|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
03-08-2010, 21:26
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
A titok (The Secret). Látta valaki? egyik ismerősöm azt mondta, hogy teljesen megváltozott, mióta látta
|
Én láttam már. Hát izé, van benne igazság, de szerintem egy picit el van túlozva... Olyan tipikus amerikai propaganda-anyag.
Amúgy az alap mondanivalója, ha megtisztítjuk a cukormáztól, bizonyítottan nem hülyeség, csak ilyen édesen nehézen veszi be a gyomor adott esetben
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
03-09-2010, 10:26
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Mindenképp a Lynch félét nézd meg!
|
Megpróbáltam megnézni a Lynch féle Dűnét.... valami botrányosan szar volt... ott hagytam abba amikor behozták azt a szerencsétlen macskát, akihez hozzá volt szigszalagozva valami egér... Az egész film egyrészt unalmas, másrészt gusztustalan: Harkonenn báró a keléseivel, azok a dugók amiket kihúzva elvéreztek az egyének.... (nem is értem, a könyvben semmi ilyen baromság nem volt) ÁÁÁÁ szóval kész lettem
|
03-09-2010, 10:36
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
A titok (The Secret). Látta valaki? egyik ismerősöm azt mondta, hogy teljesen megváltozott, mióta látta
|
Nekem is mondtak ilyet.. egyszer elém került és megéztem. Egy dolgot százszor elmondanak benne, próbálják ezt a fajta hitet belesulykolni az emberbe. Akár egy hittérítő filmet is megézhettem volna helyette..
Rám nincsenek hatással az efféle manipulációk, majdnem elaludtam rajta.
Rheia (#556175)
|
03-09-2010, 12:17
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rheia
Nekem is mondtak ilyet.. egyszer elém került és megéztem. Egy dolgot százszor elmondanak benne, próbálják ezt a fajta hitet belesulykolni az emberbe. Akár egy hittérítő filmet is megézhettem volna helyette..
Rám nincsenek hatással az efféle manipulációk, majdnem elaludtam rajta.
|
Na igen, az előadásmód és a szövegezés szerintem is leginkább hiteltelenné teszi mind a filmet mind pedig a mondanivalóját. De azért érdemes leszögezni, hogy a pszichológiai háttere valós, többek között az élsportban is alkalmazzák
Az előadásmód oka pedig az, hogy az amcsik sokkal kevésbé szkeptikus népség, mint mondjuk mi itt Európában, ezért jobban hat náluk, rájuk, illetve a készítőkre is, ha valami hitként próbálják felfogni és interpretálni illetve terjeszteni. Hisz a pszichológiai hátterét el lehet mondani viszonylag röviden, de valószínűleg az kevéssé lenne hatással az emberekre.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
Last edited by Von; 03-09-2010 at 12:22..
|
The Following User Says Thank You to Von For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|