|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

01-08-2007, 22:24
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bea Baba
A megtremlet pénzem én személyszerint siman bedobnám közösbe ha tudom h evel beveszenek majd 1 oan klánba ahol megtanulok én is "profin" jáccani, és hasznos tagja lehetek a klánomnak  Persze nem mindenkinek ez a célja, de tényleg erősen hangzik h néhány csaló miatt mindenkit büntetni keljen 
|
szövetségen belül oké a közösködés. Synkelnek az a baja, hogy egy 10 fős klán minden tagja szétválva is sokszor olyan mint egy szövi. Viszik fel egymástól a pénzt a klánba, stb. És játékon belül ezek mégis független országok, és nem szövetségesek, hiába van egy csoport, ahol ez a 10 játékos szövi, ha lent nem az. És akkor most nem gyűrűznek tovább a szálak több szövik között, csak ezt a 10, máshol is összejáttszót veszzük. Ha van egy szövid, átadod neki a pénzt, kilép, leveri az új szövid és ő áll be melléd termelni, míg a kilépett tag fellép és fent leszövizik a fent rá váró országoddal, az egyes mozzanataiban nem csalás, összességében mégse nevezed szépnek. Most, ha ez a 10 klántag így játtszik lent akkor mit mondasz? És ez elég általános dolog, és most nem veszünk olyanokat akiknek minden szinten más a szövijük, és minden szinten segítenek picit azoknak, akik másik szinten szövik velük... Ez a baja Synkelnek és az ilyen fajta 3-4-5k heki összegyűjtése... De ennek nem ez a megoldása.
Last edited by Senki; 01-08-2007 at 22:26..
|

01-08-2007, 22:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Na elviekben átnéztem Xeper átal belinkelt topicot, és tényleg az a dolog tényleg jobban közeliti meg a dolgot mint max föld 
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

01-08-2007, 22:45
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bea Baba
Na elviekben átnéztem Xeper átal belinkelt topicot, és tényleg az a dolog tényleg jobban közeliti meg a dolgot mint max föld 
|
Mennyiben?
Ugyanis a két topicnak legfeljebb nyomokban van köze egymáshoz, még a célterülete is más. Az a topic az A nagyjairól szól, ez pedig elsősorban az 5-dik szinteket érinti.
|

01-08-2007, 22:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Mennyiben?
Ugyanis a két topicnak legfeljebb nyomokban van köze egymáshoz, még a célterülete is más. Az a topic az A nagyjairól szól, ez pedig elsősorban az 5-dik szinteket érinti.
|
Nem csak az A nagyjairól, hanem az általános jelenségről: adott egy elérhetetlen ország (bármelyik csoportban), ami így olyat csinál, amit egészséges körülmények között nem tehetne.

01-08-2007, 22:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
hat szerintem abban h az adott csopikhoz mérten beszélünk nagy országokról, és mivel a hekivel arányosan sujtja az orikat ugyanúgy az Xes és az As orikat is  de többet nem mondok, mert megértem a te szempontodat is  arról nem is beszélve h jóval több tapaszatalattal a háttérben mondod amit mondasz, én csak a csoportos büntetéssel nem értek eggyet, és ezt legjobb tudásommal próbáltam alátámasztani 
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

01-08-2007, 23:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Anno alltam mind ket oldalon... voltam csoport elso tisztessegesen is es ugy mond a jatek adta lehetosegeket kihasznalva! El ismerem hogy azokat nehez utol erni akik fent tronolnak, valahol lehet valahol nem!
Nekem csak a gyors csopikrol van tapasztalatom es ott egyszeruen lehetetlen volt utol erni az elso 2-3-4 orszagot, es itt Atit meg kell hogy cafoljam, mert ott nem az akarason mulott, es semilyen csalast nem kellett alkalmazni hogy elerhetetlen maradjon valaki!De abban igazat adok hogy feleslegesen nem kell szabaly modositason agyalni!
Regen nem volt divat pl 5. szinten sokkal 600 heki fole menni... asztan sportot csinaltunk mi is ebbol hogy ki tud magasabbra menni! A jatekot mi jatekosok formaltuk ilyenne amilyen! Most mar oda kellene figyelni hogy milyen szabaly modositast akarnak egyesek bevezetni azert mert epp van olyan helyzet ahol savanyu a szollo!
Ha valaki reformalni akar akkor keresse az okot hogy ki miert megy fel mondjuk az atlagos terulet 4 szeresere...... 

01-09-2007, 06:40
|
 |
Member
|
|
|
|
megmondom én a titkot jksz-nélkül senki nem megy fel 5-be 4k hekire se gyorsba se normálba. Slusz pasz. Sőt mondok jobbat aki régota játszik és probálgatja a hód rendzerét pontosan tudja hogy lehet több orit vinni büntetlenül. Mikor ugyan olyan orikat dobnak 5be félévente azt biztos ugyan az az ember probálgatja hogy hogy mit lehet büntetlenül megtenni. Az ilyen próbálkozások mint ez a topik eleve halott mert ha Ati bűnnek találta volna évekkel ezelőt az első jkszezőket dobta volna. Tegyük fel ugyan úgy jkszezel mint a fent lévők az elsőket akkor is meleg leütni hisz felszedhted a piacot ha van mondjuk 200heki alat mondjuk vagy 20 törpéje. Ja hogy ez szúrja valaki szemét?
hát van ilyen de ez hallgatolgason még is legalizált mert nem lehet csaláson érni az illetőt. Mint a fociba mindent szabad, lehet amit a bíró nem vesz észre. megoldás? Sokat ülni a hód előt gyakorolni próbálkozni tanulni és legyőzni az ellent. Senki nem ugy jött a világra hogy upsz mindent tudok ők se , sőt lehet hogy nem is tudnak mindent és még vannak felfedezésre váró dolgok. Az ilyen problémákon nem keseregni kell hanem legyőzni és nem modosítgatásokkal hanem a saját levesükbe folytani és kész.
|

01-09-2007, 08:48
|
Member
|
|
|
|
A heki maximalizálását én sem tartom jó ötletnek.Minezek mellett teljesen megértem azt ami synk mondd.
Az is igaz hogy egy ország önerőből soha a norma életbe nem lesz topos nagyon sok csoportban.
De ha én 600 ről fellépve mondjuk 120 kör alatt elérem a 1100 as lépési ha
tárt akkor miért álljak meg?Van meg majd 900 köröm az adott csopiban. (4)
Persze felejbb megyek, de ne mondják meg nekem hogy meddig mehetek 
|

01-09-2007, 09:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
A heki maximalizálását én sem tartom jó ötletnek.Minezek mellett teljesen megértem azt ami synk mondd.
Az is igaz hogy egy ország önerőből soha a norma életbe nem lesz topos nagyon sok csoportban.
De ha én 600 ről fellépve mondjuk 120 kör alatt elérem a 1100 as lépési ha
tárt akkor miért álljak meg?Van meg majd 900 köröm az adott csopiban. (4)
Persze felejbb megyek, de ne mondják meg nekem hogy meddig mehetek 
|
Es azt hogy csinalod? Tudom hogy a fajjal, amit szeretsz, nem fogsz utni, hanem fedezni. 20 koronkenti fedezesbol 6 maxot lehet, igy 1062hekin leszel max 
(szovik foldhozatalat nem szamolva)
ps: szerintem se kell max.

01-09-2007, 09:48
|
Member
|
|
|
|
Remy en msot éppen egy oriasrol beszélek amivel lehet utni...
Nem játszom mindeig ugyanolyan fajjal minden csopiban mert akkor elunnam magam 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|