|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
08-18-2008, 20:12
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hege
Délelőtt érzésem szerint láthattad a saját fontosaidban is, csak kicsiben. Bár én okkal szoktam fokozni.
A lopást csak azért másoltam be, mert éppen az firtatja az eredményeinket, aki tök logikátlan dolgokat mívelt idáig. Bár meglehet indokolni, h biztos szükségetek volt a nyersire. Mondjuk... így már értem a 3 millás aranylopásokat is.
|
Nos igen valóban, azt úgy nevezik, hogy a HT szabira ment és előtte ezt nem közölte. Ettől függetlenül azért kíváncsi lennék a számokra, hány millió ment el 5-6? Több?
|
08-18-2008, 20:20
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Északföld
Nos igen valóban, azt úgy nevezik, hogy a HT szabira ment és előtte ezt nem közölte. Ettől függetlenül azért kíváncsi lennék a számokra, hány millió ment el 5-6? Több?
|
Zoli az csökkenti a Big gun érdemeit hogy 5-6 millió egységet használt el a klán háború során?
Gyulaword (#79796)
|
08-18-2008, 20:21
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Zoli az csökkenti a Big gun érdemeit hogy 5-6 millió egységet használt el a klán háború során?
|
Arra hogy elfokozzon egy ütés elől, orkokkal?? Igen!
|
08-18-2008, 20:25
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Arra hogy elfokozzon egy ütés elől, orkokkal?? Igen!
|
Sajnálaom ha igy látod, szerintem nem kell ingyen földet adni az ellenfélnek csak azért mert ork az ember. De te biztos jobban értesz ehez
Gyulaword (#79796)
|
08-18-2008, 20:27
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
|
Én annyit tuti nem! De kitud te számolni sztem. Viszont azt elárulhatom, h így is olcsóbb volt mintha fedeztem volna ~1400 hekit.
Amikor te támadtál nem is fokoztunk el. Bár akkor sztem jobban örültél volna neki, ha mégis.
The Following User Says Thank You to Hege For This Useful Post:
|
|
08-18-2008, 20:31
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Sajnálaom ha igy látod, szerintem nem kell ingyen földet adni az ellenfélnek csak azért mert ork az ember. De te biztos jobban értesz ehez
|
Gyula, majd ha csak 1x állsz a másik oldalon, és te akarsz harcolni akkor hamar rá fogsz jönni, hogy ez kissé megfoghatatlan és csak a piac mozgatja, semmi más.
Mi ebben az érdem? Megtámadnak elfokozok a klán társam meg üt, vagy nem is üt csak elfokozok..wow...Ez lenne a nagy érdem? Mely semmi másról nem szól, mint a piacon összeharácsolt javakról. Vagy a kivitelezése tetszik és az izgalma ahogy a HT elengedi a sereget? Melyik része tetszik neked?
|
08-18-2008, 21:25
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Gyula, majd ha csak 1x állsz a másik oldalon, és te akarsz harcolni akkor hamar rá fogsz jönni, hogy ez kissé megfoghatatlan és csak a piac mozgatja, semmi más.
Mi ebben az érdem? Megtámadnak elfokozok a klán társam meg üt, vagy nem is üt csak elfokozok..wow...Ez lenne a nagy érdem? Mely semmi másról nem szól, mint a piacon összeharácsolt javakról. Vagy a kivitelezése tetszik és az izgalma ahogy a HT elengedi a sereget? Melyik része tetszik neked?
|
Zoli a lehetőségek mindkét oldalon ugyan azok, két csapat egymásnak feszül és a végén az egyiknek több földje van mint a másiknak. Ha több van, akkor sikerélményem van. Szerintem ez a siker. Nem én és nem te tehetsz erröl hogy most ekkora hektáron lehet fokozgatni, ti is fokoztatok vagy bontással távolodtatok, a mi csapatunk ugyan ezt tette. A végén több földünk lett, nekem ez siker, mégha lehúzod akkor is.
Gyulaword (#79796)
|
The Following User Says Thank You to Gyula For This Useful Post:
|
|
08-18-2008, 21:36
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Zoli a lehetőségek mindkét oldalon ugyan azok, két csapat egymásnak feszül és a végén az egyiknek több földje van mint a másiknak. Ha több van, akkor sikerélményem van. Szerintem ez a siker. Nem én és nem te tehetsz erröl hogy most ekkora hektáron lehet fokozgatni, ti is fokoztatok vagy bontással távolodtatok, a mi csapatunk ugyan ezt tette. A végén több földünk lett, nekem ez siker, mégha lehúzod akkor is.
|
A lehetőségek ugyanazok és azok a bizonyos eszmék ?
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Szerintem nincs, és ne is legyen helye a hód topjában olyan mentalitású játékosoknak, akik "a tőlem nem lehet földet foglalni" eszmét képviselik.
|
dögöljek meg akkor sem értem hogy mi van?! Most akkor ki a hülye meg ki nem ? Én itt feketén-fehéren (perpill. pirosan) látok valami. Aminek teljességgel ellentétesen történtek az események valaki vílágositson fel. És lehetőleg most ne a Remy hanem akiről a dolog szól
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following 6 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|
08-18-2008, 21:37
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Kiváncsi lennék, lesz-e egyszer is olyan topcsata, ahol nem az lesz a vége, hogy kiskapuk kijátszásával vádolja az egyik oldal a másikat... (nem inge ne vegye. bár csendben tuti nem lenne érdem...) Persze mindig lesznek kiskapuk, minden topklán kihaszálja valamelyiket, és mindig módosítani kéne rajta valamit. Csoda, hogy az A-ban vannak még barátságok... (nyilván ezért a sok Szk-s)
A nagy érdemekről meg mindig az jut eszembe, mikor régebbi játékosok mondták példaképeiket, és valahogy mindig odakerült az "ott csalt, ahol tudott" mondat
Grat fenn töltött időért, és a mostani helycseréért.
|
The Following 3 Users Say Thank You to Kics For This Useful Post:
|
|
08-18-2008, 21:41
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hege
Én annyit tuti nem! De kitud te számolni sztem. Viszont azt elárulhatom, h így is olcsóbb volt mintha fedeztem volna ~1400 hekit.
Amikor te támadtál nem is fokoztunk el. Bár akkor sztem jobban örültél volna neki, ha mégis.
|
Jaja csak az egész orit építettétek újra... Röviden tömören az egész csak és kizárlólag a piacra épült és csak arról szól. Gyújtoagtásért fokoztatok, lopásért fokoztatok, viharért fokoztatok. Kívánom nektek hogy 1x vegyen ki szabit a HT...:-D
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|