|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Ismerkedés Ismerd meg játékostársaidat, lányokat, fiúkat, hölgyeket, urakat, ... :) |

01-16-2007, 17:30
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Hy!
Yurika vok 22 eves, jelenleg Kolozsvaron egyetemista.
Tovabbi informaciokert forduljon a :#401359-szamu orszaghoz 
|

01-16-2007, 17:59
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Kukk! Regiztem, betopp.
Talán csak 4-5 napja Hódítózok... Vagy még annyi ideje sem.
Székesfehérvár, 30 év fele, nőnemű egyed vagyok
Ennyi... 
Országom neve Ignotus, vagy ismeretlen (föld)... Más nem jutott annó az eszembe 
|

01-16-2007, 18:26
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Yurika
Hy!
Yurika vok 22 eves, jelenleg Kolozsvaron egyetemista.
Tovabbi informaciokert forduljon a :#401359-szamu orszaghoz 
|
Szia, üdv itt!
Quote:
Originally Posted by Eldur
Kukk! Regiztem, betopp.
Talán csak 4-5 napja Hódítózok... Vagy még annyi ideje sem.
Székesfehérvár, 30 év fele, nőnemű egyed vagyok
Ennyi... 
Országom neve Ignotus, vagy ismeretlen (föld)... Más nem jutott annó az eszembe 
|
Te is üdv itt.  Most a "30 év fele" az igaz, vagy az adatlapodon levő "14 év", mert van a kettő között némi különbség. 
|

01-16-2007, 18:28
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Te is üdv itt.  Most a "30 év fele" az igaz, vagy az adatlapodon levő "14 év", mert van a kettő között némi különbség. 
|
30év fele azaz 15év és 14év között nincs is nagy különbség Ati  , nem tudom, miért mondod. 
|

01-16-2007, 18:32
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
30év fele azaz 15év és 14év között nincs is nagy különbség Ati  , nem tudom, miért mondod. 
|
Jaaaa, hogy így értve fele. Máshogy értelmeztem az elején. Így már teljesen tiszta, a Kos az március-április, de a fórum ezt még lefele kerekíti, a 15 akkor kijön, az télleg a 30 fele.  Én ezt "30 környékén"-nek értelmeztem elsőre, azért volt fura. 
|

01-16-2007, 18:45
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
nah ezt a topikt még nem láttam, de MOST!
Itt vagyok, meg dani(18) vagyok, budapestről jöttem játszani szeretnék blabla...nem, najó de.
valahol a legelején olvastam, h vki itt verseket írogat, az nagyon menő, ha van időm (ritka) én is szoktam ilyesmit tenni, méghozzá haikut írogatok néha.
amikor nem, és ebből több van, olyankor extrém sportok, sziklamászás, vagy ha ennél is extrémebb kell, akkor bejárogatok a BME-re, egyébként Tollaslabda!!! sokat sokszor meg minden, amikor eztsem, akkor kirándulok, túrázom, kistestvért menedzselek (pl..:reggel az oviba, délután haza) sajnos már nem túl aktívan művelem a zenét (zongora), ha túl jó kedvem van, vizsgára készülök...hja iaidoztam is, dee az sajna elmúlt, most gondolkodom, h újrakezdem... és persze: kreténponthu
nah...kb
|

01-16-2007, 21:10
|
Junior Member
|
|
|
|
Valezius-Ati:
Két hónapra vagyok a 15-től, de napra pontosan is kiszámíthatom, ha kell
Kancsendzönga, aliasz Dani:
Örvendek, végre mégegy művészlélek! Néha én is írok haikut, az egy profi műfaj  Meg más verseket is. Te, priviben mellékelj pár darabot!  Ha lehet.
|

01-16-2007, 21:12
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Egyre több a kiskorú hölgyike  Még a végén vissza kel vennem a hatalmas arcomból 
Isten hozta az újoncokat 
|

01-16-2007, 22:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Egyre több a kiskorú hölgyike  Még a végén vissza kel vennem a hatalmas arcomból 
Isten hozta az újoncokat 
|
Akkor pont jó h jövök, mert én se nem vagyok kiskurú se nem hülgyike  De újoncnak újonc vagyok, legalábbis a fórumban. 
|

01-16-2007, 22:14
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kancsendzönga
nah ezt a topikt még nem láttam, de MOST!
Itt vagyok, meg dani(18) vagyok, budapestről jöttem játszani szeretnék blabla...nem, najó de.
valahol a legelején olvastam, h vki itt verseket írogat, az nagyon menő, ha van időm (ritka) én is szoktam ilyesmit tenni, méghozzá haikut írogatok néha.
amikor nem, és ebből több van, olyankor extrém sportok, sziklamászás, vagy ha ennél is extrémebb kell, akkor bejárogatok a BME-re, egyébként Tollaslabda!!! sokat sokszor meg minden, amikor eztsem, akkor kirándulok, túrázom, kistestvért menedzselek (pl..:reggel az oviba, délután haza) sajnos már nem túl aktívan művelem a zenét (zongora), ha túl jó kedvem van, vizsgára készülök...hja iaidoztam is, dee az sajna elmúlt, most gondolkodom, h újrakezdem... és persze: kreténponthu
nah...kb
|
Quote:
Originally Posted by Eldur
Valezius-Ati:
Két hónapra vagyok a 15-től, de napra pontosan is kiszámíthatom, ha kell
Kancsendzönga, aliasz Dani:
Örvendek, végre mégegy művészlélek! Néha én is írok haikut, az egy profi műfaj  Meg más verseket is. Te, priviben mellékelj pár darabot!  Ha lehet.
|
Azthiszem én voltam az a valaki.
Örülök, hogy két újabb rímfaragót láthatok itt.
Sziasztok és jó fórumozást.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|