|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-05-2007, 22:45
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Amikor meghallom a zajt odaszólok az Atyának és Tömzsipörölynek:
- Készüljetek, jönnek! Végre jön egy kis móka - láthatják rajtam, ahogy élvezettel nyúlok a félreállított palánkért, majd az Atya elé helyezem fedezékként!
- Atyám talán Ön jobban el tud bújni mögötte és ki tudja, esetleg a gyógyító tudására is szükség lehet, szóval Ön talán nagyobb hasznát veszi neki.
Leguggolok Tömzsipöröly mellé és amennyit csak rejt a fedezék annyit próbálok fedezni magamból. Tömzsipöröly láthatja az izzást, amikor feszülten készülök a harcra. Az erek megduzzadnak a bennük egyre élesebben lüktető véráramtól a tekintetem már egy vadászó ragadozó tekintetével hasonul. Ugrásra készen figyelem a hajóorrt, de azért még elnyomok egy mondatot, Tözsipörölyhöz fél mosollyal:
- Aztán el ne vétsd azt a lövést és a végén még engem találj el - a mondat végére már szinte vigyorgok, majd készülök a harcra.
Tömzsipöröly halk morranással válaszol csak, a szemei a folyosón cikáznak.
A folyosó végén páros zsarátnokként villan valami. Halk, dühös sziszegést hallasz. A következő pillanatban Tömzsipöröly első nyílvesszeje sivítva hagyja el a számszeríjat. Nagy csattanással csapódik a folyósó végén lévő ajtóba.
-A fene! Ez átnézett a falon!
Új vessző kerül a fegyvere vájatába és a törpe fél kézzel gesztikulálni kezd.
Mögöttetek hullámozni kezd a levegő és hátrapillantva meglepve látod magad amint hátranézel. Mindhárman ott álltok mögöttetek két lépésre, ugyanolyan fedezék mögött.
-Oldalra is figyeljetek, suttogja Tömzsipöröly.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 02-06-2007 at 08:46..
|

02-06-2007, 08:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Elrakom az íjamat, a köpenyt magamra terítem, elő a kardomat és lemegyek megnézni, hogy biztosan halott e a lépcsőn leguruló pap, illetve van e még lent valaki.
A lejáró felé tartva kissé kerülnöd kell, mert tucatnyi tengerész szabályosan felkoncol egy szerzetest előtted. A lejáró sötétjében egy lassan arrébb vánszorgó csuhást találsz dühödten sziszeg feléd, a szemei kénsárgán villognak rád a kámzsa alól. A csípőjéből kiálló nyílvessződ árkot karcol a fába ahogy vonszolja magát, de a kezében kígyókard villan. A hátad mögül hallod ahogy valami becsapódik egy falba. A zaj alapján nyílvesszőnek véled.
És születnek emberek.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 02-06-2007 at 08:51..
|

02-06-2007, 13:27
|
Member
|
|
|
|
Szent igéket mormolok halkan és a képmásainkra mutatok.
Rájössz, hogy egyszerű, fényből formált alakok. Alig valamicske mágiát érzel köröttük, az is a képek formázását segíti.
Miközben fürkészed őket a fal kiszakad a barikádotok előtt 4-5 lépésre és egy több sebből vérző, alak tántorodik ki a folyosóra.
Tömzsipöröly nyílvesszeje a melkasába csapódik és eltaszítja az általa ütött réstől.
Csak mikor elzuhanni látjátok veszitek észre, hogy egy haldokló tengerész volt.
Tömzsipöröly számszeríjja ropogva feszül meg újra, miközben kénsárga csuklyás alak ront ki a fal résén és kezében acélt villogtatva sziszegve rátok veti magát.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 02-06-2007 at 14:09..
|

02-06-2007, 15:44
|
Member
|
|
|
|
Gyors pillantást veszek Tömzsipörölyre, hogy van-e esélye újra lőni, Úg látod nem tud lőni mielőtt elér titeket az alak.Ha nem, akkor robbanva egy hatalmas ugrással a kígyó elött termek és megpróbálom elsőkörben lefegyverezni egy jól irányzott csapással a felkarja körül, hogy kiejtse fegyverét.
Csont reccsen a csapásod alatt és érzed, hogy a karja szilánkokra törik. A fegyvere kifordul a kezéből Ezután ha sikerül, akkor megpróbálom megragadni a csuklyáját és előrelendítve egy félkörívben a falnak vezetni.
Kaffanva kap a fogaival a kezed felé, a szájában tűhegyes fogak villognak zöldes folyadékcseppeket izzadva. Baljával vadul a jobb oldaladra csap és érzed ahogy körmei (karmai?) csikorogva tépik a bőrvértedet. A fogai nekinyomódnak az alkarodnak, de nem sértik fel a bőrt. Mikor nekicsapod a falnak valami reccsen az arcában.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 02-06-2007 at 17:16..
|

02-06-2007, 17:16
|
Member
|
|
|
|
Rámutatok a csuklyás támadóra és egy szót kiáltok.
Az alak egy kissé megtántorodik és akkor ér oda Dhar
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 02-06-2007 at 17:26..
|

02-06-2007, 17:38
|
Member
|
|
|
|
Amikor látom, hogy a karmai élesek és a fogai valami váladékot eregetnek, igyekszem szemelött tartani, hogy ezek veszélyes támadó "fegyverek".
- Miféle undorító lények vagytok - kérdem, de a kérdésem kötői, nem várok rá választ. Közben, ha még nem ájult el rászorítok a bal karjára is, ami éppen maradt és a tarkójánál megragadom a másik mancsommal és még párszor bemutatom a falnak, amíg eszméletlen nem rogy össze. Ezután gyorsan körbenézek, mert lehet több támadó is.
Nemcsak, hogy eszméletlen les, hanem az arca szilánkokra törik, vér és csontdarabok záporoznak a padlóra.
Alig engeded el mikor a folyosón felbukkan egy újabb alak és lendületből neked esik. az ütése hátratántorít
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 02-06-2007 at 17:48..
|

02-06-2007, 17:56
|
Member
|
|
|
|
Ahogy hátratándorodom igyekszem figyelni arra, hogy Tömzsipöröly védelmét ne romboljam le, így ha odáig fajulna, akkor egy vetődéssel és az ütés lendületével együtt átvetődöm a palánknak letett szekrényem mindamellett, hogy eléggé meglepődöm az erjükön.
A fényből szőtt alakokon átzuhansz és fordulatból talpon is teremsz.
Majd talpra pattanok a túloldalon. Megvárom amíg Tömzsipöröly lő egyet, mivel gondolom feltehetőleg már felkészült a következő lövésre, Lő is. A nyílvessző az alak gyomrába csapódik és valószínüleg át is ütötte, mert a hátsó falon koppan a lövedék. A csuhásból véres folyadék ömlik a földre elől-hátul, de elszántan jön tovább. ezután ha még talpon marad bevetem az ő fegyverét és nekirontok lendületből az alaknak. Vállal a mellkasát taszajtom meg, míg megpróbálom a lábait kirántani.Mikor nekivetődsz fél kezével a fejedre csap. Ettől te is megszédülsz kissé és egy kupacban estek a földre. A csuhás feje nagyot csattan és mozdulatlanná válik.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 02-07-2007 at 07:04..
|

02-07-2007, 08:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Előveszem újra az íjamat és lelövöm a hajóhoz szegezett sebesült gyíkot. Azután körbe nézek új célpontokért.
A nyilad a koponyáját üti át. Többet nem mozdul. Nem látsz más ellent a közelben és a fedélzetről is csak távolodó hangokat.
Érzed ahogy a Feran által kavart mágiazáró manaörvény összeroppan.
A folyosón amin tartózkodsz néhány ajtó nyílik. az örvény összeomlásakor hirtelen némi mágia felvillanását érzed az egyik mögül és a füled egy halk, dühös szisszenés hangja éri el.
És születnek emberek.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 02-07-2007 at 08:25..
|

02-09-2007, 11:03
|
Member
|
|
|
|
Gil:
Meríín dübörög le a lépcsőn és elmegy melletted. Ahogy elhalad a következő kabin ajtaja előtt, belülről feltépik az ajtót és egy szerzetes ront rá, aztán hörögve a földre omlik, mikor Meríín kivágódó kardja a mellkasába szalad. A halálra sebbzett alak megpróbál valahogy hozzáérni Meríín-hez és mérget köp rá, de a férfi elengedi a kardja markolatát és arrébb ugrik a folyosón. Kettőtök között kiszenved a csuhás.
-a kardom oda sok időre - néz rád kissé szomorúan Meríín. Ezen kissé csodálkozol, hiszen a jobb oldalán is lóg penge. - gondolod lehet letisztít róla ennek förtelem mérge?
Dhar:
Tömzsipöröly egy rúgással odébsegíti a félig rajtad fekvő támadót, majd odalép az eszméletlen fickóhoz és vasalt bakancsával szétroppantja a csuklóit, aztán a bal térdkalácsát rúgja szét.
-Na. Ha még magához tér esetleg ki tudjuk faggatni.
Csak ezután lép hozzád, hogy felsegítsen.
|

02-09-2007, 11:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Még nem szól valaki, hogy minden rendben, addig a kabinomban maradok.
A folyosóról a törpe számszeríjának sivítását, zuhanást és közelharc zajait hallod, majd az Atya kiáltását és újabb dulakodás zaját. Elég hamar elcsendesedik a csatazaj.
Rövidesen Meríín üzenetét fogod:
-Hajó első fele tiszta. Gil még keres csapdák és jelek. Eddig semmi.
Feran:
-A fedélzet tiszta. A vízben sincs már élő.
Íshar:
-Hajó alja hátul tiszta, nincs senki, de jelek talán. Nem tudok felismer olyasmiket.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 02-09-2007 at 11:30..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|