|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-22-2006, 12:00
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
En sose jatszottam hadigommal. De szovirol van szo. eleg szomoru ha egy tolis csak ugy megszivat egytagot, mikor ott van meg a masik 3 tag...
Egy komolyn szovihaboru eseten nincs is toliakcio mert az ellen tolisat utik ki elsore...Legalabbis eddig tapasztalataim szerint o az elso celpont...
|

03-22-2006, 12:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
En sose jatszottam hadigommal. De szovirol van szo. eleg szomoru ha egy tolis csak ugy megszivat egytagot, mikor ott van meg a masik 3 tag...
Egy komolyn szovihaboru eseten nincs is toliakcio mert az ellen tolisat utik ki elsore...Legalabbis eddig tapasztalataim szerint o az elso celpont...
|
pont azért van 7-8 körre, mert kiütötték 
|

03-22-2006, 14:56
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
pont azért van 7-8 körre, mert kiütötték:D
|
hát úgy kell kiütni, hogy készülije se legyen:P
|

03-23-2006, 06:30
|
Member
|
|
|
|
A kiutes ne mazt jelenti hogy 7-8 körre kerül...Nemcsak területre lehet ám mennni.A meszarlassal vagy a pusztitassal ne mesik olyan messze ...
|

03-23-2006, 07:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
A kiutes ne mazt jelenti hogy 7-8 körre kerül...Nemcsak területre lehet ám mennni.A meszarlassal vagy a pusztitassal ne mesik olyan messze ...
|
a rendszeres táamdásokat könny kivédeni, és ha van tartaléka nem nagoyn fog elhalni ha csak egységet visztek
|

03-23-2006, 12:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Egy sereges orihoz a tolis szinte korlátlan mészár után is be tud férni...

03-23-2006, 12:37
|
 |
Member
|
|
|
|
ezért kell kiölni a tolis varijait hogy minden hadis beférjen neki varival (embernél is meglehet csak az nehéz  ) utána nem lesz több készültsége. nem a tolikat kell kiütni, hanem a készültséget aztán nézegethet 0%-on.... pláne hogy akkor belopni hozzá is elég könnyű
És Alba: nem lehet a szabis szövi seregét elkérni.
Meg egy olyan szöviháború amikor senki nem akar feljebb jutni azért elég necces... olyankor nem jó elhúzni. 2/Bben volt az utolsó olyan szöviháborúnk ahol elhúztunk. csak akkor mindenki levert egy-egy tagot a másik szöviből és így vagy 16 körre elhúzott mindenki... igaz mindkettő full óriás szövi volt, szal nem toliról hanem variakciókról szólt... 3 hadi+1 vari vs. 4 hadivari  jó is volt 
|

03-24-2006, 08:59
|
Member
|
|
|
|
Huu hát nem gondoltam volna pár héttel ezelőtt de én a gnómot ajánlanám!
főleg mondjuk ha sok a pénzed nyugodtan tarthatod tekiben, még tudós személyiség nélkül is mindenre nagy bonuszokat kapsz, elég univerzális faj. Mondjuk most állítottam magam orkra de igy utólag lehet egy gnóm vándor jobb lett volna mert könnyen átépíthető akármivé ha van elég tartalékod ezért szöviháborúban okozhatsz vele meglepetést
De ezt szövire mondtam MFként lehet egy óriással egyszerűbb, de mivel csak anarhba van óriásom meg gnómom ezért erre inkább nem irok semmit mer nem lenne mögötte tapasztalat...
|

03-24-2006, 18:05
|
Guest
|
|
|
|
Gnómmal nincs sok tapasztalatomde azt tudom,hogy nem szabad leírni,ahogy sokan tették...
Mert hülye lesz a hadis gnóm kivárni,amíg legyilkolásszák az egységeit..
Én pl tuti folyamatosan mészárolnám az illetőt,meg a szöviben a varis sem azért van,hogy nézegesse,ahogy az ellen tolis akciózik ellenük.
De az tény,hogy az óriás varisnak egyértelmüen jobb..viszont a tekikkel neki is lehet baja,mert ha kitatróan viszik tőle,közben ugye háború is van a szövik között,akkor nem tudja újra termelni,vagy vásárolni a rekiket..és akkor annyi..szal mindkettőnek megvannak a gyengéi..de az erősségei is
|

03-26-2006, 06:54
|
Guest
|
|
|
|
Hibakereso
Nos en beallok hibakeresonek ami szerintem nem lesz jo neven veve es ezert elore elnezeseteket kerem... :P
Eloszor is hadd kerdezzem meg hogy mi ertelme az ilyen dolgoknak hogy szovihaborurol beszel valaki es utana azt irja hogy 2-3 ori rengeti a gnomot es kicsinaljak??? a gnom szovije hol van addig??? szabadsagon?!?!?! ugy meg elhiszem... itt ha szovihaborurol beszelunk akkor a gnom tarol hadiskent az oriassal szemben ezt bebizonyitom ha kell... (1. szovi: 2 hadi orias egy vari orias egy toli fel-elf... 2. szovi: 2 hadi gnom egy vari orias egy toli fel-elf) ha pedig mf-ek es mindketto hadis akkor is a gnom a kiraly...
ha szovihaboru van es varis orikrol beszelunk akkor leteszem az eddigi lantot es az mondanam hogy orias is the winner!!! es ha mf-ek akkor is...
szoval oszefoglalva szovihaborunal egy kicsit komplikalt a dolog reven hogy
S Z O V I haborurol van szo... tehat ha az egyik szovibol gyakjak az egeszen egy tagot az annak a szovitarsai nezzik a filmet es nem szolnak bele akkor az szerintem nem szovihboru.... sot az meg rosszabb mintha mf-et utne egy egesz szovi... :P de mindenkepp hadisnak gnom rulez az orias elott, viszont az orias nyer variskent a gnom elott
Raplee
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|