|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-20-2007, 19:52
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
az az ötletem támadt hogy jó rendbe lehessen 4-5000 körig csücsülni A-ba hogy valaki lefordulhasson de akkor az az ori ha lefordul ne kapjon kéket  mert ugye hát a top30-a nem volt meg
|
basszuskulcs te Dragon...
Hat en barmikor Zerostartolhatok ha akarok az A-s orimmal...
Kicsit nem nonszensz amit mondasz?
Miert fordulna akkor ha nem kap kek 2-est?... es meg 4-5k kort sem kell varnia azert...
Last edited by ErdelyMagyaria; 11-20-2007 at 20:02..
|

11-20-2007, 22:00
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Végül is teljesen mindegy mit írunk, ameddig Ati nem jön ide valamit írni, hogy mi legyen: fiúk ne vitatkozzatok mert nem lesz semmi változás a közeljövőben, vagy fiúk ha találtok valami épkézláb megoldást talán megvitathatjuk a dolgot. De ameddig nem látjuk őt itt addig esélytelen bármi is  De azért jöhetnének a jobbnál jobb javaslatok
Pl bennem az is felmerült hogy esetleg az szks orik is legyenek beszámítva a pontlistába, de csak a legutolsó ori után, hiába lenne pl 230k ponton, a legutolső aktív ori után következne, talán ez még elfogadható is lenne. így 15 jelenlegi +34szkn lévő ori 49 orit adna  így pont az összes aktív orinak pörögne a topja 
|

11-20-2007, 22:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
Végül is teljesen mindegy mit írunk, ameddig Ati nem jön ide valamit írni, hogy mi legyen: fiúk ne vitatkozzatok mert nem lesz semmi változás a közeljövőben, vagy fiúk ha találtok valami épkézláb megoldást talán megvitathatjuk a dolgot. De ameddig nem látjuk őt itt addig esélytelen bármi is  De azért jöhetnének a jobbnál jobb javaslatok
Pl bennem az is felmerült hogy esetleg az szks orik is legyenek beszámítva a pontlistába, de csak a legutolsó ori után, hiába lenne pl 230k ponton, a legutolső aktív ori után következne, talán ez még elfogadható is lenne. így 15 jelenlegi +34szkn lévő ori 49 orit adna  így pont az összes aktív orinak pörögne a topja 
|
Aki nem játszik, akkor az ne számítson semmiben sem.
Nekem még mindig a kötelező körös megoldás tűnik a legjobbnak 
|

11-20-2007, 22:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Robin
Aki nem játszik, akkor az ne számítson semmiben sem.
Nekem még mindig a kötelező körös megoldás tűnik a legjobbnak 
|
miért ne számítan nincs fent??? de fent van és kész, 49 fős csopiból 15 aktív ők elől a többi szks hátul, ja és ezt annyival egészíteném ki hogy aki ennek hatására jönne ki szkról annak 1000 kör múlva kezdjen csak el pörögni a topja, aki B-ből jön fel annk meg csak 500 kör múla max. így pl aki 12, helyre jönne szkról annak nem menne a topja, de a mögötte elvő végig aktív orinak emg menne
|

11-20-2007, 22:13
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Nekem is amit osszefoglaltam az marad azzal a megjegyzessel h reszemrol a korok szama lehet 4k-tol 8k-ig
|

11-20-2007, 22:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
miért ne számítan nincs fent??? de fent van és kész, 49 fős csopiból 15 aktív ők elől a többi szks hátul, ja és ezt annyival egészíteném ki hogy aki ennek hatására jönne ki szkról annak 1000 kör múlva kezdjen csak el pörögni a topja, aki B-ből jön fel annk meg csak 500 kör múla max. így pl aki 12, helyre jönne szkról annak nem menne a topja, de a mögötte elvő végig aktív orinak emg menne
|
Aki a listán van azt lehessen ártózni, lopni, támadni. SZK-s orit ne zaklassunk már 
|

11-20-2007, 22:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Nekem is amit osszefoglaltam az marad azzal a megjegyzessel h reszemrol a korok szama lehet 4k-tol 8k-ig
|
Teljesen ideális szerintem, se nem nehéz, se nem túl könnyű. És aki a B-s orit akarja forgatni, annak arra is van lehetősége...
|

11-20-2007, 22:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Robin
Aki a listán van azt lehessen ártózni, lopni, támadni. SZK-s orit ne zaklassunk már 
|
ez nem zaklatás csak felhasználás, ne csak dísznek legyen ott egy ori, most nem midnegy hogy a normál lista alatt vagy felett van? téged az miben zavarna?? azt ha esetleg visszajönne letöltené a maga kis 1000 körét s pöröghetne a topja 
|

11-20-2007, 22:25
|
Member
|
|
|
|
egy irreális megoldásom is lenne  pl piacon lehessen top körökkel kereskedni  1 top kör 2 hektárért, vagy 1 top kör 1 kör vipért 336 topkör 1 sms vip 
|

11-20-2007, 22:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ez nem zaklatás csak felhasználás, ne csak dísznek legyen ott egy ori, most nem midnegy hogy a normál lista alatt vagy felett van? téged az miben zavarna?? azt ha esetleg visszajönne letöltené a maga kis 1000 körét s pöröghetne a topja 
|
A pontlistán csak aktív orik legyenek, nem kell belekeverni mást. Na és ha ottlennének akkor miértne leehtne őket támadni? És csökkennének a távolságok is?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|