|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

02-17-2006, 18:31
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Azé nem jön ide senki, mert a kezdőknek biztos bonyolult ez a fórum... Regisztárlni a játékba na ok...de egy fórumba is regisztrálni? Aztán ha regisztrált ott az a sok link, és akkor minden angolul van! Nehéz a kezdetekben kiigazodni.
|

02-17-2006, 18:40
|
Administrator
|
|
Activity: 15%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bozsó Dániel
Azé nem jön ide senki, mert a kezdőknek biztos bonyolult ez a fórum... Regisztárlni a játékba na ok...de egy fórumba is regisztrálni? Aztán ha regisztrált ott az a sok link, és akkor minden angolul van! Nehéz a kezdetekben kiigazodni.
|
Kivéve, ha átváltasz magyarra, mert akkor magyarul van.  (Lásd bal alsó sarok.)
|

02-17-2006, 18:43
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kivéve, ha átváltasz magyarra, mert akkor magyarul van. :) (Lásd bal alsó sarok.)
|
ettől függetlenül tényleg gondot okoz a regisztráció, és nem is kevés embernek. ez már hozzám is eljutott, pedig nyilván nem az én tisztem ezzel foglalkozni:) csak egy javaslat, hogy jót tenne egy rövid leírás a súgóban a fórum alapvető dolgainak a kezeléséről, regisztrálásról, szabályokról, stb..
|

02-18-2006, 09:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
ettől függetlenül tényleg gondot okoz a regisztráció, és nem is kevés embernek. ez már hozzám is eljutott, pedig nyilván nem az én tisztem ezzel foglalkozni  csak egy javaslat, hogy jót tenne egy rövid leírás a súgóban a fórum alapvető dolgainak a kezeléséről, regisztrálásról, szabályokról, stb..
|
ez jó ötlet lenne, mert nállam is sokan panaszkodnak, hogy nem tudnak írni a fórumra
Toto: amúgy ja 
Dragon: először jöjjenek ide a kezdők, és tegyenek fel kérdéseket, mert inkább elmondom többször, de nem akarom, hogy az legyen, hogy csak úgy írogatok, hogy senki nem is olvassa
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

02-18-2006, 10:18
|
Guest
|
|
|
|
Sziasztok! Egy teljesen kezdő gazdálkodó óriásnak tudtok tanáncsot adni? Mire figyeljek? Mire erősítsek? a lopkodósokkal mit tudok kezdeni. Előre is köszönöm.
|

02-18-2006, 13:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cuki
Sziasztok! Egy teljesen kezdő gazdálkodó óriásnak tudtok tanáncsot adni? Mire figyeljek? Mire erősítsek? a lopkodósokkal mit tudok kezdeni. Előre is köszönöm.
|
humm humm 
csinalj varikat 10 templomnyit kezdetnek mondjuk azzal eleg sok korre feltudod rakni a varikat. pl a faki varazslatot es akkor az eleg erosen nyengiti a lopasokat. a gazdalkodo szemelyiseget nem ajnlom oriasnak. Tovabba tekiket irj legyen sok konyvtarrad az elejen. Es keress valami profi ugyes jatekosokat akik bevesznek a szovijukbe. Es akkor majd segitenek a tovabbiakban.

02-18-2006, 13:35
|
Guest
|
|
|
|
Köszi a választ. A személyiséget a legelején tudatlanságból elszúrtam, azzal nem tudok már mit csinálni.
|

02-18-2006, 13:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cuki
Köszi a választ. A személyiséget a legelején tudatlanságból elszúrtam, azzal nem tudok már mit csinálni.
|
Szint lepeskor valts kereskedore vagy tudosra. Esetleg masra, de majd a szoviddel beszeld. Meg kezdoknek szerintem a kereskedo azert jobb.

02-24-2006, 13:53
|
Guest
|
|
|
|
Hali!
Segítséget szeretnék kérni.
Védett az országom, de nem tudom hogyan lett az, s azt se tudom hogy vegyem ki a védelem alól.
|

02-24-2006, 13:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tündike
Hali!
Segítséget szeretnék kérni.
Védett az országom, de nem tudom hogyan lett az, s azt se tudom hogy vegyem ki a védelem alól.
|
Szia 
mikor kezdted az országot???
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|