|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
09-19-2007, 11:47
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Eddig alapelv volt, hogy a helytartó csak olyan dolgokat csinálhat, amit a játékos is meg tud csinálni, ha ott van. Nem kéne ezen változtatni.
|
Eddig is tudott a ht betenni a raktárba... Most annak a mértéke a kérdés
|
09-19-2007, 12:12
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Eddig is tudott a ht betenni a raktárba... Most annak a mértéke a kérdés
|
Ha én nem tehetek be többet, mint amennyi szabad hely van, akkor a HT se tehessen be többet.
Különben a topic nyitó javaslat sem tetszik.
Egér a sajton... (#3744)
|
09-19-2007, 12:13
|
Member
|
|
|
|
Nem szóltam eddig bele, de... A Kisbér féle megoldás nagyon nemtetszik...
Eleve már az egy hatalmas könnyítés lenne, hogy a visszatérő árut bárki a klánból visszatehetné a piacra, de az mekkora pluszt jelentene, ha erre még egy órával több ideje lenne a klántagoknak.:S
Az ötlet, miszerint más is kitehesse az árukat, már magában sem tetszik (Csak kicsit nyeljetek le keresztben)... az addig rendben, hogy csökkentené az egymáshoz belépések számát, de a kislétszámú, esetleg egyszemélyes klánokkal szemben (ahol nem biztos, hogy 24 órában oda tudnak figyelni a piacokra) pedig hatalmas előnyre juttatná a nagyobb klánokat, ahol szépen be tudják osztani, hogy ki mikor van gép elött... Aki meg eddig belépdelt a klántársakhoz, az ezután is be fog, csak más indokkal, beállítani a helytartót, elindítani egy nagyobb képzést, feltenni a varikat, kitenni a tekit a piacra, stb.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 09-19-2007 at 12:15..
|
09-19-2007, 12:20
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Hát nem tudom, de per pill ígyis úgyis hátrányba van az 1fős klán. nem ez változtatna rajta, attól hogy emiatt nem lépnek be a másik orijába, még nem lesz nehezebb a kicsiknek.
ráadásul az 1órával nem tudom mi a gondotok, most is ennyi ideje van a klánnak, hogy orvosolja a problémát, hogy felébressze az ori gazdáját, vagy belépjen hozzá más. Azt az 1 dolgot nem támogatom, hogy csak a ht rakhassa így be.
09-19-2007, 12:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Ha én nem tehetek be többet, mint amennyi szabad hely van, akkor a HT se tehessen be többet.
Különben a topic nyitó javaslat sem tetszik.
|
Azt nem mondtam, hogy nekem tetszik a javaslat, de olvastam itt olyant, hogy utasíthasd a klántárs ht-jét, hogy pakolgassa át neked a nyersit Na, azt kicsit nonszensznek érzem
Ennek a leprogramozását könnyítené az általam javasolt dolog...
Ettől függetlenül már az nagy segítség lenne, ha esemény jönne arról, hogy mondjuk <3 körre van a nyersid a piacról...
Ezt ugye lehet e-mail-ezni, amit lehet sms-ezni az egész klánnak, így lehet számolni vele...
|
09-19-2007, 12:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Hát nem tudom, de per pill ígyis úgyis hátrányba van az 1fős klán. nem ez változtatna rajta, attól hogy emiatt nem lépnek be a másik orijába, még nem lesz nehezebb a kicsiknek.
ráadásul az 1órával nem tudom mi a gondotok, most is ennyi ideje van a klánnak, hogy orvosolja a problémát, hogy felébressze az ori gazdáját, vagy belépjen hozzá más. Azt az 1 dolgot nem támogatom, hogy csak a ht rakhassa így be.
|
Őőő... azon felül plusz egy órát írt kisbér, az én értelmezésem szerint ő úgy gondolta, hogy visszaesik az áru, kv végén a ht kiteszi a klánraktárba, ahol még ezen kívül plusz egy óráig sértetlenül megmaradna... na ez nem tetszik.
Minek a raktárkapacitást növelni, ha ott vagy a gépnél és te is visszatehetnéd a cuccot? Ez már nem arról szólna, hogy a visszatérő áru ne vesszen el, hanem egyszerüen megkönnyítené a pénzmozgást a klánban.
(Amúgy én szabályosan, egymáshoz be nem lépdelő klánokban gondolkodtam. Ha nekem visszaesne áru, és esetleg az nyersi, akkor nekem elveszne, mert hozzám nem lépdelhet be más.)
Ps.:Az egyfős klán most is hátrányban van, való igaz, de nem kéne ezt fokozni... ismétlem én szabályosan játszó klánokban gondolkodok.
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 09-19-2007 at 12:32..
|
09-19-2007, 12:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Minek a raktárkapacitást növelni, ha ott vagy a gépnél és te is visszatehetnéd a cuccot? Ez már nem arról szólna, hogy a visszatérő áru ne vesszen el, hanem egyszerüen megkönnyítené a pénzmozgást a klánban.
|
Ezt fejtsd ki, hogy hogyan tudok így pénzt mozgatni?
|
09-19-2007, 12:35
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Őőő... azon felül plusz egy órát írt kisbér, az én értelmezésem szerint ő úgy gondolta, hogy visszaesik az áru, kv végén a ht kiteszi a klánraktárba, ahol még ezen kívül plusz egy óráig sértetlenül megmaradna... na ez nem tetszik.
(Amúgy én szabályosan, egymáshoz be nem lépdelő klánokban gondolkodtam. Ha nekem visszaesne áru, és esetleg az nyersi, akkor nekem elveszne, mert hozzám nem lépdelhet be más.)
|
a +1órát én se támogatom, ahogy az agyon bonyolitást se.
(amúgy attól hogy nem lépnek be hozzád, még mindig ébreszthet a klánod hajnali 3kor, amit az 1fős klánnál senki sem tesz meg )
09-19-2007, 12:36
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Hát ha túltölthető a klánraki, akkor könnyedén, illetve úgy mint eddig, csak nem 50billentyü lenyomással, hanem 1-el
09-19-2007, 12:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Mit kell ezen kifejteni?
XY-nak visszajön a fegyvere a piacrol, ha képes tultölteni a klánraktárat, egy laza mozdulattal át tudja adin azt egy másik klántagnak, az kiteszi eladási áron és tádám...
Mennyivel egyszerübb, ha csak egyszer kell belépni a klántárshoz, mint az, ha 50* kéne, amíg átadod magadnak a pénzt vagy bármit....
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|