|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

05-25-2006, 21:25
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by H2O
Hát az az igazság, hogy nem voltam balfék, mert mindet kétszer ellenörzök, mielőtt bármit csinálnék!
Az épületek már feévoltak építve a létszám alacsonyabb volt mint a max férőhely, az intéző szerint 100%-ban müxik minden.
Ezért nem értettem a dolgot de mindegy már potlólag épülnek a tolik meg péusz kocsmák, hogy ne lógjanak meg!
Egyébként köszi a segítséget! 
|
én is voltam ilyen helyzetben... az intézőben a kocsmák voltak legalul, és a képzéskor fellépő emberhiány miatt hagytak ott a tolik. ezután figyelj arra is, hogy képzéskor ne legyen emberhiány, vagy ha mégis az van, ne kocsmák/templomok/barakkok legyenek lent. 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

05-25-2006, 21:29
|
Member
|
|
|
|
lenne nekem is 1 kérdésem...
ha az 1/A-ban 1800 körnél többet töltesz a top30%-ban, romlik a morálod körönként?
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

05-25-2006, 21:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
lenne nekem is 1 kérdésem...
ha az 1/A-ban 1800 körnél többet töltesz a top30%-ban, romlik a morálod körönként?
|
Nem. (10 karakter, hejj)

05-26-2006, 10:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by H2O
Hát az az igazság, hogy nem voltam balfék, mert mindet kétszer ellenörzök, mielőtt bármit csinálnék!
Az épületek már feévoltak építve a létszám alacsonyabb volt mint a max férőhely, az intéző szerint 100%-ban müxik minden.
Ezért nem értettem a dolgot de mindegy már potlólag épülnek a tolik meg péusz kocsmák, hogy ne lógjanak meg!
Egyébként köszi a segítséget! 
|
Amikor a tolvajok elmennek, mert nincs nekik helyük, akkor visszaállnak lakosnak.
Tehát lehetséges, hogy nem mentek a kocsmák (intézőben valahol alul voltak), aztán mikor már elvándoroltak, és megnézted, az elmenő tolvajokkal együtt szépen megvolt minden épülethez a lakosságod.
Valószínű ez volt... De ha nem (pl már kezdettől foggva a kocsma van az első helyen az intézőben, stb, stb...), akkor tényleg írj a supportnak... Ott ki tudják nyomozni, hogy mi-miért volt 
|

05-27-2006, 21:02
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Én varis vagyok. szövetségeseim élőhalottak. Ezért elég könnyen lopni tudnak engem is. A kérdés az, hogy hogy tudom meg, hogy ki lopott tőlem, vagy a szövijeimtől? Hol tudom megnézni, hogy ki nyitott ránk térkaput? Mert az én tanácsadómat hiába nézem meg. Semmi nincs ott.
Előre is kösz a segítséget.
|

05-27-2006, 21:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hungaria88
Én varis vagyok. szövetségeseim élőhalottak. Ezért elég könnyen lopni tudnak engem is. A kérdés az, hogy hogy tudom meg, hogy ki lopott tőlem, vagy a szövijeimtől? Hol tudom megnézni, hogy ki nyitott ránk térkaput? Mert az én tanácsadómat hiába nézem meg. Semmi nincs ott.
Előre is kösz a segítséget.
|
Egyszerü, próbágatod, hogy hova tudnál bemenni a tolikkal(Ha olyan oriba próbálsz tolikkal bemenni amihez nincs térkapu, az nem viszi a készültségedet)...könnyen lehet, hogy bukta a vége és nem két perc mire így meg lesz az ori, aki a kaput nyitotta, vagy annak a szövije, de biztos módszer, működik, épp az imént próbáltam ki unalmamban. 
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

05-27-2006, 21:28
|
Guest
|
|
|
|
Kösz szépen a segítséget.
Elég időigényesnek tűnik, de ha hatékony, akkor jó
Mégegyszer kösz
|

05-27-2006, 21:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Cassandra lelkesen segített, de azért pár kiegészítést teszek: csak a saját magad nyitotta térkapuk vannak a tanácsadókba kiírva. a varázslás menüben varázslatok között térkapuk felderítése: itt megtudod ki nyitott RÁD. a szövijeid maguknak nézik, vagy ha nem megy, mert hullák, akkor marad az hátra amit Cassandra a te konkrét helyzetedre mondott  ( csak mert a HSZedből úgy vettem ki ez se tiszta teljesen  )
|

05-27-2006, 21:32
|
Guest
|
|
|
|
De a többi az teljesen tiszta volt. De hát a hullák ugye nem a legjob varis meg tolis népség
De gondoltam valami egyszerű(és rövid idő alatt) ki lehet ezt deríteni
|

05-27-2006, 21:34
|
 |
Member
|
|
|
|
bár úgy lenne  de a hulla harmatgyenge.. csak a betegség védi, de az is csak fent... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|