|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
08-18-2008, 15:55
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Hirtelen mekkora erkölcscsősz lett a Gárdiból... változnak az évszakok
|
mióta nem iszik teljesen megváltozott
|
The Following User Says Thank You to Killer For This Useful Post:
|
|
08-18-2008, 15:57
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Hirtelen mekkora erkölcscsősz lett a Gárdiból... változnak az évszakok
|
sose szeretem az ilyet és mostse csak ennyi
NewGárdony (#200400)
|
08-18-2008, 15:57
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
|
na majd holnap xD
NewGárdony (#200400)
|
08-18-2008, 15:59
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Minden más szituban énis ezt mondanám, de most szerintem más a helyzet. szabály az szabály, DE: ott ki fog hiénázni? Ki nem tudja a két klánból ezeket?
|
Tibi..nah ne már. hány orit soroljak föl neked a régi klánunkból vagy Baleee régi klánjából vagy a Sharky klánból?? Sőt még Kacsa klánjából is van a környéken ori.
|
08-18-2008, 16:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Északföld
|
Nézd én csak a tisztességes játékot ismerem, most az hogy hány ori belépője pihen ott fenn, az a ti dolgotok, és nemis tartozik ehhez a témához, legalábbis NAGYON remélem
Steve`sfield (#324643)
|
08-18-2008, 19:25
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by dzso
elsők lettek úgy, hogy még csak kláncsatát sem voltak hajlandók bevállalni... ez így nem nagy eredmény
|
2008-08-17 13:19:09
ZeroNexus (#322340) Elloptak 93 bála ételt, 0 tábla agyagot, 8 öl fát, 0 mázsa követ, 0 fémrögöt, 8 fegyvert és 0 drágakövet!
Lenne még mit másolnom...
Gondolom te ezt tartod eredménynek. Mondjuk ez fájt a legjobban amit elkövettél ellenem. Jah és mi a seregünket mindig földért küldtük ki!
08-18-2008, 19:44
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nézd én csak a tisztességes játékot ismerem, most az hogy hány ori belépője pihen ott fenn, az a ti dolgotok, és nemis tartozik ehhez a témához, legalábbis NAGYON remélem
|
Persze ez így van ,csak ne mondj akkor olyat, hogy nincs SZK ori, aki bármikor visszajöhet és üthet. emlékeszel még a 13City nevű orira és a klánjára? Azon csodálkozom, hogy ezt nem tette meg és nem lett nevető 3. fél a dologban.
|
08-18-2008, 19:49
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hege
2008-08-17 13:19:09
ZeroNexus (#322340) Elloptak 93 bála ételt, 0 tábla agyagot, 8 öl fát, 0 mázsa követ, 0 fémrögöt, 8 fegyvert és 0 drágakövet!
Lenne még mit másolnom...
Gondolom te ezt tartod eredménynek. Mondjuk ez fájt a legjobban amit elkövettél ellenem. Jah és mi a seregünket mindig földért küldtük ki!
|
Hege, teljesen jól csináltátok amit csináltatok, abszolút nincs vele baj, ha Atinak ez a szabály így megfelel, akkor azt kell mondjam ügyesen kihasználtátok a játék adta lehetőségeket.
Viszont ha már bemásolsz ide egy akciót, bemásolhatnád azokat is mikor azt írja ki hogy "X millió egység elhagyta a seregedet"... Erre pld kiváncsi lennék, hogy hány ország össz haderejét jelentené.
|
08-18-2008, 20:03
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dzso
elsők lettek úgy, hogy még csak kláncsatát sem voltak hajlandók bevállalni... ez így nem nagy eredmény
|
Tényleg? Nem tudom akkor ki menekült ki szk-ra a csata elöl a Biges orik?
Nem kell a demagóg duma és nem kell megmagyarázni semmit se. Te itt a fórumon akarod megnyerni a játékot, nem itt kellene. A játékban kellett volna bizonyitani.
Másrészt nem kell ferditeni a tényeket, és nem kell lázadni az alkalmazott stratégia ellen, nektek is volt lehetőségetek egységet gyüjteni és alkalmazni az elfokozást sikeresen. Idéznék egy nagy klasszikust, ha nem értesz egyet a játék szabályaival akkor nem kötelező játszani.
Az a baj, hogy ti úgy gondoljátok szerintem, hogy az első hely alanyi jogon jár nektek. Nem igy van, meg kell érte küzden.
Gyulaword (#79796)
Last edited by Gyula; 08-18-2008 at 20:18..
|
08-18-2008, 20:08
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Északföld
Hege, teljesen jól csináltátok amit csináltatok, abszolút nincs vele baj, ha Atinak ez a szabály így megfelel, akkor azt kell mondjam ügyesen kihasználtátok a játék adta lehetőségeket.
Viszont ha már bemásolsz ide egy akciót, bemásolhatnád azokat is mikor azt írja ki hogy "X millió egység elhagyta a seregedet"... Erre pld kiváncsi lennék, hogy hány ország össz haderejét jelentené.
|
Délelőtt érzésem szerint láthattad a saját fontosaidban is, csak kicsiben. Bár én okkal szoktam fokozni.
A lopást csak azért másoltam be, mert éppen az firtatja az eredményeinket, aki tök logikátlan dolgokat mívelt idáig. Bár meglehet indokolni, h biztos szükségetek volt a nyersire. Mondjuk... így már értem a 3 millás aranylopásokat is.
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
|
|
Posting Rules
|