|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

03-03-2007, 15:01
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Jakutszk
Ami azért nem igazán lehetséges, h 3220 varázslóval rámrenget!!!!! 
|
1, számolgass egy kicsit az új infók birtokában (amik amúgy megtalálhatóak a súgóban)
2, honnan tudod, hogy ki rengetett?
|

03-03-2007, 15:07
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Az biztos, h nem Ő! Amint tegnap írtam, tegnap sok volt a szabadságolt 2-3 körre így lehetett szűkíteni a kört. Aztán már 4-7-ről jött a varázslat és csak egy országgal változott a távolságom ezek közül.
S mikor rákérdeztem ennél az országnál, hogy csak nem jksz ( a másik országot meg sem említve ), mit ad Isten következő körben már egymásra is találtak!
Ez nem elég bizonyíték ahhoz, h ki is dobják Őket??
|

03-03-2007, 15:25
|
Guest
|
|
|
|
Mondjuk ez volt kb. 3 hete is, akkor még én is magányosban játszottam.
Jön az üzenet meggömböztek, ami még nem is szokatlan csak kör végén kiírja, hogy ugyanaz az ország akivel most vannak a bajok jön felém.
Kérdeztem tőle, csak így vakon bejön? Az mondja sok a tolvajom jó leszek morált húzni.  Kérdem én, hogy honnan tudja? Erre azt feleli megloptam.
Néztem a pontlistát és nem voltak szines pöttyök az országa mellett, pedig a vipeseknek elvileg jelzi, ha már volt köze vmelyik országhoz.
Pl. ez is érdekes. 
|

03-03-2007, 16:08
|
Guest
|
|
|
|
Látom az ilyen dolgokhoz nem igazán szól hozzá senki!
Pedig érdekelnének a vélemények, ha hülyeséget beszélek nyugodtan el lehet küldeni a ..... !  De legalább akkor tudom, hogy alaptalan a gyanúm.
|

03-03-2007, 16:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Látom az ilyen dolgokhoz nem igazán szól hozzá senki!
Pedig érdekelnének a vélemények, ha hülyeséget beszélek nyugodtan el lehet küldeni a ..... !  De legalább akkor tudom, hogy alaptalan a gyanúm.
|
Én első sorban továbbra is ajánlom a súgó végigolvasását.
|

03-03-2007, 17:14
|
Guest
|
|
|
|
Elolvastad amit írtam, arra nem ad választ a súgó, arra csak az adhat választ aki elbírálja a bejelentéseket. 
|

03-03-2007, 17:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Elolvastad amit írtam, arra nem ad választ a súgó, arra csak az adhat választ aki elbírálja a bejelentéseket. 
|
Ad rá választ a súgó is, javaslom figyelmedbe az alvilág súgót, a varázslatok súgót, és úgy összességében szerintem mindet érdemes végigolvasni, mielőtt farkast kiáltasz.
|

03-03-2007, 17:57
|
Guest
|
|
|
|
Arra hol találom meg a választ, hogy két magányos farkas ország, az egyiket meglopom, a másik varázsolgat rám, megírom nekik, hogy ez nekem gyanús, s hipp-hopp szövetségre lépnek mikor nem is tudhatnak egymásról.
Erre hol találom meg a súgóban a választ?
Vagy mondd azt hogy véletlen és le is zárhatjuk a dolgot.
Bocsánat, ha fölöslegesen rabolom az idődet, ígérem nem írok többet. De ezt azért még válaszold meg légyszi.
Köszönöm!!!
|

03-05-2007, 12:17
|
Guest
|
|
|
|
Azért köszi! 
|

03-05-2007, 15:52
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Arra hol találom meg a választ, hogy két magányos farkas ország, az egyiket meglopom, a másik varázsolgat rám, megírom nekik, hogy ez nekem gyanús, s hipp-hopp szövetségre lépnek mikor nem is tudhatnak egymásról.
Erre hol találom meg a súgóban a választ?
Vagy mondd azt hogy véletlen és le is zárhatjuk a dolgot.
Bocsánat, ha fölöslegesen rabolom az idődet, ígérem nem írok többet. De ezt azért még válaszold meg légyszi.
Köszönöm!!!
|
hmm
a te szöveggeddel van tele az utso pár lap.
Mi lenne ha a felnyomosdi helyett inkább átalakitanád az orit és mindkettőt levernétek???
amiota ezt kérded azota én már levertem volna öket, főleg hacsak 2-en vannak
Mondjuk csak egy lehetőség.
A másik a sugot tényleg olvasd el
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|