Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-10-2007, 12:35
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
spec úgy, h nem hinném h az ellopot tekercsek db számának lenne a fügvénye a autovédelem, Gyula legalábbis semmi ilyet nem írt hanem magának a 2 tolvaj max készüjének elhasználása a törpicseken...
Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
A súgóban az van, hogy A védelem mértéke minden támadáskor az okozott kár függvényében emelkedik, és körönként csökken.
Tehát nem teljesen értem, hogy ezt hogyan lehetne veszteségek nélkül kijátszani.
Szerintem meg pont annak a függvénye lenne, ugyanúgy kellene működnie, mint a többi autovédelemnek.
Sponsored Links
Old 03-10-2007, 12:48
LotR LotR is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Szerintem meg pont annak a függvénye lenne, ugyanúgy kellene működnie, mint a többi autovédelemnek.
2 lopást említ...
A milyen többi autovédelem?
Old 03-10-2007, 12:54
Senior Member

Quote:
2 lopást említ...
A milyen többi autovédelem?
Akkor nem kerülöm el, hogy beidézzem az egészet. 7dolog van, amire autovédelmet kapsz, mindnél az okozott kár függvényében, 8-iknak bele lehetne rakni a tekercset.

Néhány akció (varázslók meggyilkolása, emberrablás, gyújtogatás, katonák gyilkolása, tűzgolyó, földrengés, tolvajok mérgezése) automatikus védelmet eredményez, ami annyit jelent, hogy minél több ilyen támadásnak van egy ország kitéve, annál kevésbé lesznek ezek eredményesek. A védelem mértéke minden támadáskor az okozott kár függvényében emelkedik, és körönként csökken.
Old 03-10-2007, 13:00
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Akkor nem kerülöm el, hogy beidézzem az egészet. 7dolog van, amire autovédelmet kapsz, mindnél az okozott kár függvényében, 8-iknak bele lehetne rakni a tekercset.

Néhány akció (varázslók meggyilkolása, emberrablás, gyújtogatás, katonák gyilkolása, tűzgolyó, földrengés, tolvajok mérgezése) automatikus védelmet eredményez, ami annyit jelent, hogy minél több ilyen támadásnak van egy ország kitéve, annál kevésbé lesznek ezek eredményesek. A védelem mértéke minden támadáskor az okozott kár függvényében emelkedik, és körönként csökken.
és ebből melyiknél számít a db szám ?
A lényeg h sikeres akció legyen tudtommal... megj.: ami valszeg kár okozással is jár ezekben az esetekben...
ÉS nem nyujt teljes védelmet, nem úgy mint Gyula javaslata( vagy én értettem félre a javaslatát??? )
Old 03-10-2007, 13:03
Senior Member

Quote:
és ebből melyiknél számít a db szám ?
A lényeg h sikeres akció legyen tudtommal... megj.: ami valszeg kár okozással is jár ezekben az esetekben...
ÉS nem nyujt teljes védelmet, nem úgy mint Gyula javaslata( vagy én értettem félre a javaslatát??? )
Szerintem te. A megölt varázslót te miben méred? Én darabban, a mérgezett tolit is, az elpusztított katonákat is és az ellopott embert is. Nem hiszem, hogy a rendszer piaci átlagárban számolna...
Old 03-10-2007, 13:40
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Szerintem te. A megölt varázslót te miben méred? Én darabban, a mérgezett tolit is, az elpusztított katonákat is és az ellopott embert is. Nem hiszem, hogy a rendszer piaci átlagárban számolna...

Kiteszem a varit piacra, megkérek két ismit, aki be tud tolizni hozzám, hogy légyszi lőjék el rajtam a készülijüket, aztán visszaveszem a varikat, és megyek háborúzni. Szerintem is az akciók darabszámától függ, nem a megölt varik darabszámától, de ha valaki biztosan tudja ennek ellenkezőjét(pl Ati), szívesen venném a helyesbítést.
Szal vissza lehet élni az ilyen autovédelmekkel, ha valaki nagyon akar...
Old 03-10-2007, 13:50
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Kiteszem a varit piacra, megkérek két ismit, aki be tud tolizni hozzám, hogy légyszi lőjék el rajtam a készülijüket, aztán visszaveszem a varikat, és megyek háborúzni. Szerintem is az akciók darabszámától függ, nem a megölt varik darabszámától, de ha valaki biztosan tudja ennek ellenkezőjét(pl Ati), szívesen venném a helyesbítést.
Szal vissza lehet élni az ilyen autovédelmekkel, ha valaki nagyon akar...
Szeritnem Atin kívül csak az tudja biztosan, aki vissza élt, vagy vissza akart élni ezzel a lehetőséggel. Az meg nyilván nem fogja elmondani. De ha a súgóban ez van írva, akkor ezt kellene elhinni.

Akkor te azt mondod, hogy ha megkérek valakit, aki 10K pontnál messzebb van, hogy ölje le a varijaimat, akkor utána teljes autovédelmet kapok? Furcsa lenne.
Old 03-10-2007, 13:53
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Szeritnem Atin kívül csak az tudja biztosan, aki vissza élt, vagy vissza akart élni ezzel a lehetőséggel. Az meg nyilván nem fogja elmondani. De ha a súgóban ez van írva, akkor ezt kellene elhinni.

Akkor te azt mondod, hogy ha megkérek valakit, aki 10K pontnál messzebb van, hogy ölje le a varijaimat, akkor utána teljes autovédelmet kapok? Furcsa lenne.

Kipróbáltad? Mi van ha télleg jár autovédelem rá?
Old 03-10-2007, 14:02
LotR LotR is offline
Member

Quote:

Itt a legnagyobb kutyulás már megint abban látom, h a jelenlegi autovédelmek
az sikeres akciok számának növekedésével nőnek...
MErt elég érdekes lenne ha 10000 ha Xdb varázsló meggyilkolása után
járna auto védelem, de 200 ha-n X/100 db varázsló után meg nem..( mivel ott kevesebb van kevesebb hullik)
Kizárt a db szám

Másik Gyula kérlek erősíts meg abban h az auto védelem alatt te 100%-os védelmet értettél, ugy tünt ki legalábbis nem pontosan idézem: a 3 tolvaj már ne lophassa szét szegény törpöt.

Utálok magyarázkodni megmondom öszintén, lassan állandó jelleggel ezt kell ,mert vki HSZ-e teljesen ...
Valizeus kérnélek rá , hogy a közeljövöben ha hozzászólsz előtte olvasd el alaposan a korábbi HSZ-eket és értelmezd.
Old 03-10-2007, 14:04
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Kipróbáltad? Mi van ha télleg jár autovédelem rá?
régen járt rá...
Nekem mesélte egyik szövetségesem.
Megcsinálták, de nem éltek vissza a szituval. A kíváncsiság vizette őket...
De kicsit nehezen elérhető a teljes védelem...
Több npon át kellett gyilkolni...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules