|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Vicces??
|
vicces
|
|
63 |
78.75% |
nem vicces
|
|
17 |
21.25% |
08-10-2007, 17:07
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ditke
|
inkább nem, mert akkor még többet kapunk
|
08-10-2007, 17:11
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Amit szívesen mondanál néha a munkahelyeden...
|
Ezek is aranyosak.
MSN-en olvastam ezt még, talán ehhez a listához illik:
"Nem b@sztam el, csak másra lesz jó."
|
08-10-2007, 17:14
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Vizeletminta
Egy nap John teniszkönyöke kiújult, ezért elment az orvoshoz. Amikor megérkezett a nővér az mondta, hogy 15 perc és fogadja a doktor úr, de előbb vizeletmintát kell adnia. John szerint ez abszurdum, ez abszurdum, de a végén belemegy.
15 perc múlva a nővér bekíséri a doktorhoz.
„Szóval megint rakoncátlankodik az a teniszkönyök, mi?”
„Biztos a nővér mondta le…”-mondta John gyanakodva.
„Nem, a vizeletmintából állapítottam meg.”- feleli az orvos, miközben elmeséli, hogy kapott egy új masinát, ami mindent kimutat a vizeletből. John egy szavát sem hiszi, de belemegy, hogy a következő alkalommal is hoz egy vizeletmintát az utóvizsgálatra.
Két nappal később, John a konyhában elmeséli ezt a nevetséges történetet a lányának és a feleségének. Aztán kitalálják, hogy megviccelik az orvost. Mindhárman adnak egy kis vizeletmintát, amit John összeönt. Később a garázsban még a kocsijából is belekever egy kis olajat, illetve a saját spermiumából is vegyit bele.
Elmegy a rendelésre, még utoljára összerázza az egyveleget és átadja a nővérkének. A vizsgálat most eltart egy fél óráig, de végül a doki fogadja és a következőket mondja: „Van pár rossz hírem okostojás: a lányod terhes, a feleségednek hólyaghurutja van, a kocsid nemsokára kirohad alólad, és ha nem hagyod abba a folyamatos maszturbálást, sosem múlik el a teniszkönyököd.”
08-10-2007, 17:27
|
Member
|
|
|
|
Amikor Isten megteremtette Ádámot és Évát, felruházta őket különböző tulajdonságokkal.
Miután már csak kettő maradt a zsákjában,elhatározta, elosztja közöttük.
- Az egyik tulajdonság, hogy amikor pisil, akkor nem kell leguggolni.
Ez nagyon hasznos dolog - mondta a párnak, akiket éppen az almafa alatt talált.
Kíváncsi vagyok, melyikőtök szeretné ezt a képességet?
Ádám felugrott:
- Add nekem! - üvöltötte.
- Nagyon szeretném! Kérlek, hadd legyen ez az enyém.
Ez olyan nagyszerű. Amikor a kertben dolgozom vagy az állatokkal foglalkozom, akkor csak odaállok egy fához és hagyom, hadd jöjjön. Ez tök jó lenne, télen akár a nevemet is le tudnám írni a hóba. Istenem, add nekem ezt az ajándékot.
Éva csak mosolygott, és azt mondta Istennek:
- Ha Ádám tényleg annyira akarja, hát legyen az övé. Ha ez őt boldoggá teszi, egyáltalán nem bánom, ha neki adod.
Szóval így történt, hogy Ádám kapta azt a képességet, hogy függőleges helyzetben is tudott pisilni.
Miközben boldogan ugrándozott és az újonnan szerzett képességet gyakorolta, Isten belenézett a zsákba és így szólt:
- Lássuk csak. Mi is maradt még? Ó igen, a többszöri orgazmus ...
08-10-2007, 17:48
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Vizeletminta
Egy nap John teniszkönyöke kiújult, ezért elment az orvoshoz. Amikor megérkezett a nővér az mondta, hogy 15 perc és fogadja a doktor úr, de előbb vizeletmintát kell adnia. John szerint ez abszurdum, ez abszurdum, de a végén belemegy.
15 perc múlva a nővér bekíséri a doktorhoz.
„Szóval megint rakoncátlankodik az a teniszkönyök, mi?”
„Biztos a nővér mondta le…”-mondta John gyanakodva.
„Nem, a vizeletmintából állapítottam meg.”- feleli az orvos, miközben elmeséli, hogy kapott egy új masinát, ami mindent kimutat a vizeletből. John egy szavát sem hiszi, de belemegy, hogy a következő alkalommal is hoz egy vizeletmintát az utóvizsgálatra.
Két nappal később, John a konyhában elmeséli ezt a nevetséges történetet a lányának és a feleségének. Aztán kitalálják, hogy megviccelik az orvost. Mindhárman adnak egy kis vizeletmintát, amit John összeönt. Később a garázsban még a kocsijából is belekever egy kis olajat, illetve a saját spermiumából is vegyit bele.
Elmegy a rendelésre, még utoljára összerázza az egyveleget és átadja a nővérkének. A vizsgálat most eltart egy fél óráig, de végül a doki fogadja és a következőket mondja: „Van pár rossz hírem okostojás: a lányod terhes, a feleségednek hólyaghurutja van, a kocsid nemsokára kirohad alólad, és ha nem hagyod abba a folyamatos maszturbálást, sosem múlik el a teniszkönyököd.”
|
ehh
*már mér lenne rövid?*
|
08-10-2007, 18:32
|
Member
|
|
|
|
Alkalmas vagy arra, hogy egy népszerű popzenei fiúcsapat tagja legyél?
Mire vagy a legbüszkébb életedben?
* Megtanultam táncolni és énekelni - 0 pont
* Erica C. egyszer egy mátészalkai hakniban megsimogatta a fejem. Roby D. pedig dobott nekem egy kockacukrot - 5 pont
* S-es pólóban is tudok úgy izzadni, hogy látszódjon, mennyire kockás a hasam - 10 pont
Mi a legfontosabb képesség számodra?
* Jó a hangom és jól mozgok - 0 pont
* Nyitott kocsiban sem félek állva, és meg tudom jegyezni a többiek nevét angolul, ráadásul a partit is paaaarinak ejtem, mint például külföldön - 5 pont
* Erre a választ csak a Kozsó tudja, mer ő a menedzserem - 10 pont
Kinél tanultál énekelni és milyen szinten vagy?
* Konzervatóriumban és jó vagyok - 0 pont
* Kérdezzétek Janulát, ő a magyar hangom - 5 pont
* A bodyteremben ment a Sláger Rádió. Egyébként minden a véremben van, mer a fejemben kizárt dolog. De majd a Kozsó megmondja. - 10 pont
Mi a kedvenc számod?
* Elvis Presleytől a Love me tender - 0 pont
* Amiről forgattuk azt a klipet, hogy állunk a tenger parton és nekem úgy kellett csinálnom, mintha énekelnék - 5 pont
* Kozsótól az Érintsd meg a Holdat és aztán sírjunk egymás vállán sokáig. De ezt is a Kozsó tudja pontosan. - 10 pont
Értékelés:
0 pont: Ha van szakálla, próbálkozzon az Apostolnál, előbb-utóbb úgyis lesz üresedés.
5-20 pont: Tudunk egy helyet a Baby Sistersben, de a műtét költségeit nem vállaljuk.
25-40 pont: Gratulálunk. Ön ideális fiúzenekar lenne. De majd Kozsó megmondja.
08-10-2007, 20:02
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Szóval így történt, hogy Ádám kapta azt a képességet, hogy függőleges helyzetben is tudott pisilni.
Miközben boldogan ugrándozott és az újonnan szerzett képességet gyakorolta, Isten belenézett a zsákba és így szólt:
- Lássuk csak. Mi is maradt még? Ó igen, a többszöri orgazmus ...
|
Ádám legalább hosszú távra tervezett...
08-10-2007, 20:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Ádám legalább hosszú távra tervezett...
|
A nők tovább élnek! Vajon miért is? Igaz, nem tudunk meszire pisilni, de van ami életbentartson!
08-10-2007, 20:16
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Ez igaz, de a férfiak az említett tulajdonságban agg korukban naponta többször is örömüket lelik, míg a nőkre ez nem igazán jellemző...
08-10-2007, 20:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Ez igaz, de a férfiak az említett tulajdonságban agg korukban naponta többször is örömüket lelik, míg a nőkre ez nem igazán jellemző...
|
Tudnék példákat, hogy az agg férfiak hogyan pisilnek, ezt nem kell ecsetelned. Az agg nők viszont nem a pisilésben lelik örömüket...
|
|
Posting Rules
|