|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-01-2007, 17:57
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Yurika
Hali!
Hat en nem tartom olyan hiper-super otletnek. Ez megint egy olyan dolog ami a milliardos nagy orikat erossitene, mert nekik ugyebar lenne penzuk megvenni a megdragult runat oszt meg meg nehezebben lehet utni oket. A kezdok meg megintcsak szivnak.
Na lehet szidni...
|
Varázsló személiységet kell választani, ennyi. Így 7% templommal annyit termelsz mint egy 28%os óriás tudós, ha ugyannyi hekin vagy, és ha nem számoltam el : ) . Kérdés h ki fogja lecserélni a személyiségét varázslóra, mert valljuk be még így is a tudós sokkal jobb. Az ötletet jónak tartom, de sztem a varázsló személyiségnek elég lenne a háromszoros vagy kétszeres bónusztermelés is, mert ha jól olvastam az eddigi regenerációbónuszt nem akarod eltörölni csak hozzáadni ezt. A négyszeres termelés és regeneráció lehet kicsit túlzás, egy 40% templomos óriás horribilis mennyiségű rúnát termelne.
|

02-01-2007, 17:57
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Igazándiból azt szeretném ha az ötleteiteket összerendeznétek aszerint hogy mennyit termeljen alapból és mennyit varázsló személyiséggel, mert abból tudnánk szavazást csinálni.
|
Én azt támogatnám ( és ez lenne reális, hogy normálisan -5öt termeljen varázslóként viszont +5öt.
Így is a nagyobb templomos varisok ill hadis-varisok sokkal többet termelnek mint amennyi szükséges, viszont még 5el megtermelnék azt a pluszt ami kéne, plusz még rúnavdelmet is adnék a varis személyiségnek.
Egyetlen problémám a dologgal hogy felmerülne, és akkor a tolis személyiséghez hol az erősítés?
|

02-01-2007, 17:59
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Bezonyám 
Szerintem tök izé, hogy ha támadok valakit, eleve beszámolom a vérszomjat, meg neki a védelmet. Ha már varázslat, legyen neki értéke.
|
Nem ezzel van bajom! A hadisokra tenyleg mehet szigoritas, viszont a nem varis szemelyisegu varikat nagyon szivatna, nem lenne soha eleg runaja h tenyleg tudja segiteni a szovit pl rengessel,szaraz/vihar stb(nem csk gomboket kell csinaljon). Jelenleg sokan nem szivesen lesznek varisok, mert csoro elet, na most meg csorobbak lesznek! (ne mondjatok, h lehet penzt kuldeni nekik,mert nem mindenki vip!)
|

02-01-2007, 18:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem ezzel van bajom! A hadisokra tenyleg mehet szigoritas, viszont a nem varis szemelyisegu varikat nagyon szivatna, nem lenne soha eleg runaja h tenyleg tudja segiteni a szovit pl rengessel,szaraz/vihar stb(nem csk gomboket kell csinaljon). Jelenleg sokan nem szivesen lesznek varisok, mert csoro elet, na most meg csorobbak lesznek! (ne mondjatok, h lehet penzt kuldeni nekik,mert nem mindenki vip!)
|
Nem feltétlen. Nem tesz fel minden védővarit és marad elég rúnája rengetni
Egyébként is, a rúnahiány alapvetően a hadis és tolis orikat érintené.
Steve`sfield (#324643)
|

02-01-2007, 18:01
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
Hát akkor varis személyiséget választ, nem tudom mi a problémád?
Na meg így lenne kis zsebpénze is a varisoknak a plusz rónából.
|

02-01-2007, 18:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by kokopesta
hali! hát szerintem nemjó ötlet mert akkor igy lehetne módositani az összes árut beleértve a tekiket, sőt a tekik még fontosabbak mint a runák, akkor a gnómok tól is lehessen tekit lopni mindenkinek aki tud, és ez szerintem igyvan jól ahogy van, a runatermelés a templomoktól fugg természetes hogy egy óriás varis több runát fog termelni mint egy hadis ork, ő elopja én meg megrengetem, azért stratégia h rengeteg lehetőséből találjuk meg a legjobbat
|
Azt írod "így lehetne módosítani" Szabad tudnom hogyan?
A rúnalopás - óriásoktól - milyen kapcsolatban van a tekilopással - gnómoktól?
"azért stratégia h rengeteg lehetőséből találjuk meg a legjobbat" Ez ellenérv akart lenni? Ha igen akkor mire?
|

02-01-2007, 18:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Jelenleg sokan nem szivesen lesznek varisok, mert csoro elet, na most meg csorobbak lesznek! (
|
Őket úgy hívják, kezdők. Talán nem kellene általánosítani. Ezzel a javaslattal éppen h csak nyernek, mert a rúnát tudják értékesíteni a piacon, ha ügyesek egy varázsló szövi szépen kezében tarthatja a rúnapiacot, ami nagy érték lesz.
|

02-01-2007, 18:10
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
Hát akkor varis személyiséget választ, nem tudom mi a problémád?
Na meg így lenne kis zsebpénze is a varisoknak a plusz rónából.
|
Jelenleg az a bajotok, h minden varis tudos lesz. Most minden varis varis szemelyisegu lesz. Na sokat szinesedik a jatek!
|

02-01-2007, 18:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Jelenleg az a bajotok, h minden varis tudos lesz. Most minden varis varis szemelyisegu lesz. Na sokat szinesedik a jatek!
|
Ez cseppet sem így lenne, sztem aki élezni akarja az oriját megmarad tudós és még nagyon sokan, a tekibónuszok így is sokkal többet érnek mint a rúnatermelés.
|

02-01-2007, 18:15
|
Guest
|
|
|
|
Na mind1, tovabb nem folytatom(hiv a sor  ). De ha mar ezt mindenkepp akarjatok akkor mar legyen a tolis szemelyisegnek is valami bonusza.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|