|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: Ember vs. Óriás - ki győzne ?
|
Ember
|
|
5 |
15.15% |
Óriás
|
|
26 |
78.79% |
Döntetlen
|
|
2 |
6.06% |
06-22-2006, 18:00
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Spy
nah ja de mit ér egy óriás 56 tolival?
Hiába a szieszta lenyomják tolikkal.
|
850 hekire mentem fel óriással úgy, hogy 1 kocsmám volt mindössze. Szintlépés után kipróbáltama gnómot, értelemszerűen lényegesen több kocsmával, de az óriásom simán boldogult, és ezen nem azt értem, hogy éppen csak átbukdácsolt a csoporton
|
06-23-2006, 11:47
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
850 hekire mentem fel óriással úgy, hogy 1 kocsmám volt mindössze. Szintlépés után kipróbáltama gnómot, értelemszerűen lényegesen több kocsmával, de az óriásom simán boldogult, és ezen nem azt értem, hogy éppen csak átbukdácsolt a csoporton
|
Azt nem mondtam hogy nem lehet felmenni vele könnyedén 1 kocsmával csak ugye ha szöviharc van elég komolyan rá fog szállni a másik szövi mind a négy tagja tolikkal.
Ami valljuk be tényleg nem a legegészségesebb egyik fajnál sem.
|
06-23-2006, 15:00
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Spy
Azt nem mondtam hogy nem lehet felmenni vele könnyedén 1 kocsmával csak ugye ha szöviharc van elég komolyan rá fog szállni a másik szövi mind a négy tagja tolikkal.
Ami valljuk be tényleg nem a legegészségesebb egyik fajnál sem.
|
Volt szöviháborúnk is
Óriás szövi voltunk, mindenkinek 1 kocsmája. Legfeljebb némi tekinket, esetleg pénzünket lopták el, de komoly kárt nem okozott senki. Bankot nyilván kell tartani párat, meg nem árt ha a szieszta fenn van, de igaziból a tolizás sose zavart. Illetve zavart, harcoltunk is sokat miatta, de hát valamiért kell háborúzni
|
06-23-2006, 17:33
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Magasabb hekin az 1 kocsmas oriast szejjelgyujtjak...
|
06-23-2006, 17:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Magasabb hekin az 1 kocsmas oriast szejjelgyujtjak...
|
850 heki magasabbnak számít? Ott azért annyira még nem tudtak ártani a gyújtással. Sőt, nemrég 2.2k hekin 24 házat égettem le egy óriásról, holott nem sokkal korábban, és 200 hekivel alacsonyabban egy orkról 70-et. Elég hamar beáll nála az autovédelem.
|
06-24-2006, 09:04
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Hát ez az hogy az óriás félig hadi-félig vari... az ember meg csak toli. Akkor lenne jó az ember ha félig hadi-félig toli lehetne. Vari ellen meg kb védett... szal kijönne a kb döntetlen... Így nem ellenpárja az óriásnak sajnos. Söt, semminek sem
|
06-24-2006, 12:02
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
850 heki magasabbnak számít? Ott azért annyira még nem tudtak ártani a gyújtással. Sőt, nemrég 2.2k hekin 24 házat égettem le egy óriásról, holott nem sokkal korábban, és 200 hekivel alacsonyabban egy orkról 70-et. Elég hamar beáll nála az autovédelem.
|
850 még nem számít nagyon magasnak... Amúgy az óriásos szövi ellen a leghatásosabb a hadüzi, ha már tolizni akarod és rájossz majd, hogy milyen kevés is az az 1 kocsma...
Amúgy 2,2e hekin már nagyon számít a pontkülönbség is toli eredményből...
És születnek emberek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|