Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-19-2008, 11:09
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 21%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Reni View Post
A te változatodra nem tudok megoldást. Csodák nincsenek.
Szerinted a felsoroltak közül melyik szükségeltetik ahhoz,hogy fullosan rengeteg pénzzel gyere ki védelem alól? Piacot ugye kizártad ..

Még azt tudom elképzelni,hogy ismi írja hónapokig a tekit,aztán mikor regelsz vagy fordulsz szövibe léptek,karavánnal átlöki a bevételt és semmi szabálytalanság nem történt ..

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-19-2008, 11:32
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Nyilván az a szabályos megoldás, hogy:

1. szövibe lépsz a top1-2-3 (vagy valami hasonló három) országgal, és mint az állat írják beléd a tekercset, majd a 24 óra letelte után mész a piacra, és kiteszed a tekit magas áron, amit a fentebb említett 3 ország szépen felvásárol. A pénzből meg veszel egységeket. Ha nincs egység, megoldjátok, hogy legyen... Szóval lesz egység, ha ügyesek vagytok.

2. szövibe lépsz egy nagyon gazdag, 200 hektárhoz 2 körön belül lévő orival, ami karavánoz neked pénzt, meg nyersanyagot, meg mindent ami kell...

Ilyet én is tudok csinálni, sőt, csináltam is már egyszer... nekem is sokmilliárdos vagyonom lett pillanatok alatt.

Nekem pusztán azzal van a problémám (és mint eddig is, most is kihagyok mindennemű gyanusítgatást! pusztán az elméletről beszélek!), hogy oké...
Van egy kifullozott, gazdag, 200 hektáros országom.
20 óránként fedezhetek egyet. először 20 hekit, aztán 22-t, aztán ... és így tovább.
a 3. naptól kezdve elkezdhetek ütni. Nagyon gyorsan fel lehet menni 6-800 hektárra. 4 körönként ütsz + fedezel folyamatosan.

De utána mi van? Ott azért már megritkulnak az országok a normál 5. szinteken (legalábbis abban az 5-ben ahol én jártam, ott már nem nagyon volt kit ütni, ha volt is, azok szövik voltak, és eléggé védettek...)

Jó, elmegyek 1000 hekiig.. Vegyük úgy, hogy kb naponta 1x tudok fedezni. fedezek 100 hekit... aztán 110 hekit... aztán 121 hekit... és így tovább..
Rendben. talán elhiszem, hogy ennyi katonája van valakinek... alapból nem lehet elf, mert ugye.. szóval valami msá faj, ami nem fedez olcsón. ok. elfedezgetem magam mondjuk top 5-ig.
hogy leszek az első? ott már ütnöm kell...

/itt egyébként felmerül a kérdés, hogy hogyhogy senki nem vert le útközben? azért lépéshatárnál vannak jól játszó szövik, akik egy mf-et szét tudnak (tudnának) darálni, ha akarnának, akármennyi pénze is van az mf-nek tulajdonképpen... tehát ez az első hiba a képletben, hogyha végigveri a csoportot, csak lesz annyi ellensége, akik szívesen támadják, szívatják... de ettől most tekintsünk el. - bár létező jelenség/

mit teszek? akit ütnöm kéne a szövim. vagy még mindig soksok körre van tőlem. ha a szövim, ki kell lépjek zöviből, és be kell támadjam, őneki meg be kell engednie... de amikor beengedi, már nem a szövim. ez földleadás. vagy ha eddig se volt a szövim, akkor mivan? hogy érem utol, anélkül, hogy ne bontana le hozzám? elfokozok? 100k ponthoz mondjuk elég durva mennyiségű katona kell, hogy odafokozzam magam... és természetesen mindez azért látszik... jövök fel mint a higany, ütök mindnekit, senki nem támad visza... ha én lennék a top1-2-3-4-5 stb oriban, és az illető NEM lenne a szövim, hát én bizony bevédeném magam... aztán megpróbálnám elintézni. mondjuk a piaccal...

hogy lehet, hogy simán felmegy valaki top1-be (például), úgy, hogy senki nem állja (nem akarja!) útját állni?

Én erről beszéltem. mert hogy sok pénzem legyen, azt még meg lehet oldani szabályosan. de azért ehhez már csak kell valami jksz, hogy lebeszélem az illetőkkel. Főleg, hogy ezek a feljutások nem hónapokba/ évekbe kerülnek, mert akkor még el is hinném csont nélkül, hanem napokba/hetekbe.

/ha nem lenne ezekkel a feljutásokkal gond, mind szabályszerű lenne, akkor valószínüleg nem kerülnének időről időre anarchba... tehát nyilván nem szabályszerűek. tehát valószínü nem a saját fantáziámtól kapom az ihletet, hogy megkérdőjelezzem az ilyen feljutások tisztaságát./

Last edited by [HTPA]GeeForce; 11-19-2008 at 11:45..
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
Old 11-19-2008, 12:32
hami's Avatar
hami hami is offline
Member

Longevity: 99%

Kimerítő volt asszem
De én Reni megoldására lennék kiváncsi. Engem minden érdekel, ami normál, mert én béna, tuskó, pofátlan, dög, játszani nem tudó anarchos vagyok

Engem mindig is érdekeltek a "határt védek 5/... csopiban" dolgok.
A felmentem a top 1 helyre valamelyik 5-ös csopiban, no nem azért, hogy termeljek a kövi szintre, hanem, mert tápolni akarom a haverjaimat, és a magam többi oriját, mert az a tuti. No meg a minek nekem 1 darab ori úgy, hogy az nem az 5/y-ban van, hanem másik5/... csopiban; jaaa, mert multi vagyok, mert így ..... ( nem írom le, mert Ati fenékbe rúg )
Hami Khaoszkája (#305450)

Last edited by hami; 11-19-2008 at 12:38..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to hami For This Useful Post:
Old 11-19-2008, 12:42
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Longevity: 86%
Smile

Quote:
Originally Posted by hami View Post
Kimerítő volt asszem
De én Reni megoldására lennék kiváncsi. Engem minden érdekel, ami normál, mert én béna, tuskó, pofátlan, dög, játszani nem tudó anarchos vagyok

Engem mindig is érdekeltek a "határt védek 5/... csopiban" dolgok.
A felmentem a top 1 helyre valamelyik 5-ös csopiban, no nem azért, hogy termeljek a kövi szintre, hanem, mert tápolni akarom a haverjaimat, és a magam többi oriját, mert az a tuti. No meg a minek nekem 1 darab ori úgy, hogy az nem az 5/y-ban van, hanem másik5/... csopiban; jaaa, mert multi vagyok, mert így ..... ( nem írom le, mert Ati fenékbe rúg )
ha tudnék szavazni, erre és Gee üzije tetszett volna
Reply With Quote
Old 11-19-2008, 12:44
hami's Avatar
hami hami is offline
Member

Én nem provokálni akarom az embereket, mint mondottam volt, csak érdeklődök.
Erős a késztetés, hogy megnézzem ezeket a csopikat
Reply With Quote
Old 11-19-2008, 13:34
Dus Dus is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Én nem provokálni akarom az embereket, mint mondottam volt, csak érdeklődök.
Erős a késztetés, hogy megnézzem ezeket a csopikat
Mindenki pontosan tudja, hogy szabálytalaul kerülnek fel oda az országok többsége, de azzal, hogy írunk szép terjedelmes hozzászólásokat, ez nem fog megváltozni...

De azért én még mindig szívesen olvasom azokat a hsz-eket, amiknek a tartalma ezen a fórumon már több tucatszor elhangzott...

Viszont Reni megoldása érdekelne, úgyhogy találja ki valaki
Reply With Quote
Old 11-19-2008, 13:41
hami's Avatar
hami hami is offline
Member

Azért jó írni olyan hosszú hszeket
Kiírja magából az ember a dolgot
Reni írjad le a megoldást! Most!!
Reply With Quote
Old 11-19-2008, 14:52
Reni Reni is offline
Member

Quote:
Azért jó írni olyan hosszú hszeket
Kiírja magából az ember a dolgot
Reni írjad le a megoldást! Most!!
Majd ha megkaptam a vipet
Reply With Quote
Old 11-19-2008, 17:18
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 21%

Quote:
Originally Posted by Reni View Post
Majd ha megkaptam a vipet
Aham .. tehát nincs

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 11-19-2008, 18:50
Peti Peti is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
Aham .. tehát nincs
nekem van egy ötletem de elég érdekes
figyelni kell B-top orijaiból 1-2 orit amely orik a "rapid ori építést gyakorolják" hogy hova fordulnak te is oda fordulsz 24 kör letelte után eladod az egységeidet befogózod a piacot s ha szerencséd van akkor lehet 48 kör után fullozott orid....
Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to Peti For This Useful Post:
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules