|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-26-2006, 13:54
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Az Úrnőre nézve:
-Farkas-ra és Deneirá-ra gondoltam. A fickó odavan a nőkért, tehát Deneira fel fog neki tünni. Farkas-sal meg elintézzül a többit. Morel és Alysium pedig addig itt marad.
- Ez jól védhető helynek tűnik, így ketten is leszenek elegen. Beszélni többiekkel, és megszervezni örködést is estére. Szólni indulás előtt nekünk. Feltűnést és bajt nem okozni. Ha anélkül nem menni a dolog, inkább nagyni, és megyünk lóháton és hintón tovább. Érteni?
Last edited by Chris; 10-26-2006 at 13:58..
|

10-26-2006, 14:08
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Deneirának:
-Há pörsze hugy az vagy (látszik rajta, hogy nem hiszi el).
Körülnézek látok e felszolgáló leányt. Ha igen akkor intek neki, ha meg pont nem néz, akkor kurjantok is hozzá. Azt akarom megkérdezni, hogy mennyi itten a pálesz, mert fogyóba az enyém.
A lány oda megy hozzád, végighallgat, majd válaszol:
- 50 rézért tudunk adni egy tömlőnyit, az egyik jobbféléből.
Last edited by Chris; 10-26-2006 at 14:11..
|

10-26-2006, 14:11
|
Member
|
|
|
|
-Parancsára Úrnő! - hajtok fejet.
Megyek megkeresem Deneirá-t és Farkast. Behívom őket a szobámba és elmondom nekik mit kellene tennünk a gyorsabb haladásért:
-Ezeken, tehát a verésen felül ügyelnünk kell a nyomtalanságra is. De egy ijen fickó még enélkül is megérdemli a jókora verést. Deneira! Vállalod majd a fickó magad után "csábítását"?
(egyelőre még nem tudjátok kiről van szó pontosan)
Z: A törpéd eléggé fáradt, nehezére esik ébren maradnia (kimaradt az esti alvás, a második tea hatása is ki ment már, egy harmadik tea nem biztos, hogy sokat segítene...)
Last edited by Chris; 10-26-2006 at 14:32..
|

10-26-2006, 15:09
|
 |
Member
|
|
|
|
-Hát persze..
*ismétlem Farkasra kacsintva azt, amit az imént mondott. amikor Gren érkezik, kérésének megfelelően felkísérem a szobába*
-ömm.. lassítsunk le kicsit.. nem vagyok semmi jónak elrontója
*huncut mosoly bújkál arcomon*
-de mit lehet tudni arról akit el kellene csábítanom ? mert egy ilyen esetben kellően kiszolgáltatott tud lenni egy védtelen nő.. nem árt ha tudom kivel állok szemben
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-26-2006, 18:10
|
Member
|
|
|
|
Kérek két tömlőnyit a páleszből.
Megkapod.
Grennek:
-Egy jú kis vörésben mindig bönne vagyok. Dö ez a nyumtalanul dulog ez elíg nehíz ám níha.
Last edited by Chris; 10-26-2006 at 19:52..
|

10-27-2006, 06:48
|
Member
|
|
|
|
Deneirá-nak: -Hamarosan megtudjuk. Amit lehet megtudok róla. Aztán meglátjuk hol-mikor a legegyszerűbb. Ha meg esetleg úgy véled majd, - vigyorgok mint aki most talált egy zacskó mithrilt - hogy farkassal várjunk majd kissé. Csak jelezz és majd utánna verés.
Farkasnak: - A nyomtalanul az a mi eltűnésünk lesz. A fickónak csak vérét nem szabad ontanunk. Attól még lehet lila.
Megkérem őket, hogy várjanak meg aztán át a Gesztenyefá-ba és közlöm a hölggyel, hogy rendben. Megkérdezek tőle mindent amit tudni lehet a fickóról. Hogy néz ki, a neve, hol lakik, testőrei vannak-e, mik a mindennapos szokásai stb. Közlöm, vele, hogy valószínüleg a verés holnap lesz, addig jól kipihenjük magunkat.
A hölgy igen örül, hogy hajlandóak vagytok segíteni neki. Elmondja, hogy az egyik helyi befolyásos kereskedőcsalád középső fiáról van szó. Daren Aldoren a neve, közli, hogyan néz ki a férfi, amiből te azt vonod le, hogy amolyan piperkőc szépfiú lehet. Két testőr mindíg kíséri, és a város főterén lakik az egyik legnagyobb házban (itt elmondja, hogyan néz ki a ház). A szokásairól nem sokat tud, csak annyit, hogy kicsapongó életet él, és hogy hetente kétszer eljár hozzájuk, a következő látogatása holnap este esedékes.
Last edited by Chris; 10-27-2006 at 07:36..
|

10-27-2006, 07:46
|
Member
|
|
|
|
Grennek:
- Ín kípzett vagyuk ám ilyenbe is. Úgy megszorungatom, hogy csak na. Nöm fug vérezni, de megroppan maj pá csuntja. (látszik az arcán, hogy má el is képzelte a szitut)
|

10-27-2006, 07:47
|
Member
|
|
|
|
Megjegyzek mindent aztán elköszönök a hölgytől.
Vissza a fogadóba és elmondom a többieknek (Deneira és Farkas) Aztán megkérem őket, hogy hajnalban keltsenek, mert már alig pillogás, de a hajnali őrséget átveszem.
Last edited by Chris; 10-27-2006 at 07:50..
|

10-27-2006, 07:57
|
Member
|
|
|
|
-Nökem is köll alvás, me nem sikerűt az iccaka. Jó leiszom magam, hogy nyugudt lögyen az álmom.
|

10-27-2006, 08:00
|
 |
Member
|
|
|
|
-Méghogy várjatok.. cöh.. *orromat az ég felé emelve játszom a sértődöttet, ám pár pillanat múlva már én is nevetek*
-Majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok.. *fordítom komolyra a szót*
-Menjél akkor pihenj le addig, nekem is van még egy kis dolgom.. ha bármiben tudok segíteni kopogjatok be hozzám
*majd bemegyek a szobámba, összerendezgetem a dolgokat, amiket vettem a városban és csak hanyagul az ágyamra vetettem, amikor megérkeztem a kiruccanásból*
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|