|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

09-24-2006, 23:51
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Az első támadások megfoghatóak talán.De szerintem egy ügyes szövi átépül ilyenkor és kiélezi magát vmire és szétkapják seperc alatt a betonelfet is. Aztán az olyan dolgokról ne is beszéljünk, ha figyel a szövi és elcsípik mikor lent van a készülije...
Akkor van aztán nemulass.... 
|
nem figyeltél rendesen. pepa azt írta az elején, hogy az az elf tekiket lopott a tolistól. akihez 1 elf befér tolikkal, az nem férhet be ugyanahhoz az elfhez.
amúgy az ügyes "béna" szövi amíg átépül, az elf hegyen-völgyön is túl van (feltéve, ha nincs a top10% határán). ha egy mf elffel nem tudtok semmit sem kezdeni az elején, javaslom a diplomáciát...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

09-25-2006, 15:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
És mit csinál egy erős 4 körös óriással az a jólszervezett szövi???Szerintem nem találkoztatok még igazi mf játékossal azért írtok ilyeneket 
|
Hehe 
Épp egy mf óriás volt aki eddig mf-ként a legkeményebbnek bizonyult, az ugyanis tényleg erős, nem kell blöffölnie mint az elfnek. Azért lecsaptuk. Egy jó szövi bármikor lever egy jó mf-et, ezen kár is vitázni. Jó mf rossz szövit, vagy nagyon jó mf közepes szövit lehet lebír, de alapvetően ne az extra dolgokat vegyük alapul  Mellesleg mi is mindig mindent megtoroltunk bármibe is került...
|

09-25-2006, 15:58
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
egyetértek Synkellel egy szövi mindig előnyben van egy mf-el szemben mindegy mi a faja (mondjuk van amelyik fajjal viszonylag jól ki lehet jönni az ilyen dolgokból). ha azt veszed akkor a 2 hadi ha 1 eggyüttes sereggel megy tuti átüti. és ha a vari és a toli átépül úgy hogy minimalizálja a haderőket és tolikat, varikat tart helyette akkor tuti beférnek 
|

09-25-2006, 16:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
nem figyeltél rendesen. pepa azt írta az elején, hogy az az elf tekiket lopott a tolistól. akihez 1 elf befér tolikkal, az nem férhet be ugyanahhoz az elfhez.
amúgy az ügyes "béna" szövi amíg átépül, az elf hegyen-völgyön is túl van (feltéve, ha nincs a top10% határán). ha egy mf elffel nem tudtok semmit sem kezdeni az elején, javaslom a diplomáciát...
|
Tényleg nem figyeltem 
Meg sem fordult a fejemben, hogy egy mf elf toli lelopja a szövi élezett (szöviben feltételezem az) toliját. Azt hittem vmelyik másik tagot lopta le.Akkor vagy nagyot blöfföl az elf vagy béna orija van a tolinak.
Első esetben ugye hamar kiderül a dolog. Másodikban meg sztem a te javaslatod lép életbe 

09-25-2006, 16:51
|
Member
|
|
|
|
az az igazság, az elfemmel én is találkoztam ilyen szövivel. a félelf ki volt élezve tolikra, csak 1 baja volt... nem volt elég varija. szépen leszedtem a tolijait 1-2 nap alatt, és voilá.
én azt mondom, ha az mf elf ügyesen csinálja, nincs az a szövi, amelyik komolyabb károkat tud okozni. itt feltételezem azt, hogy az elf teszi meg az első lépéseket.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

09-25-2006, 17:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Szenvedélyes vita lett belőle. Mi se akartuk megtorlás nélkül hagyni, de sok száz millió ráment volna, ha át akarnánk építeni az orijainkat, mert nagyon drága a nyersi ott. Mostani viszonyok között, már szerintem átmentünk volna rajta, de nem voltunk akkor a mostani viszonyok között  Lényeg a lényeg, az mf módot én csak tapasztaltabb játékosoknak ajánlom, főleg felsőbb szinteken. És igen aláírom, egy szövi bármilyen mf-et képes kiütni, csak idő kérdése.
|

09-25-2006, 18:21
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Hi
lenne egy kérdésem,amire sehol sem találom a választ. Igaz, nem vagyok kezdő, de mi történik akkor, ha kiküldtem a seregem, és félúton újrázik a cél ország??? 
|

09-25-2006, 18:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deep
Hi
lenne egy kérdésem,amire sehol sem találom a választ. Igaz, nem vagyok kezdő, de mi történik akkor, ha kiküldtem a seregem, és félúton újrázik a cél ország??? 
|
Akkor a sereged eltéved útközben és szépen hazaindul 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-25-2006, 18:49
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
hát ennek nem örülök 
|

09-25-2006, 20:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
az az igazság, az elfemmel én is találkoztam ilyen szövivel. a félelf ki volt élezve tolikra, csak 1 baja volt... nem volt elég varija. szépen leszedtem a tolijait 1-2 nap alatt, és voilá.
én azt mondom, ha az mf elf ügyesen csinálja, nincs az a szövi, amelyik komolyabb károkat tud okozni. itt feltételezem azt, hogy az elf teszi meg az első lépéseket.
|
Valahol igazat adok meg nem is.Maradjunk annyiban akkor ,hogy béna az a toli 
Ha fogy az egysége, azt pillanatok alatt pótólni tudni kell sztem. Általában a toliknak van mit a tejbe aprítaniuk.
A kevés variról nem is beszélve.....
|
|
Posting Rules
|