|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
01-11-2010, 15:11
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by szinkoly
Viszont annyi tolival tud kárt okozni ő is. A sok ház minusz az bizony sokat levesz az ellentől. Szöviháborúban is hatékony a gyújtás, főleg rengetéssel karöltve. Uccsó körben levenni tőle 30-40-50 házat azért elviszi az embert a ellenségnél. Csak találni kell egy még használható arányt hekik szempontjából a betonvédelem és a kocsmák/varik között.
|
Beutom ketszer foldre, es maris 10k ponton kivul van, es ennyit a tolijairol.
Magasabb hektaron ezert nem er a feles semmit. (Par extrem esettol eltekintve)
01-11-2010, 15:22
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Leírom a kedvedért, hogy én anno Raining Blooddal mf félelfként (tehát nem tekiíró gnómokat lopva) 4 milliárd arannyal léptem fel 4. szintre, 1000 körnél.
Most legalább írtál már valamit, hogy miért gondolod azt, hogy nem lehet félelffel vagyonokat lopni. Nos, kb a második hozzászólásomban írtam, hogy kikre érdemes rámenni, és milyen módszerekkel. Sehol senki nem állította, hogy nyersit kellene lopni. A félelf mf-ként tökéletes arra, hogy mindenkit lelopj a gnómokon kívül (pl egyszer loptam 600k tekit óriástól, szieszta nem volt fenn gondolom ), az, hogy ebből mennyi pénzed lesz, az már csoportfüggő, de általában lehet belőle milliárdos tételben is
Illetve azért nem árt elég sok tervezés a feleshez, meg óvatosság és odafigyelés, hogy tényleg jól jöjj ki a dologból.
Amikor pedig kérdeztem, hogy próbáltad-e már, egyáltalán nem sértésnek szántam, hanem pl én még soha nem voltam elffel, ezért óvatosan adok tippeket egy olyannak, aki arról kérdez.
|
Tudsz Te normálisan beszélni
Nem játszottam sokat félelfel,mert nem voltak jó tapasztalataim,lehet ,h én voltam a béna ,de nem sikerült vagyonra szert tennem.
Ha normálisan kritizálnak el tudom fogadni,de amit Te írtál az lenéző kritika volt azt meg nehezen fogadom ennyi.
Nem akarok ezen veszekedni ez egy játék,remélem Te is így gondolod.
|
01-11-2010, 17:20
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
B-ben volt ez?
|
Mivel B csopiról beszéltél.
|
01-11-2010, 18:14
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nem gondoltam, hogy van meg olyan elvetemult, aki B-ben felessel jatszik. Kezdok topicban ezt ne ajanlgassuk, mert az csak ingyenfold B-ben.
|
Aki maxhekin lép, a csopi 80%-át sose látja. Vannak ott mazochista felesek, ha nem is túl sokan.
Quote:
Originally Posted by Hex
gnómmal w-ben 1 hónap alatt 4,5 milla tekit loptam össze
|
Egy kis repeta?
Last edited by Princ; 01-11-2010 at 18:26..
|
The Following User Says Thank You to Princ For This Useful Post:
|
|
01-11-2010, 18:23
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by csákány
gnómmal w-ben 1 hónap alatt 4,5 milla tekit loptam össze
Nem mondtam,h nem lehet tekit lopni ,ha nincs kulcs ,de ahhoz elég egy sima gnóm is ahogy Hex írta.
Valamelyik nap 22 volt a kavics az 800 a fegyó,ezért írtam,h ebből nehéz meggazdagodni szerintem 200 hekin, félelfet a 4. szintem jobban el tudom képzelni ,mert ott van ára a nyersnek.
|
szerintem itt azért van ellentmondás rendesen...
szóval alsóbb szintre azért kell inkább feles, mert az bárkitől tud tekitlopni, nem úgy mint a gnóm.... felsőbb szintre azért jobb a gnóm, mert ott már van értéke is a nyersinek, szóval nem tekit kell lopni inkább, hanem nyersit...
a megjegyzés törölve... fáradt vagyok, benéztem...
Last edited by Dynosaur; 01-11-2010 at 18:42..
|
01-11-2010, 18:25
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
megj: amúgy 4,5 milla az nem túl sok... de ez már személyes vélemény...
|
Egy hónap alatt azért aaannyira nem rossz
|
The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|
01-11-2010, 18:43
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Egy hónap alatt azért aaannyira nem rossz
|
jujj... fáradt vagyok... benéztem... töröltem is...
OFF:
ma volt anatómia szigorlat... holnap jön a következő vizsga... kész roncshalmaz leszek a végére...
ON:
|
01-14-2010, 01:12
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Tudsz Te normálisan beszélni
|
Ugyanilyen könnyen fel is lehet húzni, sajnálom, eredetileg sem akartalak megsérteni
Quote:
Nem játszottam sokat félelfel,mert nem voltak jó tapasztalataim,lehet ,h én voltam a béna ,de nem sikerült vagyonra szert tennem.
|
Nos, amiket belinkeltem lent, azokból szerintem egész nagy tudásra lehet szert tenni, valószínűleg nem tájékozódtál eleget a külsőn másoktól, azért nem voltál "sikeres", de ezen könnyű változtatni Én sem saját kútfőből merítettem mindent, hiszen minek is akartam volna, ha egyszer a nálam nagyobb tudásúak anno összefoglalták a lényeget
Quote:
Ha normálisan kritizálnak el tudom fogadni,de amit Te írtál az lenéző kritika volt azt meg nehezen fogadom ennyi.
Nem akarok ezen veszekedni ez egy játék,remélem Te is így gondolod.
|
Én is így gondolom. Ebbe mélyebben nem akarok belemenni, mert felhánytorgathatnánk még 100 dolgot egymásnak, de nem jutnánk semerre (legalábbis értelmes irányba) vele.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
01-14-2010, 06:57
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
akkor most hogy a vitátoknak vége, jöhetnek stratégiák, tippek, trükkök....hátha más is kedvet kap a tolizáshoz
|
The Following User Says Thank You to Gabro For This Useful Post:
|
|
01-18-2010, 23:02
|
Junior Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Félelf toli szerintem
Sziasztok
hozzászolva ehhez a témakörhöz, én játszottam félelf tolival elég szépen. Nekem bejött a következő stratégia.
Ilyen feláállásban volt az orim:
ház:37
tanya:10
raki:10
templom:40
kocsma:63
barakk: 20
torony: 20
/nos ettől eltértem amikor már feltérképzetm a többi orit/
Csak 7-8 körre felettem lévőket loptam le, ennek hátránya hogy a csopi elején nem voltam soha ilyen beállitottságú orival, de ez nem is hiányzott. Valamint soha nem loptam a csak a térkapu lejárta előtt, igaz ez csak erős szövikre vonatkozik. Hullák ha voltak azokon keresztül meg öröm volt bemászkálni a többi taghoz. Ilyen felállással nem sok ori uszta meg hogy benézzek hozzá. Igaz épületfelmérés sokat elárult az orirol volt akit hagytam is mert nem érte meg a fáradtságot és a toli készültséget.
Az ellopott tökével meg piacozni kellett de nagyon mert akkor jött a plussz pénz.
Az 5 szinten maradtam 200 hekin amig nem szedtem meg magam ami sikerül is. Igaz több-kevesebb sikerrel. és utánna muszály volt fedezni a topba a lépéshez.
Az biztos hogy az 5 szinten nagyon untam ezt a felállást mert sokszor lyukrafutottam
Általában csak 4-5 szinten boldogultam evvel a fajjal és személyiséggel. Mostmár nem használom a félelfet, elég volt belölle
Ennyit füztem volna ehhez a témakörhöz.
Legyen szerencséd, nállam tuti nem lesz élményben részed
UI: Vippet azért ne felejtsd el toliknál szerintem nagy aszükség van rá, megkönnyiti az életedet.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|