|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
12-01-2007, 17:09
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Valaki megtudná nekem mondani, hogy hoygan lehet növelni a segéllyem nagyságát?
előre is köszönöm
|
12-01-2007, 17:10
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dankamanka
előre is köszönöm
|
Sehogyan Ha van viped, akkor a napi bónusz összege automatikusan hozzáadódik a segélykeretedhez. csak ez az egy mód van rá.
|
12-01-2007, 17:11
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dankamanka
előre is köszönöm
|
Ezzel a leírással mi a probléma?
" A segélykeretbe minden szinten újabb 1 millió aranyat kapsz. Ha egy szinten nem vetted fel, vagy csak egy részét vetted fel, akkor a fel nem vett összeg megmarad, és azt a következő szintre továbbviheted. A plusz 1 millió aranyat természetesen ilyenkor is megkapod az új szinten.
Ha országoddal a második, vagy első szintről újraindulsz az ötödik szinten, a fel nem használt segélykeret akkor is megmarad, és tovább emelkedik.
VIP tagjainknak...
VIP tagjaink az alap 1 millió aranyon felül a segélykeretet tovább növelhetik. Mivel nekik a bónusz felvételéhez (lásd: bónusz súgó) nem szükséges reklámokat nézegetni, az ezért járó összeget automatikusan megkapják minden nap a játékba való első belépéskor. Mivel azonban így nem akkor kapod meg ezt a pénzt, amikor szeretnéd, hanem mindenképp az első belépéskor, ezért ugyanezt az összeget a segélykeretbe is jóváírjuk ilyenkor, amihez viszont már akkor férhetsz hozzá, amikor csak akarsz. A segélykeretben levő összeget ráadásul el sem tudják lopni. Így VIP tagjaink a bónusz összegét duplán kapják meg, és ez a segélykeretet folyamatosan növeli. "
|
12-01-2007, 17:12
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
Sehogyan Ha van viped, akkor a napi bónusz összege automatikusan hozzáadódik a segélykeretedhez. csak ez az egy mód van rá.
|
Plusz a szintlépések! Az mindenkinek van, a nem VIP tagoknak is! Mindenki növelheti a segélykeretét.
|
12-01-2007, 17:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezzel a leírással mi a probléma?
" A segélykeretbe minden szinten újabb 1 millió aranyat kapsz. Ha egy szinten nem vetted fel, vagy csak egy részét vetted fel, akkor a fel nem vett összeg megmarad, és azt a következő szintre továbbviheted. A plusz 1 millió aranyat természetesen ilyenkor is megkapod az új szinten.
Ha országoddal a második, vagy első szintről újraindulsz az ötödik szinten, a fel nem használt segélykeret akkor is megmarad, és tovább emelkedik.
VIP tagjainknak...
VIP tagjaink az alap 1 millió aranyon felül a segélykeretet tovább növelhetik. Mivel nekik a bónusz felvételéhez (lásd: bónusz súgó) nem szükséges reklámokat nézegetni, az ezért járó összeget automatikusan megkapják minden nap a játékba való első belépéskor. Mivel azonban így nem akkor kapod meg ezt a pénzt, amikor szeretnéd, hanem mindenképp az első belépéskor, ezért ugyanezt az összeget a segélykeretbe is jóváírjuk ilyenkor, amihez viszont már akkor férhetsz hozzá, amikor csak akarsz. A segélykeretben levő összeget ráadásul el sem tudják lopni. Így VIP tagjaink a bónusz összegét duplán kapják meg, és ez a segélykeretet folyamatosan növeli. "
|
Off/ Megelőztem Atit /On
|
12-01-2007, 17:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Plusz a szintlépések! Az mindenkinek van, a nem VIP tagoknak is! Mindenki növelheti a segélykeretét.
|
ÁÁÁÁ! de megoldja, hogy ne legyen teljesen igazam
De effektíve folyamatosan napról-napra növelni csak így lehet.
|
12-01-2007, 18:11
|
Junior Member
|
|
|
|
köszönöm szépen a válaszokat
|
12-01-2007, 19:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Hali,
nem úgy van, hogy nyomni kell 360 kör napsütést, közben minden 10. kör legyen aranyalma, és akkor kapok plusz 1 misit?
Hát engem nagyon becsaptak, mert már kétszer végigcsináltam, de nem jött a milla
|
12-02-2007, 02:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Nogixer
Hali,
nem úgy van, hogy nyomni kell 360 kör napsütést, közben minden 10. kör legyen aranyalma, és akkor kapok plusz 1 misit?
Hát engem nagyon becsaptak, mert már kétszer végigcsináltam, de nem jött a milla
|
A tízmilla csak akkor jár, hogyha állandóan csak almázol. hogyha megvan a tízmilla az almából jön egy értesítő, hogy gratulálunk az aranyalmából sikeresen meglett a tízmillió arany, és ezért jutalmad egy baráti pillantás, valamint egy kézfogás.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|