|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|
|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|
|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|
|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|
|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|
|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|
|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|
|
16 |
18.82% |
06-06-2010, 16:06
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
magyarul, dögöljön meg mindenki, aki nincs itt non-stop és éjjel alszik, vagy ne adj isten munka után otthon is dolgoznia kell, mivel nincs otthon senki, aki helyette megcsinálja....
|
épp ezért van ez a topic, hogy ők is meg tudják oldani..
06-06-2010, 16:08
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
magyarul, dögöljön meg mindenki, aki nincs itt non-stop és éjjel alszik, vagy ne adj isten munka után otthon is dolgoznia kell, mivel nincs otthon senki, aki helyette megcsinálja....
|
Senki ezt nem mondta. Éppen azért írok ide, hogy aki nem tud aktívan játszani, annak se tartson évekig egy fordulás, de valaki ezt úgy látom, elég nehezen tudja feldolgozni. Értsd meg: ÉRTETEK is beszélek jelenleg, úgyhogy tudnám értékelni, ha nem basztatnál.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|
06-06-2010, 17:43
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Hé, hé, nyugi!
|
06-06-2010, 17:44
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Újra elmondom: A LEGELSŐ ORSZÁGOT BÁRHONNAN, az összes többinek ott vannak az eredeti feltételek... De persze, hogy hülyeség...
De tudod, hogy mi a hülyeség? Az, hogy egy olyan ötletnek, jövőt jósolni, miszerint 5k plusz kör eltöltésével megkapható személyiség miatt majd megoldódik a top felfelé mozgása, a kezdő játékosok örülni fognak, hogy jeee, bazze, végigmentem a játékon, és baromira nincs belőle semmi elismerésem... Egyedül én tudom, hogy már másodszor itt vagyok... Biztos nem menne el a kedve...
|
Újra megkérdezem: A LEGELSŐ ORSZÁGOT BÁRHONNAN, plusz szemért? vagy a semmiért? nem mindegy.
Egyébként a téma az A-ból való fordulás könnyítése, nem a top emelkedésének a megállítása. Amit írtam, az erről szólt volna, mellesleg szerintem még a top emelkedését is lassítaná. Sokan játszunk az A-ban úgy, hogy betonelffel csak a lefordulásig maradnánk, a jelenlegi rendszerben emeljük a topot ezzel. Én speciel nyomban lefordulnék 6K hekin, még akkor is, ha még egyszer körbe kellene mennem a kék számért. És nem izgatna, tudják-e mások, hogy másodszor járok körbe. Ja és persze nem kötelező, ha jobban tetszik neki a mostani rendszer, válassza azt.
És nem mondtam neked, hogy hülyeség, azt írtam, buta ötlet, de csak mert Te is így kezdted.
|
06-06-2010, 17:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Én speciel nyomban lefordulnék 6K hekin, még akkor is, ha még egyszer körbe kellene mennem a kék számért. És nem izgatna, tudják-e mások, hogy másodszor járok körbe. Ja és persze nem kötelező, ha jobban tetszik neki a mostani rendszer, válassza azt.
|
Én egyetértek Vityuval, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy ezt túl sokan használnák.
|
06-06-2010, 17:53
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Én egyetértek Vityuval, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy ezt túl sokan használnák.
|
Ellenben egy plussz opcio lenne. Szerinted pl. a szemelyisegrol valo lemondas opciot hanyan hasznaljak?
06-06-2010, 19:57
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Volt már olyan, hogy ha egyáltalán kell valamit változtatni, akkor inkább a fix hektár bevezetése felé menjünk, mint a százalékos variálásokba. Volt olyan, hogy ne tegyük értéktelenné a kék számot, ne osztogassuk a plusz személyiségeket nyakra-főre. És volt olyan (kicsit régebben), hogy könnyebb legyen A-ból fordulni, de kétszer kelljen egy kék számért. Ötvözzük ezeket össze.
Továbbra is lehessen fordulni A-ból a jelenlegi szabályok alapján, azonnali kék számért.
És lehessen fordulni kedvezményesen, pl. fix 6K heki felett eltöltött 1000 kör után, amiért nem jár egyelőre semmi, csak a rendszer megjegyzi, és az újbóli, ugyanilyen fordulással járjon csak a kék szám.
A B-ből való fordulás maradjon változatlan.
Aki A-ban akar játszani, továbbra is megteheti. Akinek van topos országa A-ban, és B-ből forog, továbbra is megteheti. Ezzel azok kapnának esélyt egyáltalán a fordulásra, akik most jutnak fel A-ba először, és nem tetszik nekik ez a szint, vagy idő hiányában nem tudnak itt játszani. Illetve valamennyire talán az elf mocsár is ritkulna, tehát az A-s játéknak is jót tenne.
És a kék számok értéke sem csökkenne.
|
szerintem sem jó ötlet, 1000 ből ha egy játékos használná...
|
06-06-2010, 20:23
|
Member
|
|
|
|
És az miért baj? Megoldaná azt a problémát, amiért a topic nyílt, nem lehetne olyan panasz ezentúl, hogy nehéz a fordulás azoknak, akiknek kevés az idejük és nincs gazdag klánuk. Ha meg senki nem veszi igénybe, akkor sem változik semmi. A játék nem lesz kevesebb tőle.
|
06-06-2010, 20:31
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
És az miért baj? Megoldaná azt a problémát, amiért a topic nyílt, nem lehetne olyan panasz ezentúl, hogy nehéz a fordulás azoknak, akiknek kevés az idejük és nincs gazdag klánuk. Ha meg senki nem veszi igénybe, akkor sem változik semmi. A játék nem lesz kevesebb tőle.
|
ne mondj butaságot azzal megoldod a topicot, hogy beleteszel a játékba egy olyan dolgot, amit talán soha senki nem fog használni?
|
06-06-2010, 20:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
ne mondj butaságot azzal megoldod a topicot, hogy beleteszel a játékba egy olyan dolgot, amit talán soha senki nem fog használni?
|
OK, mi is volt az alapgondolat? Ha jól emlékszem, egyrészt könnyíteni kicsit azoknak az életén, akik nem az A-ban akarnak játszani, csak fordulni szeretnének, ráadásul nincs gazdag támogató klánjuk, sem túl sok idejük. Másrészt, ezzel összefüggésben talán csökkenthető azon országok száma, akik a top alján egyensúlyoznak betonelf országokkal, várják a top körök pergését, és közben tolják felfelé a top határát.
Voltak olyan ötletek, hogy variáljuk meg a top 30-at, vagy úgy, hogy kiterjesztjük, pl top 40-re, vagy úgy, hogy ki számít bele és ki nem. Erre azt mondtátok, hogy bonyolult, és nem is old meg semmit, hamarosan megint elérhetetlen lesz a határ.
Volt fix hekis lefordulásos ötlet, de azzal meg az volt a baj, hogy túl könnyű lesz plusz szemcsit szerezni.
Látom, hogy merre tart a topic, ne változtassunk, maradjon, ahogy van. Nos, annál az, amit írtam, feltétlenül jobban megoldja a problémát, még akkor is, ha csak egyetlen ország veszi igénybe.
De nem ragaszkodom én ehhez, biztos, hogy van ennél sokkal jobb megoldás is. Csak jönne már rá valaki.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|