|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-22-2008, 12:08
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Látom nem érted, a 150% azt jelenti, hogy az alap 150%-a.
És B-ben most is 130% a bónja.
Támadásra pedig 1,3*1,3= 169%
Tehát olyan, mint egy lakiteki nélküli max haditekis gnóm. Szerintem az nem durva 
|
Igen és akkor 200 hekin az ötödére csökkenne a védőereje, vagyis az alap 20% lenne?       

05-22-2008, 12:14
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Hello!
Nem tartom magam tapasztalt játékosnak( pedig A/1be is van orim),de a következőket szeretném mondani.:
Nem értek egyet vele hogy a hulla nem való kezdő játékosnak--Igen is a hulla kezdőnek nagyon is ideállis főlleg a lassú csopiba!!!!Aki járt arra tudja miért irom. A legjobb pénztermelő. Nem kell nagyon állítgatni a helytartót,varázsolgatni sem kell, meg tolvajkodni sem......A kezdő játékosok nagy része azt se tudja meg pár hónap mulva sem hogy mi az a tisztánlátás, vagy mi az a felmérjék a seregeket.....
Javaslatom a viszonylag olcsó faj váltásra:
Pl: terület 700 hektár
Szintlépés előtt 29 körrel elkezdesz felfedezni 70 hekit a következő képpen:
Minden körbe 10 hektár felfedezel!!!!!!!Amint bejött a felfedezés azonnal elkezdesz rá tanyát építeni persze figyelve arra hogy lakoshiány ne lépjen fel!!!
Így mire szintett lépsz arra már csak 4 kör kell várnod ,hogy legyen tanyád.
Nem kell a plussz nyersivel bajlodnod hisz már építi így nem kell tárolni...
|

05-22-2008, 12:21
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by komisz86
|
Elnéztem na...
Igazad van, ha tamagocsira van kiépítve túl nagy a védőereje.
Last edited by Valezius; 05-22-2008 at 12:34..
|

05-22-2008, 12:36
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Hullával 200 hektáron majdnem 2300 varázslót gyüjtöttem össze és mégsem tudtam térkaput varázsolni az ellefélre. Bár lehet, hogy az volt a baj, hogy előtte ellopták a mágia tekercseimet. De annyi biztos, hogy a hulla nem egy nagyon erős varázsló.
Akkor mostmár én is írhatok ebbe a topikba?
Szerintem nem fer úgy megerősíteni a hullát, hogy az A-ban is lehessen játszani vele. (Ott a hadis TF orik nagy összegeket ölnek a gabonába, egy hulla meg alapból megközelítené ezeket ütőerőben, ez nem oké.)
A hulla szerintem maradjon meg a lentebbi csoportoknak. És ne az egész hullát erősítsük, mert az sem lenne fer, hogy csak végigbandukol a 4 csoporton, majd fordul.
Szerintem a hullát szöviben kellene erősíteni és vonzóvá kellene valamivel tenni, hogy szövetség felvegye magához.
A következő megoldás jutott eszembe:
Ha a szövetségi segítséget kérnek hullától, akkor legyen fertőző a szövetséges is, amíg a segítség ott tartózkodik, viszont önmagában ettől ne fertőződjön meg a szövetséges (ahogyan eddig se). Ekkor szövibe sokan vennének fel hullát.
A szövetséges pedig védelem varázslatot varázsolhatna a hulla szövetségesére, plusz gömbökkel segítené.
Tudom, hogy a számok tükrében ez nem valami nagy segítség, de úgy gondolom, ezzel így már lehetne szövetségben sikeresen játszani hullával és sokan választanák ezt a fajt a gyengeségei ellenére is.
|

05-22-2008, 12:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Hát én nem tudom, de én csak ezért nem vennék be egy hullát a szövimbe, hogy a esetleg időben észreveszem az ellent, akko majd az beteg lesz hihi.Ha háború van, megtámadok egyet,és lopom az embert...inkább, minthogy egy hulla gyengítse a szövit

05-22-2008, 12:56
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Elnéztem na...
Igazad van, ha tamagocsira van kiépítve túl nagy a védőereje.
|
Ha meg hadinak lenne kiépítve egy idő után nagyobbat ütne mint egy ork tábi (és még termelné is mellé a pénzt),a fenti csopikban csak hullák játszanának....
Szerintem is jót tenne a játéknak, ha az élőholtak is beleszólhatnának. (Meg nekem is jót tenne, mert van egy hullám  ) De azért túlzás lenne a hódító legerősebb fajává tenni őket. Én már azzal is elégedett lennék, ha nem ütné be, bárki annyiszor, ahányszor nem szégyelli.

05-22-2008, 12:57
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
Hát én nem tudom, de én csak ezért nem vennék be egy hullát a szövimbe, hogy a esetleg időben észreveszem az ellent, akko majd az beteg lesz hihi.Ha háború van, megtámadok egyet,és lopom az embert...inkább, minthogy egy hulla gyengítse a szövit
|
Én pedig bevennék. El lehet kérni 10 körre 1 db védőt is a hullától, az lényegében állandóan nálam állomásozhatna, így én mindig fertőző lennék. Azért a hullának elég nagy a serege ígyis ahhoz, hogy egy hadis ori ki tudja vele egészíteni támadáshoz a seregét a szükséges létszám erejéig.
|

05-22-2008, 13:05
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by komisz86
Ha meg hadinak lenne kiépítve egy idő után nagyobbat ütne mint egy ork tábi (és még termelné is mellé a pénzt),a fenti csopikban csak hullák játszanának....
|
Ez egy pillanatig se volt szóban.
|

05-22-2008, 13:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tulip
Én pedig bevennék. El lehet kérni 10 körre 1 db védőt is a hullától, az lényegében állandóan nálam állomásozhatna, így én mindig fertőző lennék. Azért a hullának elég nagy a serege ígyis ahhoz, hogy egy hadis ori ki tudja vele egészíteni támadáshoz a seregét a szükséges létszám erejéig.
|
azért már ne csináljunk hullát egy egész szövetségből..hatalmas előny lenne, gondold el:
3 hadis óriás+1 hulla, mindegyik óriásnál van hulla...ők rendelkeznek a hulla "legrémisztőbb" tulajdonságaival, viszont duplaakkorát ütnek..ez a fúziószerű megoldás egyáltalán nem tetszene

05-22-2008, 13:09
|
 |
Member
|
|
|
|
mellesleg a hulla ettől nem lenne erősebb, csak a szövi...az meg a mostani helyzetben hulla nélkül erősebb, ebben az esetben meg már szerintem túlzás..akkor legyen a szövije is beteg
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|