|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

03-03-2007, 13:52
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Last edited by Dragi; 03-03-2007 at 14:15..
|

03-03-2007, 14:08
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by csukja
Sorszám Csoport Ország
425648 5/U Suncimunci
sztem mindenki érti 
|
Bocsi de én nem értem, nekem tényleg elmagyarázhatnád 
|

03-03-2007, 14:28
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Bocsi de én nem értem, nekem tényleg elmagyarázhatnád 
|
hadjuk, ha a többség véleménye szerint maradhat akkor én teljes mértékben tiszteletben tartom azt.......
Last edited by csukja; 03-04-2007 at 09:22..
|

03-04-2007, 09:46
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ati!
en nem akarok itt senkit feldobni, csak arra szeretnelek kerni - noha engem semmi ilyesmi nem erint -, hogy a nagy rendezes miatt azert ne vagd ki az orikat. vannak az itt felemlegetett orik kozott tobb evesek is, es ha mar mindjart az elejen nem lettek kigyomlalva, akkor ne sok jatek es ev utan tortenjen ez meg, meg akkor se ha az valoban serto es nem idevalo.
en mindenkeppen arra "szavaznek", illetve tamogatnam azok velemenyet, akik azt javasoltak uzenetben - tehat mindenkit 1enileg megkeresve - ertesits, hogy a rendszeruzire valaszolva adjon meg masik nevet.
ha ez ismet komolytalan / serto akkor mar mas a helyzet, mert akkor az illeto nem veszi komolyan a dolgot. de hadd gondolkozzon rajta minden erintett es valasszon maganak uj nevet.
ha pedig eppen szabin van, esetleg melyszabin, akkor se vagd ki, hanem adjatok neki ujat. mert mi van ha eppen nyaral vagy 1szeruen nincs netkozelben, mert mondjuk a deli sarkon van fel evig es ott tanulmanyozza a pingvinek eletet (hehehe...), es hazaerkezven nem talalja az orijat. meg mindig jobb az, ha pl. pingvinpuki helyett pingvin lesz a neve, mintha a kukaban vegezne kompletten.
amugy peldaul elhangzott 1 olyan nev is, hogy "sperma_fioka". ez lehet, hogy nem igazan szalonkepes, de a south park alkotoinak az 1ik filmje ez...
szoval ha a moziban filmcimnek sok orszagban elmegy, akkor itt miert nem?
persze az is igaz, hogy valoban nem illik a hodito jatekhoz, es kertetek, hogy lehetoleg idevalo neveket valasszanak a jatekosok.
amugy elismerem, hogy nehez donteni mind1ik esetben. persze jonehany jelzes amugy meg alszent es fontoskodo / kukacoskodo. vagy eppen az emlitett ori jol bemeszarolta parszor es most igy akar rajta elegtetelt venni. persze nem minden esetben van igy, de benne van a pakliban ez is.
|

03-04-2007, 10:03
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
En ugy gondolom, hogy csak fel lesz ajanlva nekik egy nevvaltoztatasi lehetoseg, ha nem megfelelo a nev...illetve bizom benne 
|

03-04-2007, 10:40
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
en nem akarok itt senkit feldobni, csak arra szeretnelek kerni - noha engem semmi ilyesmi nem erint -, hogy a nagy rendezes miatt azert ne vagd ki az orikat. vannak az itt felemlegetett orik kozott tobb evesek is, es ha mar mindjart az elejen nem lettek kigyomlalva, akkor ne sok jatek es ev utan tortenjen ez meg, meg akkor se ha az valoban serto es nem idevalo.
|
Első üzenetem a témában:
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem kell sajnálni sem az ország irányítóit, a legtöbb esetben nem lesznek törölve, csak egy névváltoztatás lesz tőlük kérve, amivel ha nem élnek, akkor mi adunk egy másik nevet az országnak. (Mint mondtam, legtöbb esetben -- kivételt képeznek a nagyon friss, és a nagyon durva nevű országok.)
|
Légyszi legalább az első postot olvassátok el, ha a többi 6 oldalt nem is.  Köszi. 
|

03-07-2007, 08:27
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Josh
ha a jeleknél tartunk:
198 300746 d(*-*)b 155.938
1/A-n
félreérthetőség:
221 261663 Nekem 22 cm 144.789
szintén 1/A
|
Ezek mind jó emberkék, Nekem 22 cm példul teljesen okés. Félreérthető az orineve, de van ilyenből néhány.
Mi az általános direktíva a félreérthetőséggel kapcsolatban?
|

03-07-2007, 08:33
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez csak vicc akart lenni, ugye?
Miért ne nevezhetném zsidónak a zsidókat, cigányoknak a cigányokat, négereknek a négereket stb?
Ez már hasonlít arra, hogy nehogy azt a szót használjuk, hogy "román", mert az milyen durva sértés. Ebben semmi bántó nincs, ahogy abban sincs (remélhetőleg), ha valaki a "magyar" szót használja.
|
Szerintem is az illetőt akkor kellene névváltoztatásra bírni, ha negatív jelzőket (büdös, koszos) tesz az ország neve elé, vagy mögé. Példul el tudok képzelni egy "Húzd rá cigány" nevú orit.
|

03-07-2007, 09:00
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by szaki
Szerintem is az illetőt akkor kellene névváltoztatásra bírni, ha negatív jelzőket (büdös, koszos) tesz az ország neve elé, vagy mögé. Példul el tudok képzelni egy "Húzd rá cigány" nevú orit.
|
Büdös? koszos????
Na ne máá'
Azért maradjunk a földön. 
|

03-07-2007, 13:10
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
432947 5/U R.E.M.E.D.Y 11.262
Szerintem ez nem ő, de szóljatok ha tévedek 
Ebben az esetben meg plágium.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|