|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

04-07-2006, 14:40
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ven
A téma a továbbiakban engem már nem érint dobom az orit.
|
Úgy látom, újráztál az elf oriddal. Sajnálom!
Továbbra is az a véleményem, mint már írtam, az 1A-ban meg kéne engedni a fajmódosítást a következő megkötésekkel: - Csak SZK-s ori válthat fajt.
- A fajváltáshoz n heki földet le kell adni a császárnak
- Top 10%-n belül nem lehet elfre váltani
|

04-07-2006, 23:47
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
En ugyan meg nem voltam A ban , de szerintem a "nagyokosok" ugyis kitalalnanak erre is egy trukkot hogy hogy lehetne ezt kihasznalni...:S
Amugy megertem miert akarnad, de szerintem 24 oran belul meg fogjak kontrazni paran.
|

04-07-2006, 23:58
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Úgy látom, újráztál az elf oriddal. Sajnálom! :(
Továbbra is az a véleményem, mint már írtam, az 1A-ban meg kéne engedni a fajmódosítást a következő megkötésekkel: - Csak SZK-s ori válthat fajt.
- A fajváltáshoz n heki földet le kell adni a császárnak
- Top 10%-n belül nem lehet elfre váltani
|
nemtom, szerintem még így sem lenne szerencsés.. inkább csak a minimum föld alatt lehessen fajt váltani:) bár ott meg minek:P
|

04-08-2006, 00:10
|
 |
Member
|
|
|
|
szerintem kezdeményezzük, hogy az elfek az 1. és 2. szinten a minimum földjükig felfedezhessenek, ha az a 10% felett van. ezzel elkerülhewtővé válik az ilyesfajta csapdába esés lehetősége.
|

04-08-2006, 00:36
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
szerintem kezdeményezzük, hogy az elfek az 1. és 2. szinten a minimum földjükig felfedezhessenek, ha az a 10% felett van. ezzel elkerülhewtővé válik az ilyesfajta csapdába esés lehetősége.
|
igen, ezt én is támogatom.. szerintem sok kezdőként "szerencsétlenkedő" orinak segítenénk vele!
|

04-08-2006, 06:43
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Szerintem lehet ütni az elfeket is,csak időbe kerül.Varis orival pár napig irtani kell a tolikat,majd amikor már beférek a saját tolikkal rámenni a tekikre,és már gyengül is.
|

04-08-2006, 10:37
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
igen, ezt én is támogatom.. szerintem sok kezdőként "szerencsétlenkedő" orinak segítenénk vele!
|
Direktor hidd el nem vagyok kezdő és nem én vagyok az első, aki ebbe a helyzetbe került, csak én tettem szóvá asszem előszőr. Ha azon múlott volna 2 órán belül összehozok egy lebeszélt támadást és újra min. föld felett vagyok. Csak van, aki nem így jáccik.
|

04-08-2006, 17:29
|
Senior Member
|
|
|
|
A minimum földig fedezés tényleg jó ötlet.
|

04-08-2006, 20:40
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ven
Direktor hidd el nem vagyok kezdő és nem én vagyok az első, aki ebbe a helyzetbe került, csak én tettem szóvá asszem előszőr. Ha azon múlott volna 2 órán belül összehozok egy lebeszélt támadást és újra min. föld felett vagyok. Csak van, aki nem így jáccik.
|
tudom, hogy nem csak kezdőket érint.. de akik általában nem tudnak sehogyse minimum föld felé vergődni, azok tipikusan a kezdők:) persze, bárki kerülhet kakkancsos helyzetbe, de nem az a jellemző..
|

04-08-2006, 20:41
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Jackpot30
Szerintem lehet ütni az elfeket is,csak időbe kerül.Varis orival pár napig irtani kell a tolikat,majd amikor már beférek a saját tolikkal rámenni a tekikre,és már gyengül is.
|
persze, be lehet ütni, az nem is kérdés:) csak sokszor jobban megéri inkább vki mást ütni
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|