Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-23-2007, 22:48
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by fáy View Post
Nem hinném , hogy nincs megfelelő védelmem , az orim bevan épülve , óriás , bányát nem tartok Ijj elit toronyba, a körnékemen , érdekes nem probálnak megütni.
De ha 4 orival állsz szembe , és mindegyik ori értéke 10 ezer érték ponttal magasabb , megnézném , te hogy oldanád meg.
Ha a varijaimat csökentem ártózni akarnak, a tolikat már beáldoztam a védelem miatt , lopnak is rendesen 10 körröl a tolijuk , szoval visszautasitom a lufiország megnevezést , nem kivánom neked ugyan ezt .
Te hogy haladnál felfele ? Van értelme haladni felfelé?
De a kérdésemre nem kaptam választ , lehet ütni 10-20 körre lefelé , mert hidd el , a csoportomba is van ori 100 hellyel lejebb , akit simán ütök földre ,csak számomra ez etikátlan .
Minek megyek feljebb? haladni szeretnék ez a játék lényege, csak nagy gond , hogy ha fedezel , ha ütsz , be kell épülnöd , és fel kell töltened, és ez idő , lehet ,hogy másoknak gyorsan megy sajna nekem idő.
jól mondod etikátlan, de nem szabálytalan, viszont ha visszajáró vendégek akkor szivasd meg őket, 1 amit ati is mondott szedj össze egy szövit, biztos sokan segitenek ilyenek ellen
2, ha van a környékeden mondjuk 4körön belül hulla akkor küldj rá vagy pár katit, hogy hazavigyél betegséget és a srácok is hazavigyék... esetleg hogy ne legyen ennyire feltünő szedj össze betegséget és még mielött vége lenne bontsd le a kórházakat így már kevés embert vesztesz, viszont ők meg hazaviszik majd és nehezen észrevehető

Sponsored Links
Old 04-23-2007, 22:53
fáy fáy is offline
Member

Longevity: 93%

Köszönöm szépen a válaszokat, a javasoltak alapján fogok eljárni , én is lefele ütök , ha kell 15 körre , max az áldozatot 1 szövi alapitásra fogom buzditani ,hogy megtudja magát védeni .
A leveledet mentetem , nehogy ebből gondom legyen a későbiekben , és hogy köszönöm azt nem élcelődve irtam , 1 gonddal kevesebb.
Haladni fogok , ha nem jön össze újrázok , játék .
Köszi a válaszokat , és jóéjszakát.
Old 04-23-2007, 22:59
fáy fáy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by skiti View Post
nekem sántít hogy a tolijuk , és ezt te írtad, 10k értékkülönbségről annyira lop, főleg óriást, hogy tolit kelljen ellene tartani
azt is nehezen képzelem el hogy építek egy íj/elites, mf hadis óriást mondjuk 600 hekire, és azt egy szövi, amiben van toli is, beveri 100 hekivel fentebbről...
MF orim : leirom 3400 ijj toronyba 6500 elit 74% morál 23000 elittel ütötek be 1 tolijuk van 3 hadi , mondjuk 2 abból variba is erős
Old 04-23-2007, 22:59
Grabi Grabi is offline
Member

Longevity: 99%

30 körre nincs sereged, ezt nem vállalhatod be 600 hekin, csak a 800 hekisek, akik körül nincs senki
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Old 04-23-2007, 23:01
fáy fáy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
jól mondod etikátlan, de nem szabálytalan, viszont ha visszajáró vendégek akkor szivasd meg őket, 1 amit ati is mondott szedj össze egy szövit, biztos sokan segitenek ilyenek ellen
2, ha van a környékeden mondjuk 4körön belül hulla akkor küldj rá vagy pár katit, hogy hazavigyél betegséget és a srácok is hazavigyék... esetleg hogy ne legyen ennyire feltünő szedj össze betegséget és még mielött vége lenne bontsd le a kórházakat így már kevés embert vesztesz, viszont ők meg hazaviszik majd és nehezen észrevehető
jó az ötlet , da 1 ici pici gond van vele , ha beteg leszek kell korház , tovább gyengitve orimat , ill emberlopással , bár ekkor távolságból kicsi az elvitt emberek száma de tovább gyengithető.
Old 04-23-2007, 23:02
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 26%
Longevity: 100%

Quote:
Köszönöm szépen a válaszokat, a javasoltak alapján fogok eljárni , én is lefele ütök , ha kell 15 körre , max az áldozatot 1 szövi alapitásra fogom buzditani ,hogy megtudja magát védeni .
A leveledet mentetem , nehogy ebből gondom legyen a későbiekben , és hogy köszönöm azt nem élcelődve irtam , 1 gonddal kevesebb.
Haladni fogok , ha nem jön össze újrázok , játék .
Köszi a válaszokat , és jóéjszakát.
Hinnye, igazán remek hozzáállás. Ha téged szivatnak, akkor nem megvéded magad, hanem továbbrúgsz másba.

Gratsz.

Ezek után lehet, hogy nem véletlen, hogy téged támadnak?
Old 04-23-2007, 23:03
fáy fáy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
30 körre nincs sereged, ezt nem vállalhatod be 600 hekin, csak a 800 hekisek, akik körül nincs senki
ok a 15 kör erős tulzás , de 6-7 kör válalható , főleg ha éjjel indulsz
Old 04-23-2007, 23:07
fáy fáy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Hinnye, igazán remek hozzáállás. Ha téged szivatnak, akkor nem megvéded magad, hanem továbbrúgsz másba.

Gratsz.

Ezek után lehet, hogy nem véletlen, hogy téged támadnak?
oké ebbe igazad van , bár irtam , nem tennék ilyet , eddig se tetem , valózinű ezután se fogok , csak nagyon szivfájditó , hogy belépsz , pár kör és jönnek , lopnak , szabizol , mikor már nem birod tovább , de 3 nap mulva újra kezdődik,
eddig 2* szabiztam le
Old 04-23-2007, 23:09
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 26%
Longevity: 100%

Quote:
oké ebbe igazad van , bár irtam , nem tennék ilyet , eddig se tetem , valózinű ezután se fogok , csak nagyon szivfájditó , hogy belépsz , pár kör és jönnek , lopnak , szabizol , mikor már nem birod tovább , de 3 nap mulva újra kezdődik,
eddig 2* szabiztam le
Ezt elhiszem, de ha ilyen távolságokból mennek, akkor ezt tényleg könnyen védhetnéd egy szövivel. A szövitagoknak nincs rizikó, mert mire másik sereggel rájuk tudnának menni, addigra rég otthon a seregük, neked pedig bőven van időd segítséget behívni. 3 szövetségessel megnégyszerezheted a védelmed.
Old 04-23-2007, 23:12
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ezt elhiszem, de ha ilyen távolságokból mennek, akkor ezt tényleg könnyen védhetnéd egy szövivel. A szövitagoknak nincs rizikó, mert mire másik sereggel rájuk tudnának menni, addigra rég otthon a seregük, neked pedig bőven van időd segítséget behívni. 3 szövetségessel megnégyszerezheted a védelmed.
és még a császártól is behívja a helpet? nee mááár
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules