|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Fantasy, szerepjátékok Fantasy, RPG, szerepjáték |
08-04-2007, 05:44
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Naramis: köszi!
|
08-04-2007, 09:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Chris
Csunyabogar, Kutyuleee: van már valami elképzelésetek, hogy milyen karakterrel szeretnétek játszani?
|
sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna... ki kell szállnom a játékból, de fogom követni, amikor elkezditek.
amúgy valószínűleg 1 év múlva tudnék játszani...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
08-05-2007, 19:02
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna... ki kell szállnom a játékból, de fogom követni, amikor elkezditek.
amúgy valószínűleg 1 év múlva tudnék játszani...
|
Sajnálom...
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|
08-09-2007, 12:56
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Én is szivesen játszanék, bár én is full kezdő vagyok szal 3... (gyülik a nép )
|
Nagy a csend körülötted...
Még mindig szeretnél játszani? (Remélem igen.)
Van valami kari ötleted? Vagy megakadtál valahol?
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|
08-14-2007, 01:32
|
Member
|
|
|
|
Nyúl
Jelentem, a karim elkészült - legalábbis rá lehet fogni. El is akartam küldeni Aúúnak, és már meg is írtam, amikor az Explorer szépen bezárta magát... És nincs kedvem újra írni. Holnap(után) újra begépelem!
|
08-16-2007, 01:14
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Jelentem, a karim elkészült - legalábbis rá lehet fogni. El is akartam küldeni Aúúnak, és már meg is írtam, amikor az Explorer szépen bezárta magát... És nincs kedvem újra írni. Holnap(után) újra begépelem!
|
Nohát - nohát! Úgyláccik lemaradtam
azér igyekszem
Igyeiezem énmagam is karit csinálni, bármennyire igértem, edig elmaradt
|
08-23-2007, 18:29
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Köszi megkaptam, majd mikor már nem nyaralunk, akkor írok hozzá neked ezt-azt (pár meglepit).
És születnek emberek.
|
09-10-2007, 06:28
|
Member
|
|
|
|
Szabálykönyvi kérdés
A harcrendszerben találtam, hogy a sebzéskód, az elért sikerek során módosulhat, a következő sorrend szerint: E(k) - > K(k) -> S(k) - > H(k) - > E(f) -> K(f) -> S(f) -> H(f). Valamint, a kábulás sebzések túlcsordulása a fizikai állapotjelzőn történik. Ebből érdekes helyzetek alakulhatnak ki. Pl:
Adott egy karakter, amely már begyűjtött, teszem azt 7 kábulás, és 4 fizikai sebzést. Rálőnek egy könnyű pisztollyal, melynek xE(f) a sebzéskódja. Ha a próbák során nem sikerül +- 2 sikert összeszedni, akkor a karakter benyel egy Enyhe fizikai sebzést, lesz neki 5 fizikai sebződése. Ha az ellenfelének sikerül összeszedni 2-3 sikert, akkor a karakter egy Közepes fizikai sebzést szenved el, tehát lesz neki 7 fizikai sebzése. Ha a megtámadott karakternek sikerül összeszednie két sikert, akkor egy Halálos kábulást szenved el. Ez már nem fér el a kábulás állapotjezőjén, így az túlcsordul, a karakternek tehát 11(!) fizikai sebződése van, azaz haldoklik! Pedig elvileg kisebbet sérült, mint egy könnyű sérülés...
|
09-10-2007, 18:06
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
A harcrendszerben találtam, hogy a sebzéskód, az elért sikerek során módosulhat, a következő sorrend szerint: E(k) - > K(k) -> S(k) - > H(k) - > E(f) -> K(f) -> S(f) -> H(f). Valamint, a kábulás sebzések túlcsordulása a fizikai állapotjelzőn történik. Ebből érdekes helyzetek alakulhatnak ki. Pl:
Adott egy karakter, amely már begyűjtött, teszem azt 7 kábulás, és 4 fizikai sebzést. Rálőnek egy könnyű pisztollyal, melynek xE(f) a sebzéskódja. Ha a próbák során nem sikerül +- 2 sikert összeszedni, akkor a karakter benyel egy Enyhe fizikai sebzést, lesz neki 5 fizikai sebződése. Ha az ellenfelének sikerül összeszedni 2-3 sikert, akkor a karakter egy Közepes fizikai sebzést szenved el, tehát lesz neki 7 fizikai sebzése. Ha a megtámadott karakternek sikerül összeszednie két sikert, akkor egy Halálos kábulást szenved el. Ez már nem fér el a kábulás állapotjezőjén, így az túlcsordul, a karakternek tehát 11(!) fizikai sebződése van, azaz haldoklik! Pedig elvileg kisebbet sérült, mint egy könnyű sérülés...
|
Gondold végig, ha sokszor kupán vágnak egy gumibottal, vagy ami még jobban elképzelhető, egymás után sokszor, rövid időn belül kis adagokban kábszert nyomnak beléd, abba bele lehet e halni, vagy csak szépen elkábulsz? Na ezért van ez az átcsordulás, mert bizonyos szint fölött a tested így reagálja le a dolgokat és biza ha 1 percen belül bekapsz 10 kissebb fecskendőnyi kábszert, abba bele fogsz halni valószínűleg...
És születnek emberek.
|
09-11-2007, 16:39
|
Member
|
|
|
|
Aúú, félreértetted, mi a bajom... Nem a túlcsordulás a baj...
A te példáddal élve: a páciens már kapott pár adag dózist a kábszerből, az újabb adag ugyan ront rajta egy kicsit, de nem vészes a dolog. Ám, ha az újabb adag helyett egy kisebbet kap, akkor abba belehal!
Hogy értsd, mire gondolok: egy troll ellen, adott esetben hatásosabb fegyver lehet egy könnyűpisztoly, mint egy RPG! Épp az így kezelt túlcsordulás miatt.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|