|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

08-31-2007, 18:26
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
nem volt éles ütközet
|
L újra 
angol töröl
A gépem mostmár teljesen új
mostmár max a netem lesz rossz de azt is idövel cseréljük
a nevem meg aki akarja már tudhatja 
+a szövijeim nevét is...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

08-31-2007, 18:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Csak a miheztartás végett: Harcosok egyszer betámadta az ember tolisomat. Pattant róla, ami eleve bénaságra vall. Utána 3 sereggel bepusztítottam, ő meg törölte az oriját. Szerinted ezek után mi legyen a véleményem róla?
Ja, törlés előtt msn címet küldött, és pénzt követelt a béke fejében. Mikor mondtam, hogy szerintem hülye, törölt 
|
Nem egyből töröltem 
És ezt én elfogadom
először szabi aztán kb 2 hét múlva jöttem vissza és utána töröltem csak:P:P
régen volt  a 3ütésre se ugy emléxem bár az mind1 
ha jól emléxem full sereggel mentem ki rátok   kv közepén
Jev Irtun néven volt az az orim emléxem
De várlak X-be 1200hekin de mire felérsz lehet 1500on vagyunk...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

08-31-2007, 18:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
Harcosoktól kérdezném, mint tapasztalt, mélyen tisztelt játékostól, hogy abban az esetben ha varázslóval vagyok és rengetek más országot, akkor az áldozat honnan tudja meg, hogy ki volt az aki nála rengetett.
Köszönöm a segítséget.
|
Hirnév...
Na mert nem elég írok még valamit:
Andrew fölött vagyok!!!!
|

08-31-2007, 18:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Csak szólok: én nyitottam 
Az mellesleg nem lep meg, hogy nem dicsekszik vele. És nem volt az olyan nagyon régen
|
Tavaly összel nyilt a topik 
na ez az elött volt majdnem 1 évvel 
mielött a topik nyilt volna:P
akkor volt kb 6-7hónapja netem
|

08-31-2007, 19:57
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Én már 24.-e óta andrew fölött vaok 
Sőt már 1 szövim is fölötte van
És 1-2nap és még egy szövim fölötte lesz
a 4.-et most fogjuk felhozni
Na tessék
ennyit erröl 
|
miután szabi alatt kopnak a hekik    
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

08-31-2007, 20:41
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Nem egyből töröltem 
És ezt én elfogadom
először szabi aztán kb 2 hét múlva jöttem vissza és utána töröltem csak:P:P
régen volt  a 3ütésre se ugy emléxem bár az mind1 
ha jól emléxem full sereggel mentem ki rátok   kv közepén
Jev Irtun néven volt az az orim emléxem
De várlak X-be 1200hekin de mire felérsz lehet 1500on vagyunk...
|
Máté nevű ori volt, ebben 100%-ig biztos vagyok. Ahogy abban is, hogy nem ősszel, hanem télen Januárban vagy februárban találkoztunk. Ősszel V-ben akcióztam, nem voltam X-ben.
Te két sereggel, patatntál, én 3-al vertelek be, akárhogy is emlékszel.
Pillanatnyilag 7000 hekin vagyok A-ban, és nem akarok a közeljövőben lemenni onnan, szal nyugodtan vedd előre a többieket 
|

08-31-2007, 21:07
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Irigyellek Synk hogy ilyen hatalmas és erős ellenfeled van  DDD
Harcos ugy X-ben 1200 hekiről felfedezel 1500-ra?Mert elmondom ha többéves pályafutásod alatt nem tűnt volna fel hogy csak 600 hekit vihetsz fel.Szívesen 
Kitartás Synk  )
|

08-31-2007, 21:13
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Az hogy ki milyen felállásban nyomja sokmindentől függ.Akinek kevés ideje van játszani Íj/Elit akinek több és szeret harcolni Íj/Ló aki meg körönként kockul annak üres az orija és csal pénze van.Tény hogy vannak olyan védelmű orik amiket Íj/leitben nem de Íj/Lóval vagy full elit felállásban be lehet verni.Ez egy érv a ló mellett+háborúban jó még.Több védelem marad otthon ugyanakkora támadóerő mellett vagy ugyanakkora védelem mellett nagyobbat üt.Ha nem X-ben háborúzol 1200 hekin hanem A-ban erre mind rájössz magadtól is Harcos 
|

09-01-2007, 04:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Máté nevű ori volt, ebben 100%-ig biztos vagyok. Ahogy abban is, hogy nem ősszel, hanem télen Januárban vagy februárban találkoztunk. Ősszel V-ben akcióztam, nem voltam X-ben.
Te két sereggel, patatntál, én 3-al vertelek be, akárhogy is emlékszel.
Pillanatnyilag 7000 hekin vagyok A-ban, és nem akarok a közeljövőben lemenni onnan, szal nyugodtan vedd előre a többieket 
|
A Jev az nagyon biztos 
Tk-n is olyan néven nyomultam akkor 
De majd megkérdek valakit,hogy azt mikor hagytam abba mert utána jöttem vissza a hódból szabiról de azt te is elismered nem ma volt 
Eddig még naon akartál jönni mi lett ???
|

09-01-2007, 04:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sikoly
Az hogy ki milyen felállásban nyomja sokmindentől függ.Akinek kevés ideje van játszani Íj/Elit akinek több és szeret harcolni Íj/Ló aki meg körönként kockul annak üres az orija és csal pénze van.Tény hogy vannak olyan védelmű orik amiket Íj/leitben nem de Íj/Lóval vagy full elit felállásban be lehet verni.Ez egy érv a ló mellett+háborúban jó még.Több védelem marad otthon ugyanakkora támadóerő mellett vagy ugyanakkora védelem mellett nagyobbat üt.Ha nem X-ben háborúzol 1200 hekin hanem A-ban erre mind rájössz magadtól is Harcos 
|
Én lóval játszottam végig az X-et  De most jön 2évszak amikor keveset leszek 
nyár volt sokat voltam 
Mondjuk már tavasszal elkezdtem de már én akkor tudtam mindenből megkapom a király jegxeket 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|