|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
03-27-2007, 15:11
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
Ati:akkor egy rövid leirást mondanál,h h müxik,h pl átkell utalni bankszámláról egy virtuális számlára és onnan tudok fizetni vagy ,h megy ez?
|
A Hódító súgóban a VIP fizetések között van erről egy rövid leírás.
Magyarországról sajna csak bankkártyával fizethetsz, így túl sok lehetőséged nincs, gyakorlatilag megegyezik az eddig használt bankkártyás fizetésekkel.
Ha valaki más küld Neked pénzt valahonnan (pl árverésen eladtál valamit), akkor lehet egy egyenleged, amit szintén használhatsz. Van ország, ahonnan lehetőség van bankszámláról is feltölteni ezt az egyenleget, Magyarország sajnos nem tartozik ezek közé, így ez a lehetőség itt kilőve, pedig szerintem sokan használnák, akik a bankkártyájukat egyébként féltik.
|
03-27-2007, 15:15
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A Hódító súgóban a VIP fizetések között van erről egy rövid leírás.
Magyarországról sajna csak bankkártyával fizethetsz, így túl sok lehetőséged nincs, gyakorlatilag megegyezik az eddig használt bankkártyás fizetésekkel.
Ha valaki más küld Neked pénzt valahonnan (pl árverésen eladtál valamit), akkor lehet egy egyenleged, amit szintén használhatsz. Van ország, ahonnan lehetőség van bankszámláról is feltölteni ezt az egyenleget, Magyarország sajnos nem tartozik ezek közé, így ez a lehetőség itt kilőve, pedig szerintem sokan használnák, akik a bankkártyájukat egyébként féltik.
|
utánna olvastam más forumon kcsit..és csak dombornyomásos kártyát fogad el az meg nekem nicns szal bukó,d legalább ezt is megtudtam
|
03-27-2007, 15:18
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
utánna olvastam más forumon kcsit..és csak dombornyomásos kártyát fogad el az meg nekem nicns szal bukó,d legalább ezt is megtudtam
|
Mint minden online fizetési rendszer.
Plusz a netes kártyákat, azok nem dombornyomottak (azt hiszem....... bár ezekről csak hallottam, sose volt ilyenem).
|
03-27-2007, 21:28
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mint minden online fizetési rendszer.
Plusz a netes kártyákat, azok nem dombornyomottak (azt hiszem....... bár ezekről csak hallottam, sose volt ilyenem).
|
akkor megint megkérdezem óvatosan, hogy tervben van még, ill inkább hogy van-e rá időd, hogy az OTP-t megkérdezd bankkártyás fizetés ügyében?
|
03-27-2007, 21:30
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
akkor megint megkérdezem óvatosan, hogy tervben van még, ill inkább hogy van-e rá időd, hogy az OTP-t megkérdezd bankkártyás fizetés ügyében?
|
Felírva, hogy el ne legyen felejtve, de jelenleg nem aktuális a kérdés.
|
03-27-2007, 21:32
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Felírva, hogy el ne legyen felejtve, de jelenleg nem aktuális a kérdés.
|
köszi
akkor marad, hogy a paypalon keresztül vipelik az orimat
|
03-27-2007, 23:34
|
Member
|
|
|
|
Nekem a dombornyomásos VISA-t nem akarja elfogadni
De már folyamatban van a VISA Virtuon, ami netes kártya... ha azzal se fog menni asszem lehúzom a redőnyt Elegem van a VIPért való könyörgésekből... ég a pofám már mint állat
|
03-27-2007, 23:41
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Nekem a dombornyomásos VISA-t nem akarja elfogadni
De már folyamatban van a VISA Virtuon, ami netes kártya... ha azzal se fog menni asszem lehúzom a redőnyt Elegem van a VIPért való könyörgésekből... ég a pofám már mint állat
|
Ez utóbbival többeknek sikerült már, bár dombornyomásossal minden további nélkül mennie kellene valamelyik rendszeren keresztül, hacsak a kártyával nincs valami baj (speciális korlátozások stb.).
|
03-27-2007, 23:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez utóbbival többeknek sikerült már, bár dombornyomásossal minden további nélkül mennie kellene valamelyik rendszeren keresztül, hacsak a kártyával nincs valami baj (speciális korlátozások stb.).
|
Nincs korlátozás rajta az tuti. Csak nem deviza lapú + nem magyar.
Valami kari érvénytelenségről zagyvál, de az nem lehet, mert miután a HódVIP nem mentróla szomorúságomban meglepőtem magam egy edzőcipővel, amit simán kifizettem a karival Szal... nah mindegy. Ha minden jól megy 7végére meglessz a Vista. Arra azt mondták tuti + a supportod is ugyenezt mondta Jó lessz az szerintem is.
|
03-27-2007, 23:51
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Nincs korlátozás rajta az tuti. Csak nem deviza lapú + nem magyar.
Valami kari érvénytelenségről zagyvál, de az nem lehet, mert miután a HódVIP nem mentróla szomorúságomban meglepőtem magam egy edzőcipővel, amit simán kifizettem a karival Szal... nah mindegy. Ha minden jól megy 7végére meglessz a Vista. Arra azt mondták tuti + a supportod is ugyenezt mondta Jó lessz az szerintem is.
|
Igazából a másiknak is jónak kellene lennie. Az, hogy nem magyar, nem probléma, egyik kártyelfogadónk se magyar bank. Velük nem jutottam dűlőre, figyelembevéve, hogy a nemzetközi oldalakra is kellene használni a fizetést. Mindenáron a forinthoz ragaszkodtak, ami valljuk be, egy amerikainak például nem mond sokat. ))
A PayPal-t ismerik és megszokták már.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|