|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|
|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|
|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|
|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|
|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|
|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|
|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|
|
16 |
18.82% |
06-03-2010, 11:54
|
Administrator
|
|
Activity: 6%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Azért egy két hete játszó kezdő nem hiszem, hogy hipphopp teljesítené pl. a 6k hekit.
|
A 2 hete játszó kezdő 200 hektáron van. A vele egy tudásban lévő, könnyen fordult 2-3 személyes ország is. Egyértelmű, hogy ebben a felállásban a 2-3 személyes ország az erősebb, holott tudásban egyáltalán nem biztos, hogy előrébb van.
Persze most se, de most legalább kitartást beleadott.
|
06-03-2010, 12:09
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 11%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A 2 hete játszó kezdő 200 hektáron van. A vele egy tudásban lévő, könnyen fordult 2-3 személyes ország is. Egyértelmű, hogy ebben a felállásban a 2-3 személyes ország az erősebb, holott tudásban egyáltalán nem biztos, hogy előrébb van.
|
Úgy beszélsz, mintha a fórumozók elsöprő többsége támogatná azt, hogy ha minden csoportban eltölt a játékos x kört, akkor kap egy kék számot. Itt nem erről van szó, ahogy én nézem. Azt a verziót én kifejezetten ellenezném.
|
06-03-2010, 12:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Úgy beszélsz, mintha a fórumozók elsöprő többsége támogatná azt, hogy ha minden csoportban eltölt a játékos x kört, akkor kap egy kék számot. Itt nem erről van szó, ahogy én nézem. Azt a verziót én kifejezetten ellenezném.
|
A friss fórumozók (akik gondolom főként emiatt a beszélgetés miatt regisztráltak) jelentős része ilyen jellegű változást szeretne. A leghevesebb hangvételű üzenetek javarésze is mind ezt szorgalmazza.
Ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni azt, hogy ennek milyen hatásai lennének.
|
06-03-2010, 12:26
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
A 6k hekis javaslat is kb ugyanaz. Barkit fel lehet hozni par klanutessel addig, es kb semmit sem kell tennie erte.
06-03-2010, 13:07
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
A 6k hekis javaslat is kb ugyanaz. Barkit fel lehet hozni par klanutessel addig, es kb semmit sem kell tennie erte.
|
Azért nem úgy tűnik, hogy ez most is így működne. Az, hogy 1-2 nagyobb klánba beszáll valaki és azt tápolják, hogy fordulni tudjon, még egyelőre nem általános az A-ban, és szerintem a jövőben sem lesz az.
A játékosok nagy részének igenis nehéz lesz összeszedni a 6/9k hekit, de biztosan egyszerűbb, mint a mai követelményeket teljesíteni.
Mellesleg nem kell a 6/9k hekihez ragaszkodni, lehet 10/12k is, sokkal lényegesebb szerintem a fix határ, mint ennek a mértéke (persze ne legyen 35k ). A folyamatosan felfele mozgó tophatár szerintem nem jó, mert a fordulni kívánó játékosokat előbb utóbb ellehetetleníti, míg a topban országot tartó és B-ből forgó játékosoknak gyakorlatilag nem változik az életük, ha fedezgetnek.
6:3 (4) (#100056)
Paliking (5) (#178189)
Elmegyilkos (7) (#7777)
Uff (2)(#426219)
|
The Following 4 Users Say Thank You to Paliking For This Useful Post:
|
|
06-03-2010, 15:38
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
egy év múlva, mikor a 15k hekisek is kiesnek a topból lehet, hogy jobban fogják szorgalmazni ők is a változást
|
Akik jelenleg 15k hektáron vannak, hidd el, meg tudják oldani, hogy ne essenek ki a top-ból. Jelenleg nem véletlenül vannak ott.
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ati, ugye ezt nem gondoltad komolyan. Ha tényleg akkora lenne a tudása, akkor lenne pár piac minden 6000hektár előtti A-s országba, akkor nem tudnának egy épkézláb, jó éplistát összerakni...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
06-03-2010, 15:42
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Ati, ugye ezt nem gondoltad komolyan. Ha tényleg akkora lenne a tudása, akkor lenne pár piac minden 6000hektár előtti A-s országba, akkor nem tudnának egy épkézláb, jó éplistát összerakni...
|
2-3 személyiséget említettem. Valóban van 4 személyiségű ország is, akinek vannak piacai. Nem is egy ilyen ország van.
|
06-03-2010, 15:44
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
2-3 személyiséget említettem. Valóban van 4 személyiségű ország is, akinek vannak piacai. Nem is egy ilyen ország van.
|
és mi a baj a piacokkal?
|
06-03-2010, 15:57
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 11%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
és mi a baj a piacokkal?
|
Az a piac nem paci akart lenni?
|
06-03-2010, 16:01
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Az a piac nem paci akart lenni?
|
szerintem nem.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|