|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-31-2006, 07:40
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Mikor Morel levált lemegyek reggeli. Ha a többiek még esznek akkor megnézem van e az asztaluknál hely még, ha nincs akkor egy szomszéd asztalhoz ülök. Már befejezték a reggelit, de még az asztalnál ülnek, ahol még van hely neked is. A reggeli mellé teát kérek édesen és erősen gondolkodok. Nem kell sokat várnod, hogy kihozzák, amit rendeltél. Alysium-nak elsősorban, de a többieknek is odasúgom úgy hogy a szomszéd asztaloknál ne hallják:
-Ne mondjátok meg senkinek, főleg az itt felszolgálóknak ne, de a háznak erős őre van. Alysium, a kislány akivel beszélgettél engem is felkeresett. Úgy vélem ő valamiféle szellem, vagy egy nagyon erős varázsló.
Elmondom nagyjából miket beszélgettünk a kislánnyal.
-Szerintem most is hall és lát bennünket. Nagyon érdekelne minden vele kapcsolatban, de azt mondta, hogy nem hagyhatja el a házat. Pedig szivesen elvinném haza és szerintem az enyéim nagyon örülnének ha tanulhatnának tőle.
Last edited by Chris; 10-31-2006 at 07:44..
|

10-31-2006, 07:41
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Leülök Farkasék körébe és elkezdem elfogyasztani a reggelimet. Kicsit furcsálom is Farkas viselkedését, hogy megtudja magát emberelni. Itt egy kicsit elmosolyodom, talán a hölgy társaságában próbál viselkedni. (úgy tetszik ez a következtetésed, de tényleg )
Last edited by Chris; 10-31-2006 at 07:45..
|

10-31-2006, 07:49
|
Member
|
|
|
|
Gren felé:
- Valószínűleg az, ahogy feltételezed, de mégis hogyan gondoltad, hogy nyomozol utána, ha senkit nem akarunk tudatni a kislányról?
- Ezen kívül, ha jól emlékszem az anyukája is itt van, de nekem aztán nem árulta el, hogy ki az, még azt sem, hogy pontosan hol lakik, melyik szobában van az anyukája. Bár talán, ha kérdezősködnénk felöle se biztos, hogy jó ötlet lenne, mert akkor megtudja, ogy a kislány elment a helyéről....
Last edited by Chris; 10-31-2006 at 07:53..
|

10-31-2006, 07:53
|
 |
Member
|
|
|
|
*Valami könnyű reggelit kérek a szolgálótól, amíg meg nem érkezik felvetem aggályaimat a társaság előtt*
-Éjszaka sokat gondolkodtam elalvás előtt, hogy mit is lehetne tenni a nemessel. Véleményem szerint, attól hogy kap egy kiadós verést, megváltozni nem fog, vagy ha meg is változik az is csak ideig-óráig fog tartani. Szerintem valami célravezetőbb megoldást kellene találnunk.
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-31-2006, 08:04
|
Member
|
|
|
|
- szörintem...csmhmcs...jól mög köll ruházni, aztán mög..csmhmcs...ölveni a férfiasságát, aztán akkú meg van úlda...csmhmcs...ürükre. (dörmögöm halkan)
Csak később, percek múlva esik le mint is mondott Gren:
- Micsudi, ögy szöllem vun a házban??? (hördülök fel már nem visszafogott hangon)
-Na özé aludtam szarul tögnap. (Gyakanvóan körbe nézek, jobb kezem a fegyveremért nyúl...)
Last edited by Chris; 10-31-2006 at 08:06..
|

10-31-2006, 08:06
|
Member
|
|
|
|
Alysium-nak: -Nem akarok nyomozni utánna, csak egyszerűen csodálatosnak tartom. Este ha még ittleszünk megpróbálok beszélgetni még vele.
Deneira-hoz: - Ha elég rendes verést kap és egy nem annyira burkolt fenyegetést, hogy aki minket felbérelt bármikor talál másokat is tán magához tér. Arra gondoltam, hogy ha elkapjuk közöljük vele, hogy most csak verésért fizetnek minket. Persze jó pénzért csökkentheti a verés mértékét. Meg azt is, hogy hallottunk róla, hogy már kinéztek bérgyilkost is, de egyenlőre drágának találják. A hölgyekről mindenképpen el kell terelnünk a figyelmét. Valami ötlet?
|

10-31-2006, 08:20
|
 |
Member
|
|
|
|
-Kislány? Szellem? Itt?? *kerekedik el a szemem a meglepetéstől*
-Erről mesélhetnél még igazán.. Bár szerintem, ha az anyja nem örülne neki, ha elhagyná a házat, akkor nem tudom, hogy hogy vinnéd magaddal.. El csak nem rabolhatod.. de visszatérve a kis.. *pillanatra eltöprengek*.. tehát a mi kis megleckéztetésünkhöz.. szóval én úgy vélem, hogy attól még hogy jól megruházzátok, vagy megfenyegetitek, nem fogja abba hagyni.. ha jól tudom azt mondtad, hogy tehetős polgára a városnak.. lesz pénze védelmet fogadni egy ilyen fenyegetés után.. egész szépet méghozzá.. valami drasztikusabb és célravezetőbb kell.. lehet csak egy női praktika *kacsintok Grenre* de ezen még gondolkodnom kell.. szóval beszélj még erről a kislányról.
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-31-2006, 08:52
|
Member
|
|
|
|
Farkas-nak:
-Nem hinném, hogy miatta volt rossz az álmod. Ő inkább megvédene szerintem. Hogy szellem? Talán igen, talán nem. mindenesetre bármi is legyen, kedves volt hozzám és próbált megvédeni attól aki a gonosz álmokat küldte.
Deneira-hoz:
-Drasztikusabb? Hmm.. ojjan boszorkányátok félére gondolsz esetleg? Azt mondani neki, hogy megátkozod és ha mégegyszer nőt illet a kezével akkor elsorvad? A kislány magammal viteléről álmodozni csak szabad nem? Bár ugye Alysium-nak is azt mondta, hogy majd ha megnő akkor talán kimehet. Szerintem előbb-utóbb akár ő is elhagyhatja ezt a helyet. Ha pedig ez az én életemben lesz akkor szívesen leszek kísérője a világban.
|

10-31-2006, 08:52
|
Member
|
|
|
|
- Hmmmm, talán valamiből kimaradtam... Nők, egy polgár, verés, fenyegetés. Ez is hozzátartozik a nagyúr elvégzendő feladataihoz?
- Ez az ember valami rosszat tehetett, talán ölt?
|

10-31-2006, 09:32
|
 |
Member
|
|
|
|
-Persze álmodozhatsz, ebben nem akadolyoználak semmi pénzért.. Amúgy mit is akart tőled a kislány? Vagy csak úgy beszélgetni? Biztos érdekes teremtés lehetett, ha így megbabonázott.. és Te is láttad?
*fordulok Alysium felé kíváncsian, nem tudom elképzelni milyen gyermek lehet az, ki így ámulatba ejti a törpét.. pár pillanat múlva már ismét a Grenhez intézem szavaimat kicsit eltöprengve, hogy mi is lenne a megfelelő út a megleckéztetésre*
-Háááát.. nem feltétlenül erre gondoltam, de valami hasonlóra.. mert most megveritek azzal azt érjük el, hogy 2hétig nem tud lábraállni.. bár egy jó pap ezen is hamar segít.. aztán már csinálja ugyanazt amit eddig.. de mondom még töröm a fejem kicsit a helyes megoldáson..
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|