|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|
|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|
|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|
|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|
|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|
|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|
|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|
|
16 |
18.82% |
06-07-2010, 15:53
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 9%
Longevity: 94%
|
|
Számomra ez a 2 körös verzió nem szimpi.
|
06-07-2010, 16:10
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Olasz
Én azt mondom, hogy akkor az A-ban elsőre ne legyen hekihez kötve, hanem csak az 1000kör teljesítése legyen a feladat.
|
1000 körig hagyja, hogy ütik, és aztán máris fordulhat? Valami fejlődést mindenhol el kell érnie, itt se legyen ez másképp. Ha alacsonyabbra vesszük is a határt, de valami határ mindenképp kell, akár fix hektár, akár top%.
|
06-07-2010, 16:52
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Mondjuk így belegondolva, ez azt jelentené, hogy minimum 10.000 kör kéne egy személyiség megszerzésére annak, aki nem a top30%-ot választja.
Az 1év 51nap! És ez a lehető leggyorsabb haladás.
Én azt mondom, hogy akkor az A-ban elsőre ne legyen hekihez kötve, hanem csak az 1000kör teljesítése legyen a feladat. Majd másodszorra kelljen elérni pl. 6000 hekit és ott eltölteni 1000kört.
|
Ezt a hulyeseget hagyjuk mar. Miert nem rogton 2 szemmel lehet regelni?
06-07-2010, 17:15
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezt a hulyeseget hagyjuk mar. Miert nem rogton 2 szemmel lehet regelni?
|
Na neee, az aztán már nagyon durva lenne!
|
06-07-2010, 17:44
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Én azt mondom, hogy akkor az A-ban elsőre ne legyen hekihez kötve, hanem csak az 1000kör teljesítése legyen a feladat. Majd másodszorra kelljen elérni pl. 6000 hekit és ott eltölteni 1000kört.
|
Én is ezt mondtam. Az ember hiába olvassa el a stratégiai kézikönyvet, amíg nem tapasztalja meg, hogy milyen az A, addig nem tudja, hogyan készüljön rá... Hiába hallja, hogy sok pénz kell hozzá, ha azt érzi másfél mrd-ra, hogy az sok, akkor majd koppan. Ezeket az országokat, tapasztalatszerzésnek remekül lehet használni, majd lefordulni. Ha nem is kap érte egyáltalán személyiséget, de had forduljon le, hogy a következő országával már kötelezően a TOP-ba kelljen érnie. Akkor ha van esze, már kiforrott ötletekkel megy oda, ha meg nem, akkor így járt.
Ettől függetlenül a top problémáját nem oldja meg ez. És ez még kevésbé rossz, mint amikor ki lehetett hagyni az A-t.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
06-07-2010, 18:47
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
én egy fix hekit el tudok képzelni jó ötletnek!mondjuk 7k heki (a 6k-t kicsit gyengusznak érzem),mellette pedig a B-ből való fordulás továbbra is top 30%hoz kötődne.talán ez lenne a legoptimálisabb megoldás.hozzátenném mostanában elég sok épületlistát láttam az A-ból 5k hekitől 8k hekiig,és kb 7knál kezdődik az űbertoronymatyirakás.addig viszonylag simán el lehet hadizgatni!
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|
The Following 2 Users Say Thank You to Killer For This Useful Post:
|
|
06-07-2010, 20:44
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
én egy fix hekit el tudok képzelni jó ötletnek!mondjuk 7k heki (a 6k-t kicsit gyengusznak érzem),mellette pedig a B-ből való fordulás továbbra is top 30%hoz kötődne.talán ez lenne a legoptimálisabb megoldás.hozzátenném mostanában elég sok épületlistát láttam az A-ból 5k hekitől 8k hekiig,és kb 7knál kezdődik az űbertoronymatyirakás.addig viszonylag simán el lehet hadizgatni!
|
el lehet hadizgatni 7k heki fölött is, a nagyobb gond szerintem a hekik beépítése és a seregre a pénzt összedobni.
|
06-08-2010, 10:48
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
|
nem feltétlenül gyenge a 6k, ha személyiségek számához lenne kötve.. 1 szem 6k 2 szem 7,5k 3 szem 9k.. mivel a cél az Aban kezdőknek való könnyítés nem érzem indokoltnak, hogy egy 6-8-10 szemes ori 6k hekiről fordulhasson a top30 is elég nagy könnyítés többi csoporthoz képest..
ez több részlől is jobb lenne mint a sima fix heki.. pl nem egy fix heki körül tömörülne mindenki legalább néhány fix heki körül..
persze a top30 maradna és mindig a kettő közül a kisebbet kellene teljesíteni..
a 7k hekit nem érzem hatalmas segítségnek egy Aban kezdő számára, de egy sok szemes orinak viszont jó segítség főleg ha ilyen ütemben emelkedik a top30..
|
|
06-08-2010, 10:50
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
nem feltétlenül gyenge a 6k, ha személyiségek számához lenne kötve.. 1 szem 6k 2 szem 7,5k 3 szem 9k.. mivel a cél az Aban kezdőknek való könnyítés nem érzem indokoltnak, hogy egy 6-8-10 szemes ori 6k hekiről fordulhasson a top30 is elég nagy könnyítés többi csoporthoz képest..
ez több részlől is jobb lenne mint a sima fix heki.. pl nem egy fix heki körül tömörülne mindenki legalább néhány fix heki körül..
a 7k hekit nem érzem hatalmas segítségnek egy Aban kezdő számára, de egy sok szemes orinak viszont jó segítség főleg ha ilyen ütemben emelkedik a top30..
|
Egyre gondoltunk
Ezt említettem pár napja Csempének én is.
Szerintem ez így korrekt lenne.
|
06-08-2010, 10:55
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Egyre gondoltunk
Ezt említettem pár napja Csempének én is.
Szerintem ez így korrekt lenne.
|
Csak hogy tiszta legyen, hogy miről van szó:
Ti most a teljesértékű fordulásról beszéltek, vagy a könnyített, "2x is fordulni kell" fordulásról?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|