteki piacra, majd vissza), bár tény. hogy ez rizikós, mert a barakkokon kívül sokminden másra is kihatással van.
|

10-29-2009, 17:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by none
20 oldalú kocka az milyen? 
|
Kerdezd meg a szerepjatekosokat, vagy googlezd meg...
En tartom magam a topic elejen irt dologhoz, hogy nem szeretnek, ha ekkora bizonytalansagi tenyezo belekerulne a jatekba, es ez a szemelyiseg igy tenyleg csak Aban lenne hasznalhato, az esetek 99%aban...

10-29-2009, 17:53
|
Member
|
|
Activity: 3%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egy gnóm 50% erejéig még ezzel is tud játszani (lakiteki piacra, majd vissza), bár tény. hogy ez rizikós, mert a barakkokon kívül sokminden másra is kihatással van.
|
Pont az lenne a lényege hogy rengeteg variációra ad lehetőséget és ezáltal színesítené a játékot...
A népesség hiánnyal is lehet játszani ,de a lényeg hogy ezekkel csak a csatát követő körben játszhatsz mert különben nincs bónusz.
|

10-29-2009, 18:02
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
En tartom magam a topic elejen irt dologhoz, hogy nem szeretnek, ha ekkora bizonytalansagi tenyezo belekerulne a jatekba, es ez a szemelyiseg igy tenyleg csak Aban lenne hasznalhato, az esetek 99%aban...
|
Akkor lehet, hogy nem az én kisebb módosításom nem tetszett, hanem egyáltalán ez a személyiség.
Csak azt akartam leírni, hogy egy adott sereg nem tud 7% földet elfoglalni, mert gyenge hozzá. Viszont ahhoz elég sokan vannak, hogy mondjuk 1-2% földet eredményesen bevédjenek és megtartsanak. Ha elképzelsz egy rendes harcot, akkor a sereg méretétől/erejétől függ, hogy mekkora területet tudnak irányításuk alá vonni, illetve elfoglalni.
Na mindegy, én azért látom az értelmét az ötletemnek, mindenesetre alszok rá egyet...
|

10-29-2009, 18:05
|
Member
|
|
Activity: 3%
|
|
Quote:
Akkor lehet, hogy nem az én kisebb módosításom nem tetszett, hanem egyáltalán ez a személyiség.
Csak azt akartam leírni, hogy egy adott sereg nem tud 7% földet elfoglalni, mert gyenge hozzá. Viszont ahhoz elég sokan vannak, hogy mondjuk 1-2% földet eredményesen bevédjenek és megtartsanak. Ha elképzelsz egy rendes harcot, akkor a sereg méretétől/erejétől függ, hogy mekkora területet tudnak irányításuk alá vonni, illetve elfoglalni.
Na mindegy, én azért látom az értelmét az ötletemnek, mindenesetre alszok rá egyet...
|
Veszítek és kapok földet?
Vannak erősen elborult agyú ötletek,de ez eddig veri az összeset...
Valami alapfogalmad van a Hódítóról???
|

10-29-2009, 18:07
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
|
Sereged megérkezett xxxxxxx (#123456) országához. A csata lezajlott, de sajnos veszítettetek, ám ekkor a katonák felbuzdulva a vereségen 10%-al erősebbek lettek, és hosszú órák küzdelme után elfoglaltak 1 hektár földet.

|
The Following 2 Users Say Thank You to Padlócsempe For This Useful Post:
|
|

10-29-2009, 18:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nagy marhaságot mondok, de ha már az elfek ellen akarod ezt kiélezni, és ha már az a neve, hogy faltörő, akkor miért nem az őrtornyok ellen hat, például sikeres támadásokkor a szokásosnál több őrtorony pusztul, vagy talán még ez sem, hanem a pusztulási arány az őrtörnyok felé tolódik el, de ugyanaz az arány marad, mint másnál, hogy ne legyen über-személyiség.
|
Mi lenne, ha a védő ország őrtornyaiból pl 5%-kal kevesebb számítana védekezéskor? Tehát pl egy 30/30-as elf 30/25-ösként védene. Tehát ha valaki nem tart tornyot, akkor ellene hatástalan lenne ez a személyiség.
Esetleg csak az íjászok bónuszát üsse ki, a torony arányból származó védőbónusz megmaradna.
The Following User Says Thank You to Xeper For This Useful Post:
|
|

10-29-2009, 18:31
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Mi lenne, ha a védő ország őrtornyaiból pl 5%-kal kevesebb számítana védekezéskor? Tehát pl egy 30/30-as elf 30/25-ösként védene. Tehát ha valaki nem tart tornyot, akkor ellene hatástalan lenne ez a személyiség.
Esetleg csak az íjászok bónuszát üsse ki, a torony arányból származó védőbónusz megmaradna.
|
Ehh. És lentebbi szinten egy 10/10-es elftől így megfosztjuk közel a védelme 25%-át??
De amúgy az első mondatodban megfogalmazott a pontos. Ha a tornyaiból 5%-át elveszünk, akkor nem 5%-nyi torony lesz elvéve. Ha van 1000 hekije, 300 toronnyal, akkor ha 5%-ot elveszünk, az nem 50, hanem csak 15 db. Így már tetszene az ötlet. 
De ebben az esetben akár 10%-on is lehetne gondolkozni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|