|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
11-17-2013, 14:59
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ráadásul felmerült egy teljesen racionális kiegészítés hozzá, így célszerű lesz azzal együtt megnézni majd az eredményét.
|
Nekem az eddigi tapasztalatok alapján kicsit hasonlít a topkörös földleadás kedvezményre. Azt azért hoztuk, hogy bátorítsuk a klánütéseket, de sajnos a szétdobálás miatt nem csak bátorítja, hanem menekülő útvonalat is ad, amivel azóta sem lett törődve, pedig egyszerűen kiküszöbölhető.
Saját tapasztalat alapján eddig ez a lehetőség is főleg menekülésre lett használva. (Menekülés alatt nem azt értem, hogy épp nem ér rá valaki)
11-17-2013, 18:14
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nekem az eddigi tapasztalatok alapján kicsit hasonlít a topkörös földleadás kedvezményre. Azt azért hoztuk, hogy bátorítsuk a klánütéseket, de sajnos a szétdobálás miatt nem csak bátorítja, hanem menekülő útvonalat is ad, amivel azóta sem lett törődve, pedig egyszerűen kiküszöbölhető.
Saját tapasztalat alapján eddig ez a lehetőség is főleg menekülésre lett használva. (Menekülés alatt nem azt értem, hogy épp nem ér rá valaki)
|
hogyan?.......
|
11-17-2013, 19:22
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
hogyan?.......
|
Van egy topic, ami ezzel foglalkozik, a legegyszerűbb megoldás, ha a klánkilépés nem azonnal történik, hanem a lentebbi szintek mintájára belekerül mondjuk 1-3 körbe.
11-19-2013, 22:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zordi
értékelem... hétvégén elszabiznak, így unalmas lett a játék.... nem lesz ennek jó vége
|
Hat anarch eddig se volt valami izgalmas, hacsak nem valaki attol porog be hoy hogyan lehat 1000 orit folyamatosan szabin tartani...
|
11-19-2013, 23:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zordi
értékelem... hétvégén elszabiznak, így unalmas lett a játék.... nem lesz ennek jó vége
|
Aki erre hajlamos az eddig is szabizhatott. Most annyi van h nem kell 72 korig varni h ujra megjelenjen.
Vag rosszl latom???
Lehet h epp felporgeti a jatekot. Attol fugg ugye h honnan nezzuk es mit akarunk kiemelni!!
En pl nagyon tamogattam az uj szabit. Bevezetese ota 1 ejszaka voltam szabin mert mf voltam eppen es szuksegem volt 6-7 ora nyugodt alvasra. Nekem eddig csak elonyomre valt. Van aki arra hasznalja amire valo. Aki nem arra hasznalja az nem biztos h a szabi hibaja, hanem a jatekose...
|
11-20-2013, 01:55
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
Aki erre hajlamos az eddig is szabizhatott. Most annyi van h nem kell 72 korig varni h ujra megjelenjen.
Vag rosszl latom???
Lehet h epp felporgeti a jatekot. Attol fugg ugye h honnan nezzuk es mit akarunk kiemelni!!
En pl nagyon tamogattam az uj szabit. Bevezetese ota 1 ejszaka voltam szabin mert mf voltam eppen es szuksegem volt 6-7 ora nyugodt alvasra. Nekem eddig csak elonyomre valt. Van aki arra hasznalja amire valo. Aki nem arra hasznalja az nem biztos h a szabi hibaja, hanem a jatekose...
|
szerintem nem a 72 órára utalt hanem a 12 óra akciómentesség lecsökkenésére de majdnem megértetted
|
12-22-2013, 14:53
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Találkoztam olyan esetekkel, hogy egy ori mondjuk éjjel 3-kor belép, kiküldi a sereget, 4-kor beüt, majd 6-kor már szabin is van.
Mire az ellenfél felébred, már szabin is van az illető, azaz lehetetlenné válik a válaszcsapás.
A hadi akciókat követően legalább 5-6 körig nem tenném lehetővé a szabiramenetelt.
Aki üt, az érjen rá és ne szabizzon.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|
12-22-2013, 15:03
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Találkoztam olyan esetekkel, hogy egy ori mondjuk éjjel 3-kor belép, kiküldi a sereget, 4-kor beüt, majd 6-kor már szabin is van.
Mire az ellenfél felébred, már szabin is van az illető, azaz lehetetlenné válik a válaszcsapás.
A hadi akciókat követően legalább 5-6 körig nem tenném lehetővé a szabiramenetelt.
Aki üt, az érjen rá és ne szabizzon.
|
Akkor miért nem megy el a másik is szabira, ha éjjel nincs?
12-22-2013, 15:16
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Akkor miért nem megy el a másik is szabira, ha éjjel nincs?
|
Mert ez a játék nem arról szól. Én menjek szabira, mert valaki kihasznál becstelen játékra egy kényelmi funkciónak bevezetett változtatást?
Üssön be éjjel, ha valamiért nem sikerül leszervezni a szövinek a távolt. De ébredés után indul is a megtorlás. Most erre nincs lehetőség.
Szerencsére eddig vagy volt éjjel távol, vagy pattant az ellenfél, de már pattanáskor is zavart, hogy reggel nem lehet megcsapkodni a próbálkozót.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|
12-22-2013, 15:24
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Mert ez a játék nem arról szól. Én menjek szabira, mert valaki kihasznál becstelen játékra egy kényelmi funkciónak bevezetett változtatást?
Üssön be éjjel, ha valamiért nem sikerül leszervezni a szövinek a távolt. De ébredés után indul is a megtorlás. Most erre nincs lehetőség.
Szerencsére eddig vagy volt éjjel távol, vagy pattant az ellenfél, de már pattanáskor is zavart, hogy reggel nem lehet megcsapkodni a próbálkozót.
|
A 6 órával kb alig marad mozgástere annak, aki rendeltetés szerűen használja az éjszakai szabit..
|
|
Posting Rules
|