Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-08-2008, 11:58
Druida Druida is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Zoli8 View Post
khm...
senki nem tud játszani
ez hót ziher

hogy miért írom?
több a kezdő, mint az, aki tud játszani...vannak, akik tudnak játszani, de én azt írom, amiből több van... ne vegye mindenki magára

hmm...
tudod az a baj hogy neked is vannak szövegértési nehézségeid. olvasd át mégegyszer a hsz-em és másold be melyik részében írtam én ehhez hasonlót. nem mondtam azt hogy senki nem tud visszaütni engem törpével, azt se hogy senki nem tud orkkal fent maradni a top 30%-ban, és azt se hogy senki nem tud óriással végigmenni a csoporton. azt írtam hogy általánosan a törpéket tudom jól megütni, meg az óriásokat, és az orkok általában csak felmennek és lefordulnak. szóval gratulálok, hogy ilyen szépen be akartál mázolni, kár hogy saját magad minősítetted vele. az én verziómban amúgy ez így hangzott volna: sajnos a játékosok nagy része nem tud rendesen játszani.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-08-2008, 12:00
Zoli's Avatar
Zoli Zoli is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Druida View Post
tudod az a baj hogy neked is vannak szövegértési nehézségeid. olvasd át mégegyszer a hsz-em és másold be melyik részében írtam én ehhez hasonlót. nem mondtam azt hogy senki nem tud visszaütni engem törpével, azt se hogy senki nem tud orkkal fent maradni a top 30%-ban, és azt se hogy senki nem tud óriással végigmenni a csoporton. azt írtam hogy általánosan a törpéket tudom jól megütni, meg az óriásokat, és az orkok általában csak felmennek és lefordulnak. szóval gratulálok, hogy ilyen szépen be akartál mázolni, kár hogy saját magad minősítetted vele. az én verziómban amúgy ez így hangzott volna: sajnos a játékosok nagy része nem tud rendesen játszani.
Természetesen elferdítettem a mondanivalódat, kisarkítottam az ellentéteket, nem bemázoltam, hanem tréfásabban fogtam fel a dolgot

Ecto
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Zoli For This Useful Post:
Old 11-08-2008, 12:02
Druida Druida is offline
Member

Quote:
Természetesen elferdítettem a mondanivalódat, kisarkítottam az ellentéteket, nem bemázoltam, hanem tréfásabban fogtam fel a dolgot
hát mondhatom nagyon tréfás volt, tiszta vidám lettem tőle eme szép reggelen
Reply With Quote
Old 11-08-2008, 12:05
Zoli's Avatar
Zoli Zoli is offline
Member

Longevity: 94%

örülök, hogy boldoggá tettelek

Ecto
Reply With Quote
Old 11-08-2008, 12:09
Druida Druida is offline
Member

Quote:
örülök, hogy boldoggá tettelek
najó evvel télleg megnevettettél, úgyhogy thx
Reply With Quote
Old 11-08-2008, 12:27
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 90%

Quote:
kéépzeld utoljára mikor törpét támadtam 5 sereggel kísért vissza és még a bontást is elrontottam de ezen kívül szinte csak törpéken, óriásokon jöttem fel, és mégegyszer mondom a kivétel erősíti a szabályt.
Quote:
hát A-ba nem szokás óriást csinálni, ha meg vki mégis óriást csinál akkor örülünk hogy lesz éjjel ingyenföld
akik csak végigmennek A-n és onna fordulnak azok ált orkot visznek, akik fentmaradnak topban B-ből fordulgatva azok elfet vagy gnómot, és van egykét bátor vitéz aki törpét hoz fel nah annak örölünk a legjobban 2400heki felett csak ezzel a 4fajjal találkoztam.
Most kb 5500hektáron lehetsz kb. 2400 felett nem találkoztál óriásokkal. Akkor én most azt mondom, hogy te csak törpéket ütöttél be. Ez biztos. Lehet mást is ütöttél, de mivel ez volt a jellemző, ezért én ilyen elborult következtetéseket vonok le a játékoddal kapcsolatban. Bocsi!

Quote:
te meg legközelebb próbálj meg értelmezni egy hsz-t amit beidézel.

itt volt benne egy rövidítés ami az egész hsz-re vonatkozott, és neked valahogy látószögön kívül esett: akik csak végigmennek A-n és onna fordulnak azok ált orkot visznek....

azt nem értem, hogy levontam egy általános következtetést ami igaz is, ÉS ERRE EGYBŐL MINDENKI JÖN, HOGY DE Ő TUD OLYAT AKI NEM EZT CSINÁLJA STB. tudom, hogy vannak kivételek, de akkoris átlagban igaz amit mondtam!!!!! mert a törpét nem mindenki tudja jól irányítani pl, és belőlük van több, ezért az az általános! vannak orkok is akik fent maradnak top 30%-ban, de nagyrészük csak felmegy és lefordul, EZ AZ ÁLTALÁNOS, EZT TI IS TUDJÁTOK!!!! szóval kérem nem mindenki magára venni amit mondtam, meg egykét ügyes barátjára, hanem a nagy többségre. köszönöm.
Ne haragudj, értő olvasásból mindig csak 5ös voltam, gondolom neked jobban ment. Sajnálom, ha fáj, de hülyeséget beszéltél, erre nem tudok mit mondani. Egyszerűen a TOP-ból te kb az alsó 20%-ról tudhatod, hogy milyen fajjal van. Akkor miről beszélünk? Honnan tudod, hogy kb 270k-tól felfelé (de szerintem addig sem tudod) milyen a faji megoszlás? És a TOP-ban a játékosok 30%-a van.

És szerintem ott is lötyög a dolog, hogy a nagy többség, aki le akar fordulni, az is elffel megy fel, mert biztonságban akar feljutni, az általa nagyon nehéznek gondolt csoporton. (Itt nem a játékosok 10%-ra gondolok, aki tud játszani rendesen hadit A-ban, bár olyanra is van példa, akiről nem gondoltam volna, hogy elffel megy fel, és azzal ment, és le is fordult.)
Tehát úgy sem értek veled egyet, hogy kiemelted azt a bizonyos szócskát, amit mellesleg először is láttam!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Old 11-08-2008, 13:08
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
A leereszkedő sajnálkozásodra nem tartok igényt, a kötözködésedre pedig szintúgy. Serg-et az ő óriásával teljesen értelmetlen volt idekeverni, hogy ő mit tud vagy mit nem. Csak hogy értsd amit mondok, ne csak azt amit te.
Sajnalom, hogy ennyire buta vagy. Tudod, ha van egy sejtes, ami nincs bizonyitva, az mar megdol azzal, hogy talalsz egy ellenpeldat. Ergo egyaltalan nem volt felesleges idekeverni, max nem erted. Kotozkodni kivetelesen pedig csak es kizarolag Te kotozkodtel, nekem eszem agabam sem volt. Es vicces sem vagy.
Old 11-08-2008, 15:46
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Akkor miről beszélünk? Honnan tudod, hogy kb 270k-tól felfelé (de szerintem addig sem tudod) milyen a faji megoszlás?
Addig sem igazán tudja. Kijött rám éjjel aztán ment az 5 sereg.
Profizmusról annyit, hogy seregindítás után ment csicsikálni, mert 4 sereget meg tudott volna fogni. Remélem jön megint, mert rohadt drága a fedezés
Old 11-08-2008, 15:59
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Batu View Post
Addig sem igazán tudja. Kijött rám éjjel aztán ment az 5 sereg.
Profizmusról annyit, hogy seregindítás után ment csicsikálni, mert 4 sereget meg tudott volna fogni. Remélem jön megint, mert rohadt drága a fedezés
Veled én is majdnem megjártam, asszem Nekem csak a szerencse segített akkor
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Old 11-08-2008, 16:37
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Azóta tartok annyi varit, hogy felmenjen a vérszomj.
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules