|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-31-2006, 17:39
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
ha csak pl Antialkeszokat nézem akik hónapok óta pontosan ezt jáccák és ezalatt nöttek meg az eredeti orijuk duplájára csata nélkül, akkor egyedül annyi változik, hogy a tápos orik lasabban fognak fedezni, de amúgy marad ugyenez a felfedezős játék a toppban, csak egyeseknek picit lassul..
|
Az Antialkeszok jó példa. 2 éve 200K-s orik voltak, ma pedig 500 talán. Rohamos fejlődés tényleg  És még klánnnal is ütöttek asszem nem is egyszer. Na mindegy azt gondoltam tetszeni fog mindenkinek,hogy nem egyformán lesz tré a nagyoknak és a kicsiknek. Igazi esélykiegyenlítő javaslat kár, hogy megint piti dolgok miatt vagyunk felháborodva  Nagy kaland ha felfedez 20K-n valaki napi 100 hekit... nabumm egyszer csak eléri a 4. helyezettet és akkor vagy őt ütik vagy ő üt. Így legalább minél nagyobb egy ori annál jobban gyorsulna a felzárkózása a tophoz és nem a mai 3-500K-s orik szívnának, mert nincs a környezetükben ütőtávban senki se klánnal se egyénileg. Én ezt végiggondoltam sztem tegye meg mindenki azok érdekében akik az elkövetkezendő 1 évben utol kívánják érni a topot anélkül, hogy ki-be kéne lépekedni a klánjából kölcsönorikat kunyerálva egy-egy klánütés erejéig.
|

10-31-2006, 17:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
|
Eddig 5x olvastam el, de még mindig nem világos. Bocs ha értetlen vagyok, de ha én sem értem 5-ődjére sem lehethogy át kéne picit fogalmazni hogy a "pórnép" részére is érthető legyen. Nem kell minden lehetőséget kivesézni egyből elég a váza az elméletnek.
|

10-31-2006, 18:24
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Az Antialkeszok jó példa. 2 éve 200K-s orik voltak, ma pedig 500 talán. Rohamos fejlődés tényleg  És még klánnnal is ütöttek asszem nem is egyszer.
|
igen minden bizonnyal ütöttek lévén már van 4(!) hírnévpontjuk is egy 5M pontos top2 klánnak.. szal azért lehet mégis többet fedeztek fel.. 
egyébként meg valóban jó példa a saját képzésből való felefedezésre, hogy lehetnek tisztán felfedezéssel is akár top1 klán..
Quote:
Nagy kaland ha felfedez 20K-n valaki napi 100 hekit... nabumm egyszer csak eléri a 4. helyezettet és akkor vagy őt ütik vagy ő üt.
|
napi száz heki az havi 150K pont, csak felfedzéssel, míg más görcsölne ugyanennyivel. ennek semmi értrelme, mindenki ugyaúgy fedezne tovább.
Quote:
Így legalább minél nagyobb egy ori annál jobban gyorsulna a felzárkózása a tophoz és nem a mai 3-500K-s orik szívnának, mert nincs a környezetükben ütőtávban senki se klánnal se egyénileg
|
3-500K-n 47 ország van, azaz átlagosan egymástól 4255 pontra, ergo aki kar az itt bőven tud ütni.
(mondjuk tény 600K és 1M között nagy szakadék van, itt lehet bátran klántámadni)
Quote:
Én ezt végiggondoltam sztem tegye meg mindenki azok érdekében akik az elkövetkezendő 1 évben utol kívánják érni a topot anélkül, hogy ki-be kéne lépekedni a klánjából kölcsönorikat kunyerálva egy-egy klánütés erejéig.
|
némi áldozat pedig ezért elvárható  és itt a ki-be lépésekre gondolok klánérdekből.
ha Süti elffel meg tudta oldani, hogy 300k-ról felüsse magát 850K-ra akkor lehet más is meg tudja csinálni..
|

10-31-2006, 18:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
igen minden bizonnyal ütöttek lévén már van 4(!) hírnévpontjuk is egy 5M pontos top2 klánnak.. szal azért lehet mégis többet fedeztek fel.. 
egyébként meg valóban jó példa a saját képzésből való felefedezésre, hogy lehetnek tisztán felfedezéssel is akár top1 klán..
|
Ja 5 év alatt  Kitartóak ez is erény.
|

10-31-2006, 18:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
napi száz heki az havi 150K pont, csak felfedzéssel, míg más görcsölne ugyanennyivel. ennek semmi értrelme, mindenki ugyaúgy fedezne tovább.
|
Annak nincs értelme, hogy 600k fölött a klánjuk elhagyására kényszerítsünk orikat ha egyáltalán lesz olyan klán akitől földet is tud szerezni legalább annyit, hogy a 2x-i ki-be lépkedés költségeit meghozza. És mindezt miért? Hogy a topban ne lehessen felfedezni napi 70-100 hekit, mert ez nagy ár... Kérdezd azokat akik 600Kfölött dekkolnak majd és a kilépés a klánból majd a visszalépés 600 heki lesz. Amit tudnak ütni az meg 3x 159 hektár, mert túl nagy a méretkülönbség.
Igazságszerint picit félek, hogy valóban azt érjük el az elképzelt javaslatunkkal amit magam is támogattam, hogy kirekesztődve termelhet a top akár 1-2 évig is, mert senki nem tud majd fölnőni odáig. Legalábbis tiszta játékkal biztosan nem.
|

10-31-2006, 18:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
némi áldozat pedig ezért elvárható  és itt a ki-be lépésekre gondolok klánérdekből.
ha Süti elffel meg tudta oldani, hogy 300k-ról felüsse magát 850K-ra akkor lehet más is meg tudja csinálni..
|
Tudod amit Süti csinált az valóban szép és tiszteletreméltó, de sajnos 1 fecske nem csinál nyarat. 1x Ben Johnson is futott 100m-en 9.79-es időt aztán 15 évig senki nem tudta megfutni. Őt meg eltiltották doppingvétség miatt és ő sem futott soha többé 9.9 alatt.
|

10-31-2006, 18:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ja 5 év alatt  Kitartóak ez is erény.
|
ha nagyon ragozni akarjuk akkor antialkesz klán már van vagy 5 éve ha nem több.
a mostani felállásban kb 2 éve jáccanak és ebből csak 1 éve fedeznek folyamatosan ezalatt mentek fel 600k pontra, és innen a folyamatossan növő napi képzés miatt kb fél év alatt érnek fel 1.1M pontra. (napi átlag 60 heki)
azaz 2-2.5 év felfedzéssel érhet fel valaki, míg más csatákkal 1,5-2 év alatt.
nem hiszem, hogy az a plusz félév elég "büntetés" lenn egy keveset fedező orival szemben.
|

10-31-2006, 18:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Annak nincs értelme, hogy 600k fölött a klánjuk elhagyására kényszerítsünk orikat ha egyáltalán lesz olyan klán akitől földet is tud szerezni legalább annyit, hogy a 2x-i ki-be lépkedés költségeit meghozza. És mindezt miért? Hogy a topban ne lehessen felfedezni napi 70-100 hekit, mert ez nagy ár... Kérdezd azokat akik 600Kfölött dekkolnak majd és a kilépés a klánból majd a visszalépés 600 heki lesz. Amit tudnak ütni az meg 3x 159 hektár, mert túl nagy a méretkülönbség.
|
akkor mi értelme az egész topicnak??
ha 600K felett napi 70-100 hekit lehet saját képzésből fedezni, akkor az pont annyit jelent, hogy az 1/A teljes második felét 4 hónap alatt (!) lehet átfedezni kényelmesen kockázat és játék nélkül..
akkor minek csinálunk bármit? nem mindegy, hogy 1 hónap vagy 4 hónap alatt fedez fel valaki (mindenki) 500K pontot??
|

10-31-2006, 19:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
akkor minek csinálunk bármit? nem mindegy, hogy 1 hónap vagy 4 hónap alatt fedez fel valaki (mindenki) 500K pontot??
|
Szted mindegy?
Egyébként ma miért nem megy mindenki fel 1 hónap alatt 500-ról 1millára? A mai feltételek mellett kb 15x gyorsabb lehet a fejlődési ütem. Most meg állítod, hogyha visszavesszük a napi felfedezési limitet akkor gyorsabban felérnek mint eddig.
És közben elsiklasz a javaslat erényei mellett egy szó nélkül 
No mindegy befejeztem.
Egyébként támogatom a másik javaslatot is, ha az tetszik jobban a többségnek, de ez jobb annál.
Last edited by monro; 10-31-2006 at 19:14..
|

10-31-2006, 19:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Most meg állítod, hogyha visszavesszük a napi felfedezési limitet akkor gyorsabban felérnek mint eddig.
|
hmm.. azt írtam, hogy ezután 4 hónap alatt lehet felmenni és nem 1 hónap alatt, ez nem egészen azt jelenti, hogy szerintem gyorsabban érnének fel..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 158 (0 members and 158 guests)
|
|
Posting Rules
|