Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-31-2007, 18:26
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
nem volt éles ütközet
L újra
angol töröl

A gépem mostmár teljesen új
mostmár max a netem lesz rossz de azt is idövel cseréljük
a nevem meg aki akarja már tudhatja
+a szövijeim nevét is...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-31-2007, 18:32
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Csak a miheztartás végett: Harcosok egyszer betámadta az ember tolisomat. Pattant róla, ami eleve bénaságra vall. Utána 3 sereggel bepusztítottam, ő meg törölte az oriját. Szerinted ezek után mi legyen a véleményem róla?
Ja, törlés előtt msn címet küldött, és pénzt követelt a béke fejében. Mikor mondtam, hogy szerintem hülye, törölt
Nem egyből töröltem
És ezt én elfogadom
először szabi aztán kb 2 hét múlva jöttem vissza és utána töröltem csak:P:P
régen volta 3ütésre se ugy emléxem bár az mind1
ha jól emléxem full sereggel mentem ki rátok kv közepén
Jev Irtun néven volt az az orim emléxem

De várlak X-be 1200hekin de mire felérsz lehet 1500on vagyunk...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 08-31-2007, 18:34
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by csofika View Post
Harcosoktól kérdezném, mint tapasztalt, mélyen tisztelt játékostól, hogy abban az esetben ha varázslóval vagyok és rengetek más országot, akkor az áldozat honnan tudja meg, hogy ki volt az aki nála rengetett.

Köszönöm a segítséget.
Hirnév...
Na mert nem elég írok még valamit:
Andrew fölött vagyok!!!!
Reply With Quote
Old 08-31-2007, 18:37
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Csak szólok: én nyitottam
Az mellesleg nem lep meg, hogy nem dicsekszik vele. És nem volt az olyan nagyon régen
Tavaly összel nyilt a topik
na ez az elött volt majdnem 1 évvel
mielött a topik nyilt volna:P
akkor volt kb 6-7hónapja netem
Reply With Quote
Old 08-31-2007, 19:57
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Én már 24.-e óta andrew fölött vaok
Sőt már 1 szövim is fölötte van
És 1-2nap és még egy szövim fölötte lesz
a 4.-et most fogjuk felhozni

Na tessék
ennyit erröl
miután szabi alatt kopnak a hekik
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 08-31-2007, 20:41
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Nem egyből töröltem
És ezt én elfogadom
először szabi aztán kb 2 hét múlva jöttem vissza és utána töröltem csak:P:P
régen volta 3ütésre se ugy emléxem bár az mind1
ha jól emléxem full sereggel mentem ki rátok kv közepén
Jev Irtun néven volt az az orim emléxem

De várlak X-be 1200hekin de mire felérsz lehet 1500on vagyunk...

Máté nevű ori volt, ebben 100%-ig biztos vagyok. Ahogy abban is, hogy nem ősszel, hanem télen Januárban vagy februárban találkoztunk. Ősszel V-ben akcióztam, nem voltam X-ben.
Te két sereggel, patatntál, én 3-al vertelek be, akárhogy is emlékszel.
Pillanatnyilag 7000 hekin vagyok A-ban, és nem akarok a közeljövőben lemenni onnan, szal nyugodtan vedd előre a többieket
Reply With Quote
Old 08-31-2007, 21:07
Sikoly Sikoly is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Irigyellek Synk hogy ilyen hatalmas és erős ellenfeled vanDDD
Harcos ugy X-ben 1200 hekiről felfedezel 1500-ra?Mert elmondom ha többéves pályafutásod alatt nem tűnt volna fel hogy csak 600 hekit vihetsz fel.Szívesen
Kitartás Synk)
Reply With Quote
Old 08-31-2007, 21:13
Sikoly Sikoly is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Az hogy ki milyen felállásban nyomja sokmindentől függ.Akinek kevés ideje van játszani Íj/Elit akinek több és szeret harcolni Íj/Ló aki meg körönként kockul annak üres az orija és csal pénze van.Tény hogy vannak olyan védelmű orik amiket Íj/leitben nem de Íj/Lóval vagy full elit felállásban be lehet verni.Ez egy érv a ló mellett+háborúban jó még.Több védelem marad otthon ugyanakkora támadóerő mellett vagy ugyanakkora védelem mellett nagyobbat üt.Ha nem X-ben háborúzol 1200 hekin hanem A-ban erre mind rájössz magadtól is Harcos
Reply With Quote
Old 09-01-2007, 04:41
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Máté nevű ori volt, ebben 100%-ig biztos vagyok. Ahogy abban is, hogy nem ősszel, hanem télen Januárban vagy februárban találkoztunk. Ősszel V-ben akcióztam, nem voltam X-ben.
Te két sereggel, patatntál, én 3-al vertelek be, akárhogy is emlékszel.
Pillanatnyilag 7000 hekin vagyok A-ban, és nem akarok a közeljövőben lemenni onnan, szal nyugodtan vedd előre a többieket
A Jev az nagyon biztos
Tk-n is olyan néven nyomultam akkor
De majd megkérdek valakit,hogy azt mikor hagytam abba mert utána jöttem vissza a hódból szabiról de azt te is elismered nem ma volt
Eddig még naon akartál jönni mi lett ???
Reply With Quote
Old 09-01-2007, 04:44
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Sikoly View Post
Az hogy ki milyen felállásban nyomja sokmindentől függ.Akinek kevés ideje van játszani Íj/Elit akinek több és szeret harcolni Íj/Ló aki meg körönként kockul annak üres az orija és csal pénze van.Tény hogy vannak olyan védelmű orik amiket Íj/leitben nem de Íj/Lóval vagy full elit felállásban be lehet verni.Ez egy érv a ló mellett+háborúban jó még.Több védelem marad otthon ugyanakkora támadóerő mellett vagy ugyanakkora védelem mellett nagyobbat üt.Ha nem X-ben háborúzol 1200 hekin hanem A-ban erre mind rájössz magadtól is Harcos
Én lóval játszottam végig az X-etDe most jön 2évszak amikor keveset leszek
nyár volt sokat voltam
Mondjuk már tavasszal elkezdtem de már én akkor tudtam mindenből megkapom a király jegxeket
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules