|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Ismerkedés Ismerd meg játékostársaidat, lányokat, fiúkat, hölgyeket, urakat, ... :) |
01-06-2008, 17:51
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Megkérdezném azt aki erre jár, hogy miért kaptam én azért Matadortól pirosat? nem hiszem, h ezzel megbántottam volna a jó érzéseit!!!! De ha igen sajnálom, a lehető legnagyobb jószándékkal írtam! De ez már bocsásson meg, ********* volt a javából!!!
|
A többi topicban általad leírtak közt nagyon keveset,sőt alig találtam olyan hsz-t,amiben ne káromkodnál,ócsárolnál ..etc..
Sajnálom,hogy pont ennél a hsz-ednél ért meg a piros,csak hát megláttam a neved és eltört a mécses
Jelentem,minden további,hasonló stílusban leírt hozzászólásod pirosat fog érni nálam .
|
01-06-2008, 20:28
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
A többi topicban általad leírtak közt nagyon keveset,sőt alig találtam olyan hsz-t,amiben ne káromkodnál,ócsárolnál ..etc..
Sajnálom,hogy pont ennél a hsz-ednél ért meg a piros,csak hát megláttam a neved és eltört a mécses
Jelentem,minden további,hasonló stílusban leírt hozzászólásod pirosat fog érni nálam .
|
Akkor nagyon ritkán nézed és nagyon kevés topicot! Idézhatnél abból (amelyik nem a hogyan lehet topic mert azt elismerem, ami meg mellesleg ez után történt!)! Kérlek idézz!
És az milyen szerinted, h meglátok egy engem idegesítő embert,amikor egy vakot kísér át az utcán, és elborul az agyam és fejbelövöm? Hát körülbelül erről van szó,amikor pirosat kapok azért mert jót kívánok az embereknek! Tényleg helyes volt, azt hiszem! És tudom hogy van olyan aki nekem ad igazat! Nekem ez elég! Ha mást nem majd kikapcsolom az elismertség mutatását, és akkor nem fogja bántani a szemem a piros...
Máskor ha lehet akkor a pirosat oda linkelve kapjam meg, ahol megérdemlem! És akkor nem fogok vitatkozni, ok?
|
01-06-2008, 20:40
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
BÚÉK mindenkibe
01-06-2008, 21:01
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Akkor nagyon ritkán nézed és nagyon kevés topicot! Idézhatnél abból (amelyik nem a hogyan lehet topic mert azt elismerem, ami meg mellesleg ez után történt!)! Kérlek idézz!
És az milyen szerinted, h meglátok egy engem idegesítő embert,amikor egy vakot kísér át az utcán, és elborul az agyam és fejbelövöm? Hát körülbelül erről van szó,amikor pirosat kapok azért mert jót kívánok az embereknek! Tényleg helyes volt, azt hiszem! És tudom hogy van olyan aki nekem ad igazat! Nekem ez elég! Ha mást nem majd kikapcsolom az elismertség mutatását, és akkor nem fogja bántani a szemem a piros...
Máskor ha lehet akkor a pirosat oda linkelve kapjam meg, ahol megérdemlem! És akkor nem fogok vitatkozni, ok?
|
Én megirtam,hogy tőlem miért kaptad,sztem megérdemelted..
|
01-07-2008, 01:02
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Sziasztok Hódítósok!
BUÉK Mindenkinek!!
Itt az Újév, új jót hozzon,
Régi jónktól meg ne fosszon.
Hogyha új jót nem is hozhat,
Vigye el a régi rosszat!
Jan. 1. óta van egy országom, ill. orim . Most ismerkedem a játékkal, meg a "Hódítós nyelvvel".
antiopa
|
01-07-2008, 01:17
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Akkor én is Bújjékot Kívánok minden keves ellenségemnek!
|
01-07-2008, 01:24
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
szépjóestét :-)
és meddig lehet boldog uj évet kivánni? :-))))
mert akkor én még kivánok nektek, de nagyon boldogat:-))))
|
01-09-2008, 01:47
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
megkésve ugyan, de Nagyon Boldog Új Estendőt kívánok minden kedves Hódosnak
Jó rég látott már mindenki aszem
Aki keresne valamiért az Átálltam a Sötét Oldalra (#412526) ennél az orinál megtalál
|
01-09-2008, 01:56
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 93%
|
|
Előkerült Boszi az éjszakából
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|