|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mi legyen az elfek specvarijával szabadság alatt?
|
Szabin lévő elf ország ellen nem lehet gömbözést kezdeményezni.
|

|
5 |
5.81% |
Az elf specvarija szabi alatt is fentmarad, körönként levonva bizonyos rúnamennyiséget.
|

|
18 |
20.93% |
A súgóba írjuk be hátránynak a specvari hiányát szabi alatt.
|

|
16 |
18.60% |
Jó úgy ahogy most van.
|

|
27 |
31.40% |
Szabin lévő, bármilyen fajú ország ellen nem lehet gömbözést kezdeményezni.
|

|
20 |
23.26% |

02-15-2006, 10:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
Lehetne itt is 3 kör?
|
Bocsi: Hirtelen felindulásból alkotott ötlet volt, már saját magam is elvetem 
|

02-15-2006, 11:18
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
Jó, akkor lehessen gömbözni a szabis országokat. Rendben. az elf védője is járjon le. Végülis megoldható minden, ha nagyon védeni akarjuk az orit. Amúgy elfet beverni nem így nagy presztízs, hanem vakon. (amúgy egy elf elég gyenge és bármelyik szövi tolisa lelopja, vagy ha nem akkor a varis rátol egyet úgy hogy utána mégiscsak....)
*meghajlok közkívánatra*
(Meph: felhívom figyelmed a dühöngőben hagyott üzenetemre számodra, hogyha már kideríthetetlen a privát elérhetőséged... (erről nem is mondok véleményt....))
|
Figy ez nem feltétlen igyvan, azert azt nem mondanam hogy akarmelyik félelf lelopja vagy akarmelyik varis levarizza, mert kilehet durvan maxolni egy elf orit, es eppen ezert durva a faji varazslata, mert fingod sincs hogy mije van.. ha a tamadas is pattan meg az arto meg a felelf is akkor lehet nincs sok tanya, azaz food, akkor lehet hogy ez az info pl 1 nappal ezelott jobban jott volna szal erted.. az elf igyis tap MF nek egyik legjobb... azt nem vitatom hogy egy durvan kihuzott felelf lelopja vagy egy durva ork atuti 3hadi+1vari felallasu szöviben.. a szélsöséges megoldast csak szélsöséges megoldással lehet áthidalni 
De ezert jo jatek ez a jatek mert sokmindent lehet benne csinalni, es az egyik leguniverzalisabb faj az az elf..
Ja és még hozzátennék annyit, hogy nem kell meghajlani senki elött, ez a forum azert van hogy mindenki beledobja az esetlegesen elfuserált ötleteit és vagy állást foglaljunk mellette vagy érveljünk ellene.. szal elő az ötletekkel, max leszavazzuk es megindokoljuk miert nem jo 
Last edited by Frekazoid; 02-15-2006 at 11:21..
|

02-15-2006, 12:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Frekazoid
Figy ez nem feltétlen igyvan, azert azt nem mondanam hogy akarmelyik félelf lelopja vagy akarmelyik varis levarizza, mert kilehet durvan maxolni egy elf orit, es eppen ezert durva a faji varazslata, mert fingod sincs hogy mije van.. ha a tamadas is pattan meg az arto meg a felelf is akkor lehet nincs sok tanya, azaz food, akkor lehet hogy ez az info pl 1 nappal ezelott jobban jott volna szal erted.. az elf igyis tap MF nek egyik legjobb... azt nem vitatom hogy egy durvan kihuzott felelf lelopja vagy egy durva ork atuti 3hadi+1vari felallasu szöviben.. a szélsöséges megoldast csak szélsöséges megoldással lehet áthidalni 
De ezert jo jatek ez a jatek mert sokmindent lehet benne csinalni, es az egyik leguniverzalisabb faj az az elf..
Ja és még hozzátennék annyit, hogy nem kell meghajlani senki elött, ez a forum azert van hogy mindenki beledobja az esetlegesen elfuserált ötleteit és vagy állást foglaljunk mellette vagy érveljünk ellene.. szal elő az ötletekkel, max leszavazzuk es megindokoljuk miert nem jo 
|
A gnóm az univerzális, az elf nem. Toliznia illik, vagy kitekizik. Ha tolizik is kitekizik. Egy jó félelf lazán. És mi az, hogy semmit nem tudok róla, már hogyne tudnék. Ha nem férek be tolikkal, ha nem tudok rá szórni tűzgolyót, csak gömbözni tudom, és látom a sok nullát, na még ebben az esetben is kitalálok pár dolgot. Hogy mit? Beletelik egy kis időbe, és sok gömb kell hozzá, de azért nagyjából a templomszámát betudom lőni. Méghozzá a rúnatermelésből. Persze, közben rakhat föl varikat, ártózhat valakit, távolozhat sokat, amik rúnába kerülnek, de tartós megfigyeléssel, elég jól be tudom lőni. Ez ahhoz adalék, hogy SEMMIT nem tudok meg az elfről, ha nem fér be a toli vagy nem megy be az ártó. Úgy hogy csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel. Sokat játszottam régen félelffel... Direkt elfeket molesztáltam, mert azt hitte, rejtve van. Rossebeket van.
Last edited by Davalon; 02-15-2006 at 13:02..
|

02-15-2006, 13:03
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
A gnóm az univerzális, az elf nem. Toliznia illik, vagy kitekizik. Ha tolizik is kitekizik. Egy jó félelf lazán. És mi az, hogy semmit nem tudok róla, már hogyne tudnék. Ha nem férek be tolikkal, ha nem tudok rá szórni tűzgolyót, csak gömbözni tudom, és látom a sok nullát, na még ebben az esetben is kitalálok pár dolgot. Sokat játszottam régen félelffel... Direkt elfeket molesztáltam, mert azt hitte, rejtve van. Rossebeket van.
|
pedig dehogynem univerzalis az elf.. elf es gnom kozott a kulonbseg az hogy mig a gnom nem tekizheto az elf ugyebar igen de rejtett.. akar lehet azt is csinalni hogy annyi tolit tart mint egy felelf vagy akar tobbet is... es kb-ra valamennyi ijjat ha kap egy golyot akkor azert latszodjon hogy van ijja is.. és csak ugy varisok nem fogjak randomra szetszedni az elfet csak ha akarnak valamit tole.. jo de mondjuk ezt jatekosa valogatja.. lenyeg hogy elfel lehet szorakozni azaz sokkal univerzalisabb mint a gnom akarmit mondasz is..ha latjak hogy szinte semmi varid sincs gnommal mar csak poenbol is kapod a 36kor idojaras kombot.. mig elfel rossebb se tudja igy elsore hogy mijje van.. es ha latja azt hogy szovis es bebukja az artot akkor meg attol retteg hogy haboru tor ki es alulmarad.. vagy akarmi erted..
|

02-15-2006, 13:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Ha az elfnek annyi tolija van csak, mint a félelfnek, régen rossz... És a gnóm az igazán univerzális. Miért gondolkodsz tekiben? Tolikkal csak tekizni lehet? Máshogy ártani nem? És 50% lakástekin sokkal jobban rakosgatható a gnóm, mint az elf a maga 30%-án. Én szeretem a tolis gnómot, és már rég nem érdekelt amikor használtam, hogy tekit nem tudo vele lopni. Az enyémet se tudta senki... És simán szétszedhetik randomra a varisok az elfet. Ha elfet akarsz, kell a toli. Muszáj. Muszáj, mert bent kell tartanod a tekiket, hogy kijöjjön pl. az a kiváló gabonatermelése ami van. Ha bent a teki, meg kell védeni. Toli kell. Ennyit az univerzalitásáról. Az elf valószínűleg íjakat tart, toronyban, hiszen baromi nagyot véd. Ennyit az univerzalitásáról... Ha beütik és nincs elég lóvéja, hogy cseréljen támadóegységre, védekezésre kényszerül. Eleve nem tartok attól, hogy visszajön. És ha egyszer beütöm és elkezdem leamortizálni, akkor vége. Ennyit még az elf univerzalitásáról...
Last edited by Davalon; 02-15-2006 at 13:47..
|

02-15-2006, 13:49
|
Junior Member
|
|
|
|
Dav lehet, hogy Te be tudod lőni, de a hódosok kb 70%-a nem biztos, hogy gondol ezekre. Én is találtam már olyan elfet, h volt neki 52 tolija. De ezt nem feltételezi senki. Mondjuk szegénykémet nem szabi alatt sikerült meggömbiznem, de ez már más kérdés 
|

02-15-2006, 13:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Westie
Dav lehet, hogy Te be tudod lőni, de a hódosok kb 70%-a nem biztos, hogy gondol ezekre. Én is találtam már olyan elfet, h volt neki 52 tolija. De ezt nem feltételezi senki. Mondjuk szegénykémet nem szabi alatt sikerült meggömbiznem, de ez már más kérdés 
|
Ha valaki elfet akar molesztálni, gondoljon ezekre, vagy különben ne molesztáljon elfet 
|

02-15-2006, 13:52
|
Junior Member
|
|
|
|
Sajnos túúúl kevés ember molesztál elfet, és még kevesebben fogják, ha nem járna le a specvari 
|

02-15-2006, 13:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Westie
Sajnos túúúl kevés ember molesztál elfet, és még kevesebben fogják, ha nem járna le a specvari 
|
Így a végkövetkeztetésünk az, hogy maradjon minden úgy, ahogy van, azaz járjon csak szépen le az a spec.vari 
|

02-15-2006, 13:54
|
Junior Member
|
|
|
|
Pontosan 
Ezért töröm itt magam, mert mindenki mindent csak változtatni akar, még azt is ami jól működik.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|