|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-06-2006, 18:44
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
nem vagyok biztos, mert lehet a szövegértésemmel van a gond, de mintha remedy mást mondott volna  ha nem akkor átolvasom
|

12-06-2006, 18:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Ebben egészen biztos vagy? 
|
Nálam ez történt,sokáig így szereztem több pénzt  De ha esetleg nem vagy biztos a válaszomban,várj meg mást aki megmondja mi a helyzet. Vagy próbáld ki,hogy fullon van a barakk és úgy képzel pár elitet. És majd kiderül.De a katikat vedd mert elöfordulhat,hogy a katonák elmennek és nem képzi tovább őket.
|

12-06-2006, 18:49
|
Member
|
|
|
|
de ezzel az a baj, hogy lehet másképp van sok egység esetén és pár egység esetén és nem hiszem, hogy bárki feláldozna egy nagyobb mennyiségű egységet. ha valaki azonban tudja, hogy van vagy kipróbálja várom mi történt
|

12-06-2006, 18:50
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
de ezzel az a baj, hogy lehet másképp van sok egység esetén és pár egység esetén és nem hiszem, hogy bárki feláldozna egy nagyobb mennyiségű egységet. ha valaki azonban tudja, hogy van vagy kipróbálja várom mi történt
|
Pontosan erről van szó!
Hiszen hogy adhatna el 3500-at, ha azt csak úgy tudja betermelni, ha van nekik hely?!
És ezt nem szabad összekeverni azzal, ha hazajön 100k elited, és van 1k barackhelyed!
Üdv,
Kisbér
|

12-06-2006, 18:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
mondom én kipróbáltam már és nálam az történt amit fentebb leirtam,de ha nem hisztek nekem várjatok egy "nagykutya" válaszára,vagy próbáljátok pár egységgel
|

12-06-2006, 18:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Pontosan erről van szó!
Hiszen hogy adhatna el 3500-at, ha azt csak úgy tudja betermelni, ha van nekik hely?!
És ezt nem szabad összekeverni azzal, ha hazajön 100k elited, és van 1k barackhelyed!
Üdv,
Kisbér
|
betermelni nem fogja,de ha veszel katit,és azt automata továbbképzed akkor biztos,hogy eladja 
|

12-06-2006, 18:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Egy óriásnál kipróbálhatod tolvajjal...
Mondjuk ha 1 kocsmád van, képezz 57 tolvajt.
Meglátjuk mennyit rak ki a helytartó.
Elvileg 56-nál többet nem tehetne ki.
Ugyanez a helyzet a barackkal... Elvileg 3000-nél több egységet nem tehetne ki, mivel ugye a helytartó csak helyet csinál a beérkezőknek, és nem tud 3500-at kitenni, hiszen csak 3000 van benn
Szóval értitek 
|

12-06-2006, 18:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by petyac
betermelni nem fogja,de ha veszel katit,és azt automata továbbképzed akkor biztos,hogy eladja 
|
Ezt most nem teljesen értem 
|

12-06-2006, 19:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ezt most nem teljesen értem 
|
veszel pl. 100 katonát,majd egyből átképzed pl. elitté,vagy amiért többet fizetnek. így elég jól lehet keresni,mert a helytartó a már tovább képzett katonákat eladja
|

12-06-2006, 19:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by petyac
veszel pl. 100 katonát,majd egyből átképzed pl. elitté,vagy amiért többet fizetnek. így elég jól lehet keresni,mert a helytartó a már tovább képzett katonákat eladja
|
Értem én...
De ha van mondjuk 10k barackhelyed...
Mondjuk tele van rakva elittel.
Látsz fincsi olcsón katonákat, mondjuk 20e-ért, az elit darabja 40e arany.
Bemész a Juszufhoz és látod, hogy 2e-ért van a fegyver.
Akkor mit csinálsz?
Minden pénzeden katonát veszel, veszel katona*3 fegyvert, kiképzed és 20 kör múlva eladod az elitet.
Logikus, és jó dolog...
Csak a kérdésem arra irányult,
hogy ha veszek ebben az esetben 100e katonát, veszel mellé 300e fegyvert, és kiképzel 100e elitet.
A Te számításod szerint eladja a helytartó amikor kijön az elit mind a 100e elitet?
Mert szerintem csak 10e elit kerül a piacra, a többi 90e meg szépen dezertál embernek
Ezt szeretném megerősíteni Atival...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|