|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mit javasolnál a 9-ik személyiség után?
|
új és teljesen egyedi faj bevezetését
|

|
11 |
12.79% |
új személyiség bevezetését
|

|
24 |
27.91% |
új katonai egység bevezetését
|

|
3 |
3.49% |
+1% tekercsbónuszt fordulásonként
|

|
2 |
2.33% |
+3% tekercsbónuszt fordulásonként (max. 5 fordulásig)
|

|
3 |
3.49% |
egyedileg fejleszthető opciót (külön hadi, toli, vagy vari irányban)
|

|
11 |
12.79% |
pontlistás kiemelt rank jelölést
|

|
13 |
15.12% |
legtöbb személyiségű hódítósok top100-as pontlistát
|

|
19 |
22.09% |

03-25-2006, 15:51
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Hülye szóviccnek indult: iskola=ahol a karókat adják... mindegy 
|
leesett. 
igy egész jó poén. 
|

03-27-2006, 15:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Sziasztok szerintem nem kell semmi. Már azt se értem miért lehet személyiséget gyüjteni. Ha végig gondolom elöbb utobb leszünk egy jó páran akik már nagyon kékek leszünk és nem elég hogy hatalmas rutinnal birunk még indokolatlanul plusz elönyhöz jutunk az olyanokkal szemben akik még csak most kezdik a játékot. Nem is csodálkozom egy két ember kirohanásán. Ha minidg pluszhoz jutatjuk magunkat akkor elég belterjes játéká fog válni a hod.
Szerintem ha valakinek meg van már az összes személyiség nöjön csak szépen a kék száma de ne jusson még több plusz hoz mert egy idö után a kezdök nem fognak tudni érvényesülni és elmegy a játék kedvük. Bár most is kiváncsi lenék mitkezd egy uj játékos egy olyan szövivel ahol a legkezdöbb játékosnak is kék 3 van? és mindenki csodálkozik mikor valaki kirohan hogy a sárba tiporták. Ugyhogy a véleményem az hogy a gyengét támogassuk az eröseket tartsuk kordába. Menjen a játék a dicsöségért kinek lesz nagyobb a száma? szoljon erröl.
Vélemény?
Ja igen arrol nem beszélve hogy mikor legalsó szinten ki jön egy ori jó magas kék számmal ugy a védelem alol hogy 200hekin fullos az orija arrol ne is beszéljünk
Last edited by laziga; 03-27-2006 at 15:49..
|

03-27-2006, 15:31
|
Member
|
|
|
|
Támogatom, ezért is mondtam h legyen vmi "Hódítók Csarnoka" vagy vmi hasonló ahol a legjobb(?) játékosokon lehet ámulni, mint vmi turistalátványosság
Igazad van h felesleges még több bónusz, épp elég h aki régóta játszik annak milliárdjai vannak és így nem lehet velük felvenni a versenyt sehogyse.
|

03-27-2006, 15:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Azért körbefordulásnál nem lehet pénzt lehozni, szóval senki sincs ilyen szempontból előnyben aki fordul. Attól hogy neki lehet 2 vel több személyisége, még simán be lehet zúzni, főleg, hogy nem kevés a kék számos nem túl profi játékos, bármilyen furcsa is.
|

03-27-2006, 17:08
|
Guest
|
|
|
|
Mégsem volt olyan rossza az a vámpír! Fél oldalon arról fecsegtetek  Igaz csak a hibáiról. 
|

03-27-2006, 17:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Sztem új szavazás kéne a követekző 3 opcióval:
Új személyiség(ek) bevezetése.
Top 100 as lista a leggyorsabbakról  .
Ne legyen semmi, csak a szám nőjön.
|

03-27-2006, 20:22
|
 |
Member
|
|
|
|
igen szerintem is, mert vagyunk egy páran akik ugy gondoljuk hogy igy is tulzás az az elöny ami a személyiség gyüjtéssel jár  mert ráadásul egyre tapaszteltebb is az ember és igy a kezdöknek egyre kisebb lesz az eséje hogy valaha is érvényesüljön és élvezze a játékt. 
|

03-28-2006, 14:46
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
igen szerintem is, mert vagyunk egy páran akik ugy gondoljuk hogy igy is tulzás az az elöny ami a személyiség gyüjtéssel jár  mert ráadásul egyre tapaszteltebb is az ember és igy a kezdöknek egyre kisebb lesz az eséje hogy valaha is érvényesüljön és élvezze a játékt. 
|
Ha viszont nem kapsz semmit akkor mi lesz? Akkor nem lesz kék szám a nevek után,akkor is ugyanúgy be fogják zúzni a kezdőket 1 személyiséggel is. Csak lehet hogy kicsit nehezebb lesz. Ha meg a kezdőket egy két rosszabb nap eltántorítja,akkor úgysem csinálná végig. El lehetne érni vele azt,hogy az 1/a-ba fellép egy csomó nem odavaló ország.
|

03-29-2006, 09:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Sztem induljon megint 1 személyiséggel. 
Persze vhol meg lehet jegyezni, h ő már 1x megszerezte az összes személyiséget. 
|

03-29-2006, 17:36
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Sztem induljon megint 1 személyiséggel. 
Persze vhol meg lehet jegyezni, h ő már 1x megszerezte az összes személyiséget. 
|
Végül is ez sem rossz. Kis zárójelbe lehetne egy piros 2es,hogy már másodszor megy a személyiségekért, a kékbe meg,hogy hány van neki.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|