|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-01-2006, 18:06
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
mar mindenki feladta azt, hogy meggyozzon teged, csak en probaltalak gyozkodni, de rajottem hogy lehetetlen, ez csak neked rossz, idaig nem en irtam a marhasagokat. Remelem majd raeszmelsz arra ha 1000 hekire ersz, hogy mekkora badarsagokat irtal, mert ha nem akkor sulyos problemak vannak nalad, a legnagyobb joindulattal: tovabbi jo hoditast!
Last edited by exair; 10-01-2006 at 18:06..
Reason: mondatszerkezet :P
|

10-01-2006, 18:50
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Én nem adtam fel, csak nem ertem, mirol folyik a tema 
Most nem mindegy az a 20%? 
A lenyeg talan abban van, hogy a hadis gnomnak ha nem is tamad, nem fog annyira lezuhanni magas hekin a moralja, mint az 1 kocsmas oriasnak.
Azert arra kivancsi lennek, hogy 2/B-ben mondjuk 1500 heki felett napi hany tamadas tortenik..
|

10-01-2006, 20:29
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
írhatok valamit ????????
bocs az offért:
Télleg HARCOSOK MI VAN A SZECSA ERLLENI 1VS.1 PÁRBAJJAL ????
Amúgy meg nem értem mit kell annyit veszekedni Ati bácsi a végén pipa lesz és repülnek egy páran 
|

10-01-2006, 21:42
|
Senior Member
|
|
|
|
Nincs itt olyan veszekedés azért 
Harcosok, nekem van egy kocsmás óriásom 1008 hekin, hogy egész pontos legyek. Köszönöm szépen, jól boldogulok. Nem másolok éplistát, mert ma foglaltam vissza amit tegnap levertek rólam, és még nincs kialakulva az eredeti állapot.
Gnómról beszélve azért ne felejtsük el, hogy a varázslók jobban fáradnak. Nekem a gnóm hadisommal ez háborúban mindig gondot okozott, mint ahogy most gondot okoz a gnóm hadisainknak. Szal egyszer bekap egy tisztes szárazvihart, és attól kezdve ha távot néz már eredménynek számít.
Másik: 50% védelmet ad a szieszta gyújtás ellen. 4-en elkezdtek gyújtani egy óriást, az gyakorlatilag a készültség elpocsékolását jelenti az autovédelem miatt, majd ha egyszer lesz nagyobb orid, rájössz. Gnóm hátránya ugye, hogy minden haderővesztesége 30%-al magasabb. Ütöttem mészárra íj-elites gnómot, aki nem jött szembe velem, remélve, hogy kivéd, aztán többet nem is ütött, olyan szánalmasan védtelen maradt volna az orija...
Pillanatnyilag a két legerősebb, vagy helyesebben legjátszhatóbb fajról beszélünk. Mindkét oldalt lehet védeni, és mindkettő esélyes egy háborúban, csak jól kell kijátszani őket. És nem tanyafree orikról álmodozni 1k heki fölött, hacsak nem A-ban vagy. Tudod mennyit eszik 1k hekin egy tanyafree gnóm? És hány raktár kell neki a -10% kapacitás mellett? És tudod, hogy míg 200 hekin rengeteg orit látsz 16 raktárral tele gabonával, egyszerűen azért mert induláskor annyi jár, B-ben 20 oriból egynek van 10 rakinál többje, azaz a kaját az életben nem fosztogatod össze. Annyi pénzt meg 5-ben nem termelsz ki, hogy esetenkénti háborúskodás mellett folyamatosan piacról tudj etetni.
Harcosok, nem az a bajom veled, hogy gyenge orikat csinálsz, hanem az, hogy ezekkel az orikkal még te se tudnál játszani, legfeljebb itt számokkal bizonygatni ezt-azt. Meg az, hogy kezdőknek adsz ilyen tippeket, akik aztán azt érzik a saját esetleg egész jó orijukról, hogy egy nagy kalap szar az egész... Ha vagy G-ben - amit kétlek - adok egy sorszámot, egy kocsmás óriásét, gyere szövistül, és bánts ha tudsz.
|

10-01-2006, 22:22
|
Member
|
|
|
|
G-ben van, 200 hekin 

10-01-2006, 22:38
|
 |
Member
|
|
|
|
az én orim -1300 ban van, atied -2600 ban kaja terén  ezen kivül a gnómod elszáll egy gyújtogatásnál, az óriásom meg bukik 20 házat (pont tegnap gyújtottak fel) loptok embert? istenem? a 36 kör vihart is 10% készültségből leszedem, és 1-2 kör alatt visszajön amire ti 4 en pazaroltok készültséget. sokla több múlik a játékoson, mint az éplistán, de én úgy gondolom, hogy az óriás biztonságossab ugyanolyan erőviszonyok mellett, ezért azt tartom jobbnak az alsó 4 szinten. szted nem igy van, rendben.
|

10-02-2006, 14:01
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
G-ben van, 200 hekin 
|
Ott jókat lehet háborúzni, csak vigyázni kell, a hullák szét ne lopjanak   
|

10-08-2006, 16:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Na számoljuk ki mennyire haszontalana lopás az oriás ellen 
24*6=144%/4=33.5lopás/nap
(a gyengébbek kedvéért 1 nap alatt 144%-ot regenerálodik a tolikészüli ha regenerálodás van rajta)
Átlagba lopjon 60 embert(nem ennyi jön át hanem ennyit lop azaz átlagba 30jön át)
33*60=1980népet lop el/nap
De mielött irnátok ,hogy be is jön annyi naponta a vihart is feltalálták a hodítoban:P
DE ha simán 100%-rol lop akkor 13x lophat
Átlag 70 mondjuk 13*910nép
De ha négyen (4gnom a szöviben)lopják 4x33lopás 132lopás/nap
Átlag legyen 38  5016 népet lopnak el/nap
Ennyi katonát nem birtok lefokozni +ennyi népet lopni föleg ha vihar is van rajtatok
DE ha csak a full készülijüket áldozzák rá akkor:
13*4=52lopás full készülivel 47átlag 47*52=2444nép
Marad 10156nép
Kb 20%-a az orinak nem müködik vagyis 1000hekiböl 200-at kiiktathatnak és ha ezt pont kv elött serege érkezése elött teszik véged van kikapcsolva torony a templom és utána annyi:P
Utána rengetnek ütnek is többször
(azért irtam a tornyot+a templomot kapcsol ki mert mi más???ha a tanya vagy a raki kapcosl ki akkor meg éhezés lesz...)
Na ezek a számok igen kicsik mivel még 200hekin is lopok ennyit(ha nem is átlagba)egy oriástol:P
Last edited by Harcosok; 10-08-2006 at 17:10..
|

10-08-2006, 17:47
|
Member
|
|
|
|
Harcosok számtani kabaréműsorát látták, halloták
Az a számolás!
You made my day 

10-08-2006, 18:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Na ezek a számok igen kicsik mivel még 200hekin is lopok ennyit(ha nem is átlagba)egy oriástol:P
|
hol mashol? 
a tobbi reszet inkabb le se reagalom 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|